Glavni » google » Kako prenesti Netflix za Windows? Preprosteje, kot si mislite!

Kako prenesti Netflix za Windows? Preprosteje, kot si mislite!

AliExpress WW

Ko pomislimo na ogled filma ali nadaljevanke po spletu, je prva stvar, ki nam pade na pamet, nedvomno Netflix. Navsezadnje ta storitev pretakanja stvari olajša, če želimo uživati ​​v tovrstni vsebini..

Dobra stvar pri tem Netflix je na voljo na številnih platformah. Od mobilnih naprav do pametnih televizorjev, igralnih konzol in računalnikov.

Ravno danes bomo videli kako prenesti Netflix za Windows, za tiste, ki želijo s tem operacijskim sistemom gledati na stotine ur med serijami in filmi iz računalnika.

Kako prenesti Netflix za Windows?
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Prenesite Netflix za Windows

  Ni važno, če ste Windows XP, Windows 7, Windows 8 ali Windows 10. Netflix lahko brez težav prenesete z njegove uradne spletne strani in uporabite aplikacijo.

  Najprej morate odpreti brskalnik in vtipkati "Netflix.com"Brez narekovajev.

  Zgoraj desno je povezava, na kateri piše "Vpiši se ”Tu boste morali dodati svoj e-poštni naslov in geslo, da se boste lahko prijavili v Netflix. Več kot očitno je, da je v storitvi za pretakanje treba imeti račun.

  Ko se prijavite, se prikaže profil, ki ga želite uporabiti, morate izbrati želenega.

  Kako namestiti Netflix v sistem Windows

  To bi bilo to, zdaj lahko uporabite Netflix v računalniku. Za uporabo storitve v sistemu Windows vam ni treba namestiti popolnoma ničesar.

  Če si želite film ogledati na večjem televizorju, ki ni Smart TV, in zato odpiramo aplikacijo v sistemu Windows. Torej, kar lahko storite, je, da LED televizor povežete prek HDMI.

  S kablom HDMI lahko na televizorju gledate filme v najvišji kakovosti, podvajanje zaslona, ​​da boste lahko uživali v obeh, kar želite videti. Kabli HDMI hkrati prenašajo video in zvok, tako da vam ni treba skrbeti.

  Če nimate HDMI-ja, lahko uporabite VGA, vendar ne pozabite, da ta kabel prenaša samo video, zato boste potrebovali zvočnike, da boste lahko poslušali vse, kar želite videti v računalniku..

  Za ogled celotne vsebine Netflix brez kakršnih koli težav je priporočljiva dobra internetna povezava. V idealnem primeru bi moral biti čim bolj stabilen, da se prepreči ureznine in LAS. Dobra stvar te aplikacije je, da glede na vašo povezavo kakovost videa samodejno obdela. Torej, če vaša povezava to omogoča, si jo lahko ogledate v 4K.

  Če vaša povezava ne deluje dobro, boste opazili, zakaj boste začeli videti videoposnetek ves pikseliziran. To ni napaka Netflixa, temveč hitrost in stabilnost interneta, to pomeni, da vaša povezava sploh ne deluje dobro.

  Netflix za Windows 10

  Če imaš Windows 10, obstaja aplikacija Netflix za operacijski sistem, ki ga lahko prenesete iz Microsoftove trgovine.

  Preprosto morate pritisniti tipko "Windows"Ali kliknite Start in nato vnesite "Shrani"Se bo prikazal "Trgovina Microsoft".

  Tukaj morate imeti račun Outlook ali Skype. Za nadaljevanje se prijavite.

  Zdaj preprosto pojdite na iskalnik in vnesite Netflix. Aplikacijo lahko brez večjih težav prenesete in namestite.

  Kot boste videli v operacijskem sistemu Windows 10, če imamo Microsoftovo trgovino, imamo pri namestitvi številnih aplikacij veliko naprav, saj so v tej trgovini celo aplikacije iz različnih družbenih omrežij in različnih storitev.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar