Glavni » google » Kako brezplačno prenesti Shazam za Android ali iPhone za prepoznavanje skladb

Kako brezplačno prenesti Shazam za Android ali iPhone za prepoznavanje skladb

AliExpress WW

Na tisočekrat smo želeli najti skladbo, ki nam je bila všeč, vendar ne vemo njenega imena ali kdo je njen avtor, resnica je precej moteča. ker je ni mogel prepoznati čeprav iščemo na različne načine. Kasneje se izkaže, da smo za to lahko izvedeli, ker smo pravkar našli nekoga, ki je to storil, a dokler se to ne zgodi, lahko mine dan ali dva meseca..

Torej, skrajni čas je, da nehaš imeti toliko težav. Kako najti pesem, ki se ti vrti v glavi? Ko končaš prenesi Shazam za Android ugotovili boste, da je zelo enostavno najti tisto, kar želite. To je ena najboljših aplikacij, ki sem jih našel, z njo boste v nekaj sekundah in s pritiskom na gumb prepoznali katero koli skladbo, ki je ne poznate..

Kazalo ()

  Kaj je šamam?

  Gotovo ste enkrat hodili po ulici in nenadoma zaslišali pesem, ki je bila posneta v vaših mislih, ker vam je bil všeč ritem ali besedilo in je tam ko jo želite iskati, pa sploh ne veste, kje začeti. To se je zgodilo večini od nas in to je normalno, saj ne moremo poznati vsake pesmi, ki jo slišimo na radiu, v filmih ali na televiziji..

  Iz tega razloga je bilo ustvarjeno orodje, ki nam lahko pomaga prepoznati, govorim o Shazamu, glede tega vprašanja nam bo olajšalo stvari. Najverjetneje si niste nikoli predstavljali, da bi lahko našli aplikacijo, ki bi lahko prepoznala pesem samo s poslušanjem zvoka. Presenečeni boste, kako hitro aplikacija vam bo dala ime, avtorja in celo album skladbe.

  Shazam je v trgovini uspel in če mi ne verjamete, raje vprašajte 100 milijonov uporabnikov, ki ga že imajo na svojih mobilnih telefonih. Poleg hitre prepoznave te pesmi besedila lahko dobite in prenesete iz svoje najljubše trgovine. Sem vas že prepričal, da imate aplikacijo na svojem mobilnem telefonu, kajne? Zato ne izgubljajte več časa in si oglejte spodnje korake za prenos.

  Kako prenesti Shazam brezplačno za Android

  Zaradi vsega, kar lahko storite s to aplikacijo, je jasno prenesi Shazam za Android res vredno. Najboljše od vsega je, da je brezplačen, ima dokaj visoko oceno, teža pa ni prevelika, zato ga boste hitro imeli na mobilnem telefonu, takoj ko ga začnete nalagati.

  Če želite prenesti datoteko, morate najprej vstopiti v Googlovo trgovino, nato pa jo začnete iskati tako, da v iskalnik vnesete ime ali če je bolj udobno, sledite tej povezavi. Ko boste dobili rezultate, jih boste vnesite aplikacijo in pritisnite gumb Namesti za zagon prenosa. Nato boste morali počakati, da se prenos in namestitev končata, da boste lahko začeli uživati ​​v tej aplikaciji.

  Kako prenesti Shazam brezplačno za iPhone

  Postopek brezplačnega prenosa programa Shazam iz iPhona se ne razlikuje zelo kot pri Androidu. V tem primeru boste morali samo dostopati do trgovine z aplikacijami App Store in jo prenesti. Ta aplikacija poleg tega iPad združljiv, Ponujajo tudi aplikacijo za Apple Whach. Čeprav se zelo razlikuje od Spotifyja, prinaša različne prednosti, v katerih lahko uživamo.

  S to aplikacijo lahko tudi na ta način začnete spremljati vse tiste izvajalce, ki so vam najbolj všeč odkrijte vse tiste pesmi, ki jih ima vsak tolmač v polnem razmahu s Shazamom. Številni izvajalci trenutno poslušajo novo glasbo; s Shazamom lahko ugotoviš, kaj so. Nekateri umetniki, kot so Avicii, Calvin Harris, Pitbull in mnogi drugi, nenehno uživajo veliko glasbe za navdih, o čemer lahko izvemo z eno samo aplikacijo.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar