Glavni » google » Kako enostavno prenesti, namestiti in uporabljati Microsoft Word v sistemu Windows v španščini

Kako enostavno prenesti, namestiti in uporabljati Microsoft Word v sistemu Windows v španščini

AliExpress WW

Microsoft Word je urejevalnik besedil, ki je priložen Microsoftovi zbirki Office, najbolj priljubljeni pisarniški zbirki na svetu, ki je na voljo za vse različne različice sistema Windows.

Količina stvari, s katerimi lahko počnemo Microsoft Word veliko jih je, to je preprosto fantastičen program za tiste, ki morajo študirati ali delati, precej popoln za katero koli nalogo, ki zahteva pisanje besedil.

Na voljo imamo tudi predloge in številne druge na spletu, da lahko napišete kakršen koli dokument, ki ga potrebujete, na ta način boste bistveno lažje začeli pisati v dokumente, ki imajo strukture predhodno konfiguriran in formatiran kot so: življenjepisi, nalepke, računi, koledarji in drugo.

Kazalo ()

  Ustvarite in uredite vse

  Mi lahko ustvarjajte neverjetna besedila, urejanje naokoli, dodajanje slik, krepko, podnapisi, tabele, oblike, grafike, povezave. Poleg tega je priložen tudi črkovalnik, za katerega moram reči, da je eden najboljših, kar sem jih videl že dolgo, s popravkom slovnice za tiste, ki jim je to težko, poleg tega pa ima celo odlično funkcijo, ki je prevajanje..

  Raznolikost formatov

  Trenutno obstaja več podobnih programov Microsoft Word, kot sta OpenOffice in LibreOffice, dobra stvar programa Word je, da omogoča shranjevanje dokumentov ne samo v DOCX format kar bi bilo v tem programu, pa tudi v obliki drugih urejevalnikov besedil, kot so zgoraj omenjeni, kar vam daje izjemno svobodo, če jih želite urejati ali odpreti, da jih berete v drugem računalniku, ki je morda iz nekega groznega razloga v življenju , nima Word.

  Varnostno kopiranje v oblaku

  Najboljše od vsega je, da lahko ne samo dokumente shranite v računalnik, temveč jih lahko shranite tudi v oblaku, nalaganje na Onedrive in na ta način, da bi lahko imel dokument ne le pripravljen za skupno rabo s komer koli, ampak tudi popolnoma varen, če se kaj zgodi z računalnikom, in na tej točki vam moram povedati, da me je osebno že večkrat rešil izgube precej dragocenih besedil zaradi trčenja trdega diska in smrti, zato ne pozabite.

  povzemanje

  Najbolj privlačna stvar v nekaj besedah, ki jih ima ta program in poskuša povzeti tisto, kar sem že omenil, je ta: najprej je zelo enostavna in intuitivna za uporabo, poleg tega pa ima veliko število predlog in je zelo dobro povezan z drugimi storitvami podjetja Microsoft, kot sta OneDrive ali Skype, na primer. Datoteke je mogoče shraniti v najrazličnejših oblikah, ima prevod in črkovalnik ter nam omogoča izvajanje ogromno nalog.

  Kako prenesti Microsoft Word v španščini za Windows

  To sploh ni zapleteno, preprosto sledite povezavi, da vas bomo pustili tukaj, in program prenesite s klikom na gumb z napisom "Prenos ", nato datoteko shranite nekje v računalnik, kjer je enostavno da ga dosežete in nato z dvojnim klikom zaženete. Sledite navodilom in na ta način boste kmalu lahko uživali v enem od najboljši urejevalniki besedil iz dejanskosti.

  S temi ukazi izkoristite Microsoft Word v sistemu Windows

  Nato bomo omenili najboljši ukazi, ki jih lahko uporabite v programu Microsoft Word v sistemu Windows s tipkovnice, da boste lahko v celoti izkoristili program in delali hitreje.

  Imate dva ukaza, ki sta zelo pomembna, da prvič shranite dokument, pritisnite le F12 in odprlo se bo okno, v katerem boste našli datoteko, in če želite nadaljevati z urejanjem in ponovnim shranjevanjem, morate samo pritisniti ctrl + g. Pri urejanju besedila lahko besedilo izberete in ga postavite krepko s pritiskom na ctrl + b, ležeče s ctrl + i in podčrtano s ctrl + s.

  Če želite odpreti nov dokument, morate samo pritisniti ctrl + u, za razveljavitev pa pritisniti ctrl + z in ne smemo ne omenjati najpogosteje uporabljenih: copy (ctrl + c), paste (ctrl + x ) in izrežite (ctrl + x). S temi ukazi najbolje boste uporabljali Microsoft Word v sistemu Windows.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar