Glavni » google » Kako prenesti smešne meme in nalepke iz Es de Huaso v Android za skupno rabo v WhatsApp

Kako prenesti smešne meme in nalepke iz Es de Huaso v Android za skupno rabo v WhatsApp

AliExpress WW

Mnogi naši bralci, zlasti tisti, ki so na primer v Čilu, so že kdaj slišali besedne zveze, kot je "Imeti strica, ki ga vedno imenujejo pa 'patar un Animal " ali "Reci in govori s čistimi kravami Ro "' a "ali " Naj vam spletejo pulover ". V zadnjem času so številne te radovedne besedne zveze zbrali neposredno slavni Memi "Es de Huaso ", ki so začeli obiskovati glavne spletne strani, forume in družbena omrežja, v katerih sodelujejo.

"Es de Huaso " je zabavna stran, ki jo lahko najdemo na Facebooku, znotraj katere je njegova ogromna skupnost uporabnikov odgovorna za izmenjavo smešnih slik, ki prikazujejo tipične čilske običaje, in jih označi z zdaj že klasičnim sporočilom ali besedno zvezo "It je iz huaso ". Če ste te meme že videli ali jih želite vedeti, potem morate vedeti, da jih je res veliko. Torej, Če se počutite identificirani s katero koli izjavo ali jih želite preprosto deliti, morate še naprej brati ta članek.

V tem posebnem članku boste našli veliko najboljših "Es de Huaso " memov, ki jih lahko delite na Facebooku ali katerem koli drugem večjem socialnem omrežju. Ko ste jih prenesli, Lahko jih pošljete prijateljem in znancem prek WhatsApp, Messenger ali katere koli druge platforme ki jih lahko upoštevamo v vseh teh primerih. Skupna raba enega od teh memov s prijatelji in družino še nikoli ni bila lažja kot prej, zato nadaljujmo..

Kazalo ()

  Memes je iz Huaso brezplačno

  Čeprav vam bomo spodaj pokazali nekaj najboljših frazov memov Es de Huaso, moramo poudariti, da jih je mogoče najti šele, ko vstopite na uradno Facebook stran, ki smo jo že omenili, to je Es de Huaso, na tej povezavi. Priljubljenost novih memov "Es de Huaso " je v zadnjem času neverjetno narasla, toliko, da jih lahko vidimo na družbenih omrežjih in drugih. Če želite, lahko zdaj imate dostop tudi do teh memov.

  Igrajte loto in številke označite s fižolom

  Da te pletejo "čomba "

  Na tovornjak prilepite konjsko nalepko

  Preden ga zavržete, kruh malo poljubite

  Pa ’je rekel: " Gremo conejiando "

  Imeti strica, ki ga vedno pokliče, naj ubije žival

  Zanosite in ga krivite "Al trauco "

  Recite "september in september "

  Da ti je ljubica rekla, ko si bil še fant "Usedi se, ali bom spuhavca odpihnil z luže "

  Zamrznite pilsns v reki

  Najboljše brezplačne aplikacije za ustvarjanje memov na pametnem telefonu

  Znani Meme Generator Free

  To je ena izmed Najljubše aplikacije za ustvarjanje memov, ker ima preprost uporabniški vmesnik, ki zahteva samo, da naložite sliko predloge, ki jo želite urediti, nato pa besedilo, ki ga posameznik želi, in ki ga lahko končno shranite, shrani v galerijo ekipe..

  Enako popolnoma brezplačno, trenutno pa nima večjezične funkcije, zato je na voljo samo v angleščini. 

  Urejevalnik Meme Producer

  Ta značilnost na voljo urejevalnik memov Samo za telefone z operacijskim sistemom IOS omogoča uporabnikom, da ustvarijo meme na podlagi več ali več slik in predlog.

  Zahvaljujoč temu mnogi menijo, da je ena izmed najboljših trenutnih aplikacij za ustvarjanje in urejanje te vrste smešnih slik.

  Aplikacija Meme Factory

  Velja za eno najboljših obstoječih aplikacij ustvariti vse vrste memov, saj ima za izdelavo teh slik možnost, da uporabi velik repertoar privzetih predlog, poleg tega pa ima tudi druge zanimive funkcije, kot je neposredna združljivost s stranjo Memedroid.

  Ki se posodabljajo s časom in trendi, ki so prisotni na internetu in več družbenih omrežjih.

  To so najboljše aplikacije, ki obstajajo za ustvarjanje in oblikovanje te smešne in ilustrativne slike.

  Ki so vsake toliko virusni na družabnih omrežjih, kot sta Facebook in Instagram ali YouTube. Če poznate katero drugo aplikacijo za meme, jo dodajte v odsek za komentarje.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar