Glavni » google » Kako prenesti najboljše Nintendo DS in GBA emulatorje za predvajanje v Androidu

Kako prenesti najboljše Nintendo DS in GBA emulatorje za predvajanje v Androidu

AliExpress WW

Obstaja najrazličnejša platforma za igre. Lahko se obrnemo na a namizna ali prenosna igralna konzola Ali pa naložite igre v naš mobilni telefon ali tablični računalnik prek trgovin, kot sta Google Play Store ali App Store. Kljub temu je še vedno veliko ljubiteljev klasičnih iger, ki iščejo najboljše GBA in NDS emulatorje za Android.

Kazalo ()

  GBA in NDS sta zaznamovali dobo

  Game Boy Advance Y. Nintendo ds so zaznamovali celo dobo v video igrah, zlasti za tiste, ki so bili otroci in mladostniki v zadnjih letih prejšnjega stoletja in na začetku 2000-ih.

  Skozi te prenosne naprave lahko uživamo v svojih najljubših video igrah kjer koli in kadar koli.

  Bilo je ravno skozi Game Boy Advance in kasneje skozi Nintendo ds ko so igre Pokémon postale zelo priljubljene. Uspeh, ki se nadaljuje še danes, je dober dokaz tega, da že čakamo s pričakovanji Pokémon Sonce in Luna.

  Nintendo se je odločil zapustiti format Game Boy in stavite na Nintendo DS in njegova odločitev se je izkazala za pravilno, saj se prenosna igralna konzola japonske znamke še naprej razvija in je bila uspešna med mlajšimi generacijami.

  Kaj lahko naredimo z emulatorjem?

  Emulator je program, ki po namestitvi na elektronsko napravo, v tem primeru na telefon Android, omogoča, da telefon deluje, kot da bi bil originalna igralna konzola, zato lahko na njem igrajte klasične video igre.

  Da bomo lahko uživali v klasičnih video igrah na našem pametnem telefonu Android, moramo najprej prenesti emulator in nato naložiti ROM-je iger, ki jih želimo igrati.

  Najboljši GBA in NDS emulatorji za Android, ki jih lahko najdete

  Moj fant! Brezplačno - GB emulator

  Lahko brezplačno prenesete iz trgovine Google Play in velja za enega najboljših emulatorjev Game Boy Advance.

  Gumbe lahko prilagodite po velikosti in razporeditvi, lahko pa jih naredite tudi bolj pregledne, kar izboljša igralno izkušnjo. Lahko tudi spreminjanje vizualnih odsekov tako da nam je simulacija povsem všeč.

  Ena od velikih prednosti tega emulatorja je, da nam omogoča shranjevanje konfiguracij za vsako igro, kot je to v primeru Drastic DS Emulator

  Iskanje dobrega emulatorja za prenos v vašem Androidu je nekoliko bolj zapleteno. Naše priporočilo v tem primeru je Drastičen emulator DS, Čeprav ni brezplačna, je aplikacija, za katero se res splača plačati. K temu moramo dodati, da njegova cena ne dosega 5 €, zato je resnično ugodna.

  Kje najti igre?

  Zdaj, ko poznate najboljše GBA in NDS emulatorje za Android, vas bo zanimalo prenesite ROM. Obstaja lepo število zanimivih strani, kjer si lahko brezplačno naložite igre za emulatorje Game Boy Advance in Nintendo DS..

  Kot primer predlagamo naslednje:

  • Loveroms
  • FreeRoms
  • TheOldComputer
  • Planetgames

  Vse, kar lahko naredite z emulatorjem Nintendo DS in GBA v svojem Androidu

  Obstaja veliko načinov za ki želijo znova doživeti tiste igre, ki Ujeti smo bili v otroštvu, s temi emulatorji se lahko spomnite tistih časov, ko ste bili srečni, ko ste sedeli pred svojo konzolo in vaša edina skrb je bila, da ste prestali nivo, kjer je bilo najtežje premagati misijo, ki ste jo imeli v igri.

  Z emulatorji lahko prenesete najboljše igre Nintendo DS in GBA v vaši napravi, V nekaterih primerih lahko igrate celo igre za več igralcev, samo pravilno nastavite nastavitve in pripravljeni boste na najboljše igre z vsemi prijatelji iz mobilnega telefona..

  V primeru, da imate težave, se morate preprosto obrniti na konfiguracijo vašega emulatorja in prilagoditi izvršilni mehanizem tako, da ne boste imeli težav pri izvajanju igre. Lahko igrate tako, kot da bi bilo imel krmilnik nintendo v rokah, ker so gumbi na dnu zaslona, ​​ki omogočajo izvajanje vseh ukazov s palci, že imate vse, da uživate kot še nikoli.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar