Glavni » alibaba-info » Kako brezplačno prenesti, namestiti in uporabljati Spotify na Windows Phone ali telefon, ki ni Android

Kako brezplačno prenesti, namestiti in uporabljati Spotify na Windows Phone ali telefon, ki ni Android

AliExpress WW

Če morate za trenutek pomisliti na tiste programe, ki nikakor ne morejo manjkati pri naših pametnih mobilnih napravah, ste več kot seveda Spotify Je med priljubljenimi uporabniki in resnica je, da ni nikogar, ki bi bil posvečen glasbi, ki bi nam ponudil toliko za tako malo.

Prva stvar, ki jo je treba upoštevati v zvezi s tem, je, da je to aplikacijo mogoče uporabiti v skoraj vseh primerih, zato se bomo danes malo pogovorili o tem, kako Spotify na Windows Phone.

Resnica je, da je Spotify v zadnjem času postal najpogosteje uporabljena platforma za pretakanje vsebin, vsaj če upoštevamo vse tiste, ki so neposredno povezane s področjem glasbe, in jasno je, da se bodo mnogi pretvarjali, da imajo Spotify na Windows Phone ko bo mogoče.

V zvezi s tem moramo poudariti, da je ena njegovih najboljših lastnosti ta, da omogoča široko paleto glasbe, zato, če imate Nokia s sistemom Windows Phone, Seveda je zelo priporočljivo.

Nadaljujem s prednostmi, ko se želi imeti Spotify na Windows Phone, Na enak način moramo upoštevati, da je ta aplikacija odlična možnost za tiste, ki ne želijo uporabljati vsega svojega prostega prostora za shranjevanje, zlasti na mobilnih telefonih z določenimi omejitvami v zvezi s tem. Gotovo je, da boste v teh primerih za dostop do vseh vsebin potrebovali internetno povezavo, zato ne pozabite seveda upoštevati te podrobnosti pri razmišljanju o njeni uporabi, seveda.

Kazalo ()

  Namestite Spotify na Windows Phone

  No, preden nadaljujete, verjetno že veste, vseeno pa moramo komentirati vsak primer, da ima Spotify svojim uporabnikom na voljo dve različici, brezplačna različica in različica Premium ker ga imenujemo drugače, kar izstopa predvsem zato, ker zahteva naročnino, ki jo je treba plačevati mesečno, in čeprav ni draga, mnogi uporabniki raje prihranijo te stroške.

  Kakor koli že, lahko dostopate do Premium različica preizkusite, ali vam je ljubše, zato poskusite.

  V primeru mobilnih telefonov z Operacijski sistem Windows Phone, In čeprav vemo, da lahko v različnih forumih in družabnih omrežjih najdemo nasprotujoča si mnenja, moramo reči, da njegovo delovanje ne ovira, zato se ga morate zavedati.

  Toda poleg dejstva, da v teoriji ne bi smeli naleteti na pomanjkljivosti, povezane z prenesite, namestite in zaženite aplikacije vemo, da jih nekateri uporabniki naletijo pogosteje, kot je bilo pričakovano.

  Če ste imeli kakršne koli težave s prenosom aplikacije, ki jo najdete na tej uradni povezavi, ki vodi do Microsoftove trgovine z aplikacijami za naprave Windows Phone, morate vedeti, da je v teh primerih dobra alternativa lahko ponovni zagon naprave. Nekateri drugi pogosti vzroki za te težave so običajno neposredno povezani z odsotnostjo internetna povezava, brez razpoložljive zmogljivosti za shranjevanje ali kakšno napako operacijskega sistema.

  Kako dobiti račun Premium Spotify brezplačno?

  No, potem pridete do podatkov o poteku veljavnosti, kjer morate nujno vstaviti te številke: mm: yy: 08/18 CSC: 666, nato pa v mestnem delu dodati "Hauwaart " s katero koli 10-mestno telefonsko številko poleg e-poštnega dela dodajte še tisto, ki ste jo uporabljali prej.

  Po tem morate poskrbeti za dodajanje gesla, ki bo PayPal v teh primerih. Potem boste dali nadaljevanje in na tej točki boste lahko sprejeli pogoje in malo počakali.

  Običajno boste imeli svoj račun Premium Spotify brezplačno, brez nadaljnjega. Potrdite lahko, da ste res imeli dostop do računa Spotify Premium na precej preprost način, ker se bo ob teh priložnostih pojavilo klasično sporočilo, v katerem piše "Uživajte s Premium ".

  Tam boste videli tudi nekaj dodatnih informacij, med katerimi lahko omenimo sistemsko številko naročila, poleg datuma izdaje iste in še nekatere dodatne podrobnosti.

  Nato, če želite nadaljevati s potrditvami, morate iti v spodnji desni del sistema, kjer boste videli, da se prikaže nov logotip, v tem primeru zelen, kar bo potrdilo, da že imamo profil na Spotify Premium, korak za korakom, ki je res hiter in enostaven.

  Kot lahko vidite, gre za postopek, ki ni preveč zapleten, poleg tega pa imate prek povezave tudi možnost, da začnete uživati vaš račun Premium Spotify v Androidu in ga naložite v svoj mobilni telefon. Spotify Premium lahko uživate brez kreditne kartice

  Brez dvoma lahko to rečemo Spotify je glavna aplikacija na vsem svetu, ko razmišljamo o poslušanju glasba prek pretakanja na naših napravah, ne da bi ga bilo treba prenesti. Čeprav ga je enostavno namestiti in uporabljati v mobilnih napravah z operacijskim sistemom Android, se zdi, da imajo mnogi uporabniki težave, ko želijo uživati ​​v drugih računalnikih. Ste vedeli, da si lahko v Spotify ogledate zgodovino reprodukcij

  Zato nadaljujte z branjem, da boste vedeli kako uporabljati Spotify v mobilnem telefonu brez Androida.

  Prenesite Spotify na mobilni telefon brez Androida

  In čeprav je Spotify aplikacija, ki bi jo morali prenesti iz trgovine za prenos in uporabo pametnega telefona, moramo vedeti, da tudi imamo možnost dostopa do spletnega mesta storitve, z vsemi podatki našega računa in na enak način uporabimo glasbeno platformo, čeprav bomo v tem primeru potrebovali nameščen brskalnik.

  Če imamo mobilni telefon, ki ni Android, to je v takšnih primerih lahko odlična rešitev in začnite hitro in enostavno prenašati Spotify Music.

  Poslušajte glasbo Spotify v mobilnem telefonu, ki nima Androida

  Torej, kaj morate storiti, da uporabite Spotify ima račun vaše, kajti ko odprete brskalnik, vas bo sistem pozval, da vnesete tako svoje uporabniško ime kot tudi geslo, ki je, kot vemo, lahko Spotifyjevo lastno ali prek drugih storitev, kot je Facebook.

  Ko vstopite Spotify V brskalniku ne boste pogrešali popolnoma nobene vsebine, ob upoštevanju, da boste imeli dostop do vse glasbe in funkcij, ki so del aplikacije. Tudi če gre za račun, ki ima naročnino

  Na tej točki je resnica, da ne bomo pogrešali aplikacijo Spotify za mobilne naprave Android, saj bomo videli, da je odpiranje storitve neposredno iz katerega koli brskalnika v bistvu enako in ne bo prineslo preveč zapletov.

  Resnici na ljubo, edina razlika med Aplikacija Spotify in storitev, do katere lahko dostopamo neposredno iz računalnika, je povezana z njeno zasnovo in včasih z občutkom, da aplikacija deluje nekoliko hitreje, vendar v resnici ni več razlike od te.

  Glede njegove uporabe so ukazi popolnoma enaki, tako da lahko zdaj uživate v tej možnosti.

  Ali ste s temi triki lahko uporabljali Spotify v pametnem telefonu brez Androida? In v svojem mobilnem telefonu s sistemom Windows Phone s tem postopnim korakom?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar