Glavni » google » Kako prenesti brezplačne knjige ePub

Kako prenesti brezplačne knjige ePub

AliExpress WW

Oblike prosti čas So zelo raznolike, lahko igramo svoje najljubše video igre, se ukvarjamo s športom, poslušamo glasbo itd. Branje je eden najbolj razširjenih hobijev in zahvaljujoč napravam, kot je tablete in pametne telefone Danes lahko uživamo v branju kjer koli, tudi ko nismo doma in nam ni treba imeti težke knjige. Če radi berete, vam bomo danes razložili kako prenesti brezplačne knjige ePub - za iPad ali tablični računalnik.

Kazalo ()

  Kaj je ePub?

  Ko govorimo o branju na elektronskih napravah, se običajno sklicujemo na format ePub. Gre za a standardna oblika, ki olajša branje e-knjig na kateri koli vrsti naprav.

  Ta oblika zapisa omogoča, da se besedilo prilagodi različnim vrstam zaslona in velikosti pisave, kar olajša branje.

  Prenesite in preberite knjigo o Apple in Android

  Če imate iPhone ali iPad, lahko knjige berete v elektronski obliki prek izvorne aplikacije iBooks. Če pa imate napravo Android Preden začnete iskati knjige, morate iz trgovine Google Play naložiti bralno aplikacijo za Android, kot sta Aldiko ali Moon + Reader, možnosti je veliko in vse navadno dajejo dober rezultat, kar omogoča prilagodite bralno izkušnjo.

  Spletna mesta za prenos knjig

  Obstaja kar nekaj spletna mesta, kjer lahko prenesete knjige v formatu ePub brezplačno ali plačljivo. Vsi imajo ponavadi preprosto operacijo in veliko zbirko naslovov, ki zajemajo od odlične klasike do najnovejših literarnih novosti.

  Kako brezplačno prenesti knjige ePub

  Ko prenesete bralno aplikacijo in najdete zanimivo stran za prenos datotek, poglejmo, kako lahko brezplačno prenesete knjige ePub.

  Za lažje delovanje je bolje prenesite neposredno v napravo, v kateri bomo brali, Datoteke lahko prenesemo tudi v računalnik, vendar jih bomo v tem primeru morali prenesti na tablični računalnik, telefon ali e-bralnik, ki ga bomo uporabljali..

  Ko vstopimo na spletna mesta za prenos knjig, bomo videli, da imamo med katerimi lahko izbiramo, vendar nas ni treba preveč obremenjevati. Velika večina jih ima kategorije, ki nam omogočajo iskanje po zvrst, naslov, ime avtorja, itd.

  Ko najdemo želeno datoteko, jo lahko prenesemo s povezave, ki nam je prikazana.

  V primeru uporabe spletna mesta za prenos brezplačnih knjig normalno je, da se prikaže oglaševanje. Oglas zapremo ali počakamo, da izgine, nato pa ga lahko normalno prenesemo.

  Ko prenesemo knjigo, jo moramo le odpreti s programom za branje, ki smo ga prenesli, in lahko začnemo uživati ​​v branju.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar