Glavni » alibaba-info » Kako enostavno prenesti, namestiti in gledati kanal + Yomvi za Smart TV

Kako enostavno prenesti, namestiti in gledati kanal + Yomvi za Smart TV

AliExpress WW

Trenutno obstajajo veliko kanalov in pretočnih platform, ki nam zagotavljajo najrazličnejše zabavne vsebine in Yomvi je eden izmed njih. Kateri se lahko izvajajo iz različnih naprav, med njimi so med drugim tudi mobilne naprave, pametni televizorji.

Ta kanal ima različico plus, na katero se lahko registriramo, da imamo dostop do več vsebin. Dobra stvar tega je, da lahko namestite ta kanal na naš Smart TV, tako da lahko kar najbolje izkoristimo to napravo. Torej, če želite izvedeti nekaj več o tej temi, nadaljujte z branjem članka.

Kazalo ()

  Kaj je Canal + Yomvi?

  Da bi se lahko nekoliko spreminjali ali morda zato, ker jih Netflix ne prepriča povsem, eden izmed njih je Yomvi ali pa je bil, ker spremenim njegovo ime in zdaj je Movistar+. A vseeno ponuja enake storitve in še boljše. Ogromno uporabnikov v Španiji je naročnikov na CANAL +. Je eno glavnih nacionalnih televizijskih omrežij in eno tistih, ki nam lahko ponudi popolno storitev prek nekaterih svojih alternativnih platform.

  Čeprav ima kanal veliko vsebine zanimivo opazovati iz našega računalnika, Tudi CANAL + YOMVI ne moremo pozabiti. Da gre za aplikacijo, ki je bila posebej razvita tako, da lahko na svojem računalniku vidimo CANAL + skupaj z ostalimi kanali, sklenjenimi v sistemu..

  Tudi CANAL + YOMVI je končan vzorec približno kot številna televizijska omrežja Danes so močno prisotni na internetu, da bi zadovoljili potrebe uporabnikov v zvezi s tem. S CANAL + YOMVI bodo uporabniki kanalov in naročniki lahko dostopali do vseh programov svojih kanalov, plačljivih dogodkov in televizijske storitve na zahtevo, ki je ne smete zamuditi..

  Katere vidike moram upoštevati, preden prenesem Canal + Yomvi na pametni televizor?

  Kaj morate storiti za prenos aplikacije s pametnega televizorja? pokličite operaterja, da najame storitev. Po tem morate natančno vprašati, ali je vaš televizor združljiv s samo aplikacijo. Ne pozabite, da ta aplikacija sploh ni brezplačna. Storitev morate plačati, zato je edini način dostopa do nje.

  Načina ni mogoče uporabiti Storitev Movistar + brezplačno. Edini način je, da ga zaposlimo. Niti poskusnega meseca ne morete imeti kot v drugih aplikacijah za pretakanje, ki jih poznamo. Nekaj, kar je nedvomno manj privlačno, vsaj če niste prepričani, da želite najeti Yomvija.

  Če imate pametni televizor, ga na splošno ni težave z namestitvijo omenjene aplikacije. Vendar je nujno, da vprašate, ali je vaš televizor združljiv ali ne. Jasno je, da nihče ne želi najeti takšne storitve in nato ugotovi, da aplikacija ni združljiva. Še bolj, če sploh nimate preizkusnega meseca kot na drugih pretočnih platformah.

  Canal + Yomvi je platforma, ki jo morate preizkusiti

  Dejansko, kdaj pogovarjamo se o storitvah CANAL + YOMVI, upoštevati moramo, da lahko do njih dostopamo prek sistema VOD ali video na zahtevo. Tako da bomo uživali v pavšalni storitvi. Se pravi gledanje programiranja pogodbenih kanalov na zahtevo; ali blagajna, v kateri med drugim uživamo v premiernih filmih in športnih prireditvah v živo.

  Seveda ima CANAL + YOMVI kanali za pretakanje v živo. Tako lahko dostopamo do številnih produkcij verige. Med njimi moramo izpostaviti neposredne prenose CANAL +, FOX, TCM, 40TV, TNT, AXN, Calle 13 in mnogih drugih. Kot vidite, gre za zelo širok predlog z vsebino za vse vrste uporabnikov in celotno družino..

  Katere znamke Smart TV so združljive s Canal + Yomvi?

  Upoštevajte, da za lahko uporabljali storitev pretakanja, imeti morate dokaj dobro internetno povezavo, da boste lahko vsebino uživali v najboljši možni kakovosti in brez kakršnih koli kosov.

  Če imate televizor te znamke, potem je morda združljiv. Podobno vprašajte tudi, če dvomite: Sony, Lg, Panasonic, Samsung, Haier, Hisense, Daewoo, Philips, AOC, Macrotel, Master-G, Recco, Microlab, Rca, TCL.

  Ko prenesete Yomvi na pametni televizor, je edino, kar morate storiti, preprosto uživanje z vso vsebino, ki jo ponuja. Včasih storitve Chromecast iz nekega razloga ne delujejo pravilno.

  Koraki za enostavno nalaganje Canal + Yomvi

  Če želite na tej točki prenesti CANAL + YOMVI, morate vedeti, da ste v popolni kondiciji, saj je vse, kar potrebujete, dostop do strani, da jo prenesete, in sledite tam navedenim korakom. Natančneje, vso vsebino CANAL + YOMVI boste našli hitro in enostavno, da boste lahko uživali v njej iz postelje, naslanjača ali kjer koli že ste.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar