Glavni » google » Kako zakonito prenesti brezplačne knjige?

Kako zakonito prenesti brezplačne knjige?

Iščete informacije, s katerimi bi lahko popolnoma brezplačno prenesli knjige iz računalnika ali pametne mobilne naprave? Zato morate vedeti, da je treba upoštevati veliko platform. Seveda je lahko razumeti, da nam lahko njihovo iskanje prinese nekaj težav, a poleg tega boste v tem članku našli absolutno vse informacije o tem..

V resnici vemo, da so za številne uporabnike, ki nimajo veliko časa ali se zelo ukvarjajo s tehnologijo, elektronske knjige odličen način, da brez preveč truda spremljajo vsa svoja najljubša dela. V tem konkretnem primeru, nekatere njihove prednosti so povezane s tem, da stanejo manj kot fizične knjige, iz očitnih razlogov pa jih je tudi lažje prevažati.

E-knjige so tako postale odlična alternativa, dokler vemo, od kod lahko prenesemo brezplačne knjige, poleg tradicionalnih spletnih mest, med katerimi lahko očitno omenimo Amazon Kindle, Casa del Libro, iTunes ali Google Play. V tem članku boste našli nekaj najboljših alternativ tem platformam, zato raje nadaljujte z branjem, če vas zadeva zanima.

como-descargar-libros-gratis

Kazalo ()

  Najboljša spletna mesta za prenos brezplačnih knjig

  Libroteca y Ganso y Pulpo: začenjamo s prvo izmed možnosti, za katero smo prepričani, da jo bodo mnogi naši bralci cenili, v posebnem primeru Knjižnica in gosi in hobotnice, O čemer moramo reči, da ima na voljo več kot 36.000 knjig v različnih jezikih, z več kot 30.000 e-knjigami, ki so za uporabnike popolnoma brezplačne, zato je ne pozabite.

  Projekt Gutenberg: Gutenbergov projekt Je ena tistih, ki nas je v preteklosti že večkrat zavzela, saj gre za nekoliko drugačno alternativo, saj nam je na voljo več kot 50.000 e-knjig. V zvezi s to platformo moramo navesti nekatere različne elemente, kot so izjemna dela v španskem jeziku, ki so jih dosegli Cervantes, Pío Baroja, Jacinto Benavente, Blasco Ibáñez itd..

  eBiblio: in preidemo na eBiblio kot tretja aplikacija ali platforma, za katero menimo, da bi vam lahko bila zelo koristna pri brezplačnem prenosu knjig, v njenem primeru z okoli 200.000 licencami na stotisoče knjig, ki zagotavljajo, da nam vsebine nikoli ne zmanjka. Poleg tega ima podporo ministrstva za izobraževanje, kulturo in šport v sodelovanju z avtonomnimi skupnostmi.

  Casa del Libro: in končno bomo končali, kako bi lahko bilo drugače, s Hiša knjige, ki jo mnogi zaradi ogromne vsebine, ki jo ima, za Amazon predstavljajo nekakšno konkurenco. V nasprotju z drugimi spletnimi mesti v tem primeru poudarek ni na klasičnih knjigah, temveč na aktualnih, ki jih je, kot vemo, težje dobiti brezplačno..

  Prenesite brezplačne knjige za Android | Oglejte si, kako to storiti

  Priporočena
  Pustite Komentar