Glavni » alibaba-info » Kako prenesti, namestiti in utripati založniško programsko opremo Alcatel Pop C7

Kako prenesti, namestiti in utripati založniško programsko opremo Alcatel Pop C7

Alcatel One Touch Pop C7 je pametni telefon Android 4.2 Jelly Bean s 5-palčnim zaslonom FWVGA, 5MP / 8MP kamero (odvisno od različice), štirijedrni procesor pri 1,3 GHz, 512 MB ali 1 GB RAM-a (odvisno od različice), 4 GB prostora za shranjevanje in reža za microSD.

Kazalo ()

  Kaj pomeni utripati mobilni telefon?

  Če se sprašujete, kaj utripa mobilni telefon, pomeni zamenjavo notranje programske opreme naprave bodisi za višjo, starejšo ali celo isto različico, če je to potrebno rešiti kakšen problem ali v nasprotju s sistemom.

  V Androidu ali iOS-u, ko rečete Flash, mislite znova namestite operacijski sistem naprave. Če želite izvesti bliskavico mobilnega telefona, boste morali spremeniti pametni telefon, podatkovni kabel, računalnik in datoteke operacijskega sistema, ki jih boste spremenili, imenovane tudi Firmware.

  Vsaka znamka in vsak model mobilnega telefona ali vsaka družina vrste mobilnih telefonov uporablja različni načini utripanja Čeprav je operacijski sistem še posebej enak, lahko zahteva določeno predhodno znanje, pa tudi namestitev gonilnikov, posebne programske opreme za utripanje.

  Vklopljeno nekaterih primerih kot pri utripanju nekaterih modelov motorola potrebujete celo znanje programiranja za vstavljanje nekaterih kod v ukazni terminal.

  Kakšna je uporaba utripanja mobilnega telefona?

  Utripanje sistema pametnega telefona se običajno uporablja za posodobitev operacijskega sistema, najboljši primer je operaterji ne posodabljaj na različice Novejše naprave v primeru Androida so, da lahko drugod po svetu prodajo isti mobilni telefon z najnovejšo različico Androida, pri nas pa s staro različico Androida.

  V teh primerih se operacijski sistem bliska na ročno posodobite napravo. Utripanje velja za pametne telefone in tablične računalnike in bi bilo enako kot v oknih za formatiranje in namestitev novega okna.

  Razlogi, ki jih morda imate za to, da želite utripajte svoj Alcatel Pop C7 V bootloopu je lahko veliko, na primer opeka, tudi če neka programska oprema ne deluje pravilno in morate znova namestiti vdelano programsko opremo mobilnega telefona..

  Skratka, koristno je vedeti, kako to narediti za vse, tudi za odklepanje naprave, ko je zaklenjena z Gmailovim računom ali vzorcem itd.

  Torej, z naslednjo vadnico, ki je pravzaprav primerna za ljudi s precej osnovnega znanja o tej temi, boste lahko vaš mobilnik bliskali v nekaj dvajset minut kvečjemu in na ta način ne boste imeli težav z utripanjem kadar koli želite.

  Ne pozabite slediti navodilom za pismo izogibajte se možnim napake, Če se zmotite, ni nikogar smrt, saj ima rešitev, vse ima rešitev. Zato ni treba preveč skrbeti.

  Kako utripati Alcatel Pop C7 korak za korakom

  Pred nadaljevanjem morate aktivirati razhroščevanje USB, ki ga najdete v Nastavitve > Razvijalne možnosti. Če teh možnosti ne najdete, jih boste morali odkleniti,.

  To dosežete v Nastavitve> O napravi in ​​nato pritisnete večkrat zaporedoma Številka gradnje.

  Mobilni telefon morate polniti, tudi če je v a 70% celotne baterije, da se med postopkom izognete težavam z električno energijo. Poleg tega, da je za preprečevanje kakršnih koli napak nujno, da uporabite originalni kabel USB.

  Zdaj boste morali prenesti gonilnike USB za Windows, da prepoznajo napravo, nato pa prenesite tudi Mobile Upgrade za osebni računalnik, ki ga boste razpakirati.

  Namestite program, ki sem ga omenil zgoraj, v svoj računalnik, zdaj morate izklopiti mobilni in povežite z računalnikom. Odprite prej nameščeni program

  Preprosto utripajte Alcatel Pop C7

  Pritisnite OK in videli boste, da se prikaže velik seznam vseh modelov, očitno morate poiščite svoj mobilni telefon ki se na splošno pojavlja kot Alcatel Pop C7 7040.

  Ko izberete svoj model, se preprosto spustite in kliknite, kjer piše Naprej, tukaj boste videli a opozorilno polje kjer priporoča, da pred nadaljevanjem napolnite baterijo, nekaj bistvenega.

  Dala vam bom nekaj koliko navodil povsem preprosto, slediti jim morate do črke, da boste lahko pametni telefon utripali.

  Ali ste lahko brez težav utripali svoj Alcatel?

  Priporočena
  Pustite Komentar