Glavni » google » Kako prenesti, namestiti in gledati HBO GO na PlayStation 3 ali 4

Kako prenesti, namestiti in gledati HBO GO na PlayStation 3 ali 4

AliExpress WW

V tej vadnici boste izvedeli, kako lahko prenesite namestitev in si seveda oglejte HBO GO na PlayStation 3 ali 4 enostavno in preprosto.

Čeprav je res, da ponavadi prinesemo nekaj dobrega vadnice za uporabnike, ki imajo Smart TV, Z drugimi besedami, pametni televizorji ne želimo izgubiti izpred oči, kaj se dogaja s tistimi, ki imajo skupne in sedanje televizorje, ki so že uvrščeni med stare in nekateri morda nimajo niti daljinskega upravljalnika..

Če imamo še vedno televizijo s temi lastnostmi, Povedali vam bomo, kako lahko iz tega veliko izkoristite če ga držimo povezanega s konzolo.

Kolikor je to mogoče a PlayStation 3 ali 4 zagnati ta korak za korakom.

Kazalo ()

  Prenesite in konfigurirajte HBO GO na PlayStation 3, 4

  Prva stvar, ki jo moramo v zvezi s tem poudariti, je, da se bomo ustavili pri enem izmed Glavne Sonyjeve konzole, kot je PS3, in po tem vam bomo pokazali vadnico, da boste lahko prenesli eno izmed najboljših aplikacij, ki jo lahko izkoristimo.

  Govorimo konkretno, da je pred nekaj meseci Sony to potrdil HBO GO lahko prenesete na nekatere igralne konzole PlayStation, in danes vam želimo v zvezi s tem posredovati dobršen del informacij.

  Pomembno dejstvo, ki ga je treba opozoriti na PlayStation 3 in kasneje PlayStation 4, ki so ga dosegli izboljšajo ne samo ločljivost iger, temveč tudi njihovo tehnologijo.

  Povečali so uporabniške zabavne zmogljivosti, zdaj vam omogoča ogled filmov tudi v tretji dimenziji. Res jih je nekaj, ki jih toplo priporočamo za ogled v tej obliki..

  Torej, če imate PlayStation 3 ali 4, ste najbolje investirali, zato se želimo v tem članku pogovoriti z vami, kako lahko natančno najdete korak za korakom naložite družino HBO na PlayStation 3  na najlažji in najpreprostejši možni način in ga začnite dobro uporabljati.

  Če ste imeli težave s to vadnico, ne oklevajte in nadaljujte z branjem tudi v prihodnje, tako boste očistili dvome.

  Korak za korakom HBO Pojdi na PlayStation 3

  S aplikacijo HBO Go v vašem sistemu PlayStation Naredili boste prvi korak postopka, ki vseeno hkrati zahteva, da imate tudi naročnino na HBO prek svojega kabelskega ali satelitskega ponudnika, saj drugače ne boste mogli dostopati do vsebine.

  Najboljše od vsega je, da govorimo o aplikaciji, ki ima veliko Najljubše oddaje večine občinstva HBO, kot 'Games of Thrones ', 'True Detective ', zato te priložnosti ne smete zamuditi.

  HBO Go je ena od uporabnih aplikacij za Sony konzole, ki je v zvezi s tem ne smemo nehati upoštevati in v zvezi s tem moramo povedati, da je na voljo na različnih platformah, med katerimi izstopa tudi Googlov Amazon Kindle Fire. Chromecast in Xbox 360 podjetja Micosoft. V redu potem po korakih vam bomo pokazali namestitev HBO Go na vaš PS3:

  • Sovraštvo Aplikacije na PS3
  • Kliknite razdelek Prenos aplikacij
  • V iskalniku, napiši HBO Go
  • Kliknite ikono aplikacije
  • Počakaj prenos končan
  • Začnite gledati svoje serije in filme

  Ko boste sledili zgornjim korakom, boste to tudi storili program, nameščen na konzoli PS3, tako da lahko do njega dostopate, kadar koli želite videti nekaj njegovih vsebin.

  Kot vidite, je zelo zanimiv korak za korakom, če ste ljubitelj serij ali filmov. Iz vsega, kar smo povedali, moraš to na koncu vedeti obstajajo ponudbe, povezane s stroški naročnine na HBO Go, zato priporočamo, da ste nanje pozorni, da prihranite denar.

  Ko izberete in ko se premikate iz enega filma v drugega, si lahko ogledate sinopsis, če gre za serijo, imena zasedb, nazadnje vse možnosti in sorte, ki so prikazane na zaslonu.

  Ali ste lahko s tem korakom prenesli HBO Go na vaš PlayStation 3? zagotovo da, želeli bi vedeti vaše mnenje v polju za komentar.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar