Glavni » amazon » Kako profesionalno prenesti, namestiti in urediti fotografije z B612

Kako profesionalno prenesti, namestiti in urediti fotografije z B612

AliExpress WW

Fotografije so pomemben del našega življenja, rekel bi, da je veliko ljudi, ki čez dan posnamejo nekaj slik, da jih lahko naložijo na socialna omrežja, ki očitno niso storili več kot le za promocijo tega.

Zgoraj, če dodate aplikacije kot B612 narediti samoportrete ali aplikacije, kot je Instagram, ki omogočajo dodajanje na stotine filtrov in nalaganje v družabno omrežje, potem so stvari očitno množične in precej.

Kazalo ()

  Kaj je B612? Kako uporabiti?

  Eden od vidikov, ki je bistvenega pomena za vsakega uporabnika mobilne naprave Te ekipe so zmožne fotografirati in snemati video posnetke kot profesionalci. Zaradi česar so lastniki teh elementov iskali aplikacije za lažje zajemanje in urejanje slik.

  Med znanimi aplikacijami za urejanje slik, B612 bodisi na tablici ali mobilni je izstopala po tem, da uporabnikom ponuja raznolikost funkcij. Ti, kot smo že omenili, omogočajo dodajanje filtrov, urejanje in celo izboljšanje ločljivosti samoportretov ali fotografij, ki jih posnamemo s sprednjo kamero mobilnih telefonov..

  Ko je ta nameščen prijava v naši ekipi, poljubni fotografiji lahko izvajamo različne funkcije. Možnost nastavitve svetlosti, intenzivnosti uporabljenega filtra, izdelave kolažev ali urejanja katerega koli vidika, ki ga želimo spremeniti na izbrani sliki..

  Dostopati funkcije B612 Z aplikacijo moramo posneti samo želeno sliko, nato pa se bodo možnosti pojavile v vmesniku platforme. Ko je to končano, lahko izvedemo zgoraj omenjene možnosti in se dotaknemo možnosti, dokler ne dobimo želenega rezultata.

  Na enak način in če to dovolite operacijski sistem, kot je kamera naših naprav lahko bistveno izboljšamo ločljivost vsake slike, ki jo posname aplikacija. Za to moramo samo odpreti nastavitve aplikacije in omogočiti možnost visoke ločljivosti.

  Uporabnost teh aplikacij je njihov nepogrešljiv element za tiste, ki želijo popolnoma prilagojeno sliko, ko nam je na voljo. In za to potrebujemo le malo potrpljenja in namestimo uporaba na naših mobilnih telefonih.

  Kako prenesti B612

  B612 je aplikacija, v osnovi zasnovana za samoportrete, omogoča uporabo ogromne količine filtrov za vse fotografije, ki jih posnamete, in jih nato delite v družabnih omrežjih ali preprosto shranite v mobilno napravo.

  Upoštevajte, da ima ta aplikacija številko precej visok filters, ki jih trenutno skupno dosežejo več kot petdeset, in dodajajo malo po malo. Ko izberete samoportret, s prstom po dnu zaslona lahko spremenite filtre, tako da lahko vidite, kako so, preden jih nanesete na samo fotografijo.

  Ko končate s prenosom B612 in namestite na svoj mobilni telefon, Videli boste vse možnosti, ki vam jih ponuja preprosta aplikacija, od filtrov, ki sem jih že omenil, ali celo do izdelave mozaikov s fotografijami. Fotografiranje do devet vertikalnih kompozicij več fotografij.

  Prenesite B612 brezplačno

  Obstaja možnost, imenovana "Tilt shift ", s katero se boste lahko "nekoliko poigrali " s poljem globine slike, poleg tega pa ima časovnik, tako da lahko snemate selfije v kakršni koli situaciji.

  Toplo priporočamo prenesi B612 Če radi pogosto fotografirate selfije, saj je aplikacija izjemno popolna, enostavna za uporabo in intuitivna, z zelo modernim in elegantnim dizajnom, hkrati pa je enostavno popolnoma razumljiva.

  Prenesite B612 APK brezplačno

  Zato priporočam, da s te povezave naložite B612 in začnete uporabljati vse filtre, ki jih želite, za svoje fotografije, videli boste, da boste imeli vrsto boljšo od katere koli druge aplikacije, ki bi poskusili že prej.

  Nič boljšega kot imeti zanesljiv program na vašem telefon všeč B612 da lahko fotografije uporabijo najboljše učinke, tako da so na ta način brezhibne, ko jih delite z družabnimi omrežji in da jih vidijo vsi vaši prijatelji in znanci.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar