Glavni » google » Kako prenesti glasbo s Spotify

Kako prenesti glasbo s Spotify

AliExpress WW

Prenesite glasbo s Spotify to lahko storite brez kakršnih koli težav. Da pa bi to dosegli, morate izpolniti nekatere zahteve, saj sicer glasbe ne boste mogli prenesti neposredno iz njene aplikacije, na kratko pa je mogoče poslušati glasbo, ne da bi se morali z internetom povezati z Spotify.

Kazalo ()

  Kako prenesti glasbo s Spotify

  Za prenesite glasbo s Spotify neposredno iz vaše aplikacije, v aplikaciji ste že morali ustvariti račun in ga registrirati v napravi. Ko to storite in prenesete aplikacijo, lahko poslušate vso glasbo, ki jo želite.

  Vendar, Če želite prenesti glasbo Spotify na zakonit način, morate imeti naročnino Premium¸ po drugi strani pa brezplačna preskusna doba storitve traja 30 dni, nato pa morate mesečno plačati med 10 in 15 USD, odvisno od vaše lokacije.

  Po naročilu na različico Premium boste lahko prenesli vso glasbo, ki jo želite in uporabo Spotify brez potrebe po internetni povezavi. Če želite to narediti, morate klikniti katero koli skladbo, ki vam je všeč, ali seznam predvajanja, nato pa se na vrhu prikaže gumb z napisom Prenesi, Izberete to možnost in skladba ali seznam predvajanja se samodejno začne nalagati in tako lahko uživate v svoji najljubši glasbi brez internetne povezave..

  Kako poslušati glasbo na Spotify brez interneta

  Ko prenesete skladbe, ki jih želite dodati v repertoar brez povezave, lahko vklopite način brez povezave, To lahko storite v nastavitvah, ki jih najdete v meniju na levi strani zaslona..

  S tem lahko prenesite glasbo s Spotify, vse skladbe, ki jih želite, in ne da bi plačali kaj drugega kot naročnina Premium. Ko se naročite, lahko dostopate do vseh velikih prednosti te čudovite aplikacije in tako imate v svoji napravi vso glasbo, ki jo želite, ne da bi jo bilo treba povezati z internetom, da bi jo poslušali..

  Kako prenesti glasbo iz Spotifyja brezplačno

  Zdaj pa zanimivost. Poiskati bomo morali vse pesmi, ki jih radi prenesemo. To lahko počnete skladbo za skladbo ali pa si lahko naložite celotne albume.

  Če vam je všeč celoten album, ga boste preprosto morali vnesti in nato pritisniti "Prenesi"Kar je precej pod zelenim gumbom, na katerem piše "igra". Na ta način boste malo po malo prenesli vso glasbo na tem disku v microSD.

  Tukaj priporočamo, da imate povezavo Wi-Fi, ker lahko mobilni podatki na koncu porabijo vse.

  Kako prenesti pesmi iz Spotify

  Če želite prenesti nekaj pesmi, priporočam, da dodate vse, ki jih želite prenesite na seznam predvajanja. Preprosto kliknete tri točke na desni strani zadevne pesmi in videli boste možnosti.Dodaj na seznam predvajanja"In nato izberite zadevni seznam predvajanja.

  Ustvarite lahko seznam predvajanja, s katerim lahko naložite vse skladbe, ki jih želite, ali pa jih naložite eno za drugo. Preprosto kliknite tri pike in prikaže se možnost prenosa.

  Kako poslušati glasbo Spotify brez interneta

  Očitno glasbo prenašamo iz Spotify, da se izognemo porabi mobilnih podatkov ko nas ni povezave Wifi. Za to morate le pojditi na "Vaša knjižnica"In nato gremo do ikone zobnika, ki je zgoraj desno.

  Zdaj bomo preprosto izbrali "Način brez povezave"To možnost morate aktivirati, da se Spotify ne bo povezal z internetom in bomo lahko poslušali glasbo, ki smo jo prenesli, ne da bi morali porabiti mobilne podatke.

  To lahko storite tudi v meniju Android. Dvakrat povlecite s prstom gor in dol in prikazala se bo ikona ".Način brez povezave"Od Spotify-a je veliko lažje.

  Prenesite pesmi iz Spotify

  Ne pozabite tudi, da Spotify ni 100% brezplačen. Uporabite ga lahko brez plačila z določenimi omejitvami, ena od teh omejitev pa je, da glasbe ne boste mogli prenesti v svojo mobilno napravo. Torej, če želite prenesite glasbo iz Spotifyja na svoj mobilni telefon ali v računalnik. Za to morate imeti račun Premium.

  Dostop do računa Spotify ni predrag in v primeru, da ga ne morete imeti, ker nimate kreditne kartice, smo v blogu komentirali več člankov kako lahko imate račun Spotify Premium, če nimate kreditne kartice.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar