Glavni » alibaba-info » Kako prenesti Super Mario 64 za Android BREZ emulatorja

Kako prenesti Super Mario 64 za Android BREZ emulatorja

AliExpress WW

Super Mario 64 je ena odličnih iger Nintendo, ne samo znotraj te konzole, ampak tudi, če analiziramo vrednost nekaterih najboljših naslovov v zgodovini, resnica pa je, da ima tudi ogromno oboževalcev, ki jih najdemo po vsem svetu.

Kako prenesti Super Mario 64 za Android BREZ emulatorja
Oglejte si ta video na YouTubu

To je hitra igra, v kateri je treba raziskovati vse okoli sebe, nobenega sovražnika ne pušča prostega in nobenih vrat ne odpira. Zaradi tega ga bodo mnogi uporabniki želeli imeti na svojih terminalih.

Tokrat prinašamo enega izmed člankov, ki so ga uporabniki najbolj iskali v zvezi s tem, kar vam bo omogočilo, da čim hitreje prenesete APK Super Mario 64 brez emulatorja, tako da ne boste izgubljali časa z zapletenimi vajami ali tudi s prenosom veliko datotek. Najprej morate v teh primerih naložiti igro neposredno s te povezave, kar je popolnoma varno pri namestitvi Super Mario S4 APK na mobilni telefon ali tablični računalnik Android.

Kazalo ()

  Super Mario 64 Mega APK

  Ta korak za korakom je precej preprost, saj morate najprej prenesti prejšnjo datoteko APK, ki smo jo prikazali neposredno na vašo mobilno napravo Android. Ko to storite, morate odpreti Nastavitve, Varnost in omogočiti Neznani viri ali Neznani viri. To je temeljni korak, saj vam bo edini omogočil namestitev aplikacij zunaj slavne trgovine Google Play. Ko prenesete aplikacijo, pritisnite, da jo odprete, in jo nato zaženite kot katero koli drugo. Ko je namestitev končana, se prikaže ikona, ki vam omogoča neposreden dostop do nje.

  Če želite korak za korakom iz računalnika, morate datoteko APK prenesti neposredno v računalnik in nato omogočiti neznane vire, kot smo že omenili. Razlika v tem primeru je v tem, da moramo računalnik, priključen na mobilni telefon prek kabla USB, odpreti mapo Prenos ali Prenosi in nato pritisniti namestitveno datoteko. Nič drugega ni treba upoštevati, saj je, kot ste videli, dokaj preprost korak za korakom.

  Glede zahtev igre moramo v tem smislu poudariti, da ima nekaj zelo strogih, ki jih morate v vsakem primeru upoštevati. Najprej mora biti RAM pomnilnika vašega pametnega telefona vsaj 512 MB, kar za čas ni preveč. Nato morate imeti operacijski sistem Android v različicah 2.3 ali novejših. Poleg tega pa morate vedeti, da je v tej vrsti primerov izjemna prednost Za izkoriščanje tega koraka za svoj mobilni telefon ne potrebujemo korenin.

  Nekatera glavna vprašanja, s katerimi so se v zvezi s tem uporabniki posvetovali, so neposredno povezana z naslednjimi: Mario 64 apk, kako prenesti super mario 64 emulator za androi, kako prenesti mario 64 za android, prenesti super mario 64 za android apk, mario 64 apk, Mario 64 za Android Prenos datotek ali super mario 64 za android v španščini. Če imate kakršna koli druga vprašanja glede tega, nam le pustite komentar, da vam bomo lahko pomagali.

  Ali ste s tem korakom lahko posneli Super Mario 64 za Android brez emulatorja?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar