Glavni » amazon » Kako prenesti Messenger za BlackBerry Z10

Kako prenesti Messenger za BlackBerry Z10

AliExpress WW

Za nekaj časa, da se lahko prek družabnega omrežja pogovorimo s prijatelji, je nujno prenesti posebno aplikacijo za to, Messenger je zadevna aplikacija, o kateri govorimo. Prek njega lahko pošiljamo besedilna sporočila, slike, datoteke, opravljamo video klice in glasovne klice, kot da bi imeli Varnostno kopiranje WhatsApp v primeru, da to ne deluje ali če nimate številke te osebe.

Kazalo ()

  Prenesite Facebook Messenger za BlackBerry Z10

  Upoštevajte, da Blackberry Z10 Gre za mobilni telefon, ki pa se na prvi pogled zdi, da bi ga bilo težko uporabljati WhatsApp ob upoštevanju, da je družba v začetku leta 2017 dejala, da aplikacije ne bo razvijala naprej Telefoni BlackBerry, se je dejansko skliceval na operacijski sistem, saj je ta BlackBerry Z10 ima Android, na njem je popolnoma mogoče uporabiti aplikacijo WhatsApp.

  Da bi ga lahko uporabljali, je potrebno za vstop v trgovino Play in jo naložite ali sledite tej povezavi. Ko enkrat pridete, preprosto kliknite gumb s prenosom, sprejmemo dovoljenja omenjene aplikacije, počakamo, da se prenese in namesti, in še naprej uporabljamo Messenger z računom Facebook, ki smo ga že odprli v glavni aplikaciji..

  Kako boste videli, da imate WhatsApp na BlackBerry Z10 Sploh ni zapleteno, če želite prenesti to aplikacijo z uradnega spletnega mesta, pojdite na www.whatsapp.com/android, prenesite datoteko APK in nato pojdite v Nastavitve> Varnost in omogočite neznane vire, da lahko zagnali datoteko APK.

  Razlika med prenosom aplikacije z uradnega spletnega mesta in prenosom iz Trgovine Play je v tem, da iz spleta obstajajo nove različice do tiste iz Trgovine Play, zgodi pa se, da so beta, torej v preskusnem načinu, da bi rekli nekako.

  Velikokrat imajo nove stvari, podrobnosti ali pomembne funkcije, ki še niso bile prenesene na uradnika zaradi težave s stabilnostjo, ker se testirajo, na ta način lahko na uradni spletni strani veliko novejša različica od tiste, ki smo jo našli v Googlovi trgovini, vendar je jasno, da lahko vsebuje kakšno drugo napako, zaradi katere ni preveč stabilna.

  Kakorkoli, lahko katero koli od obeh namestite ali odstranite tolikokrat, kolikor želite, in poskusite, če vam beta ni všeč, poiščite stabilno v Trgovini Play in to je to..

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar