Glavni » android » Kako prenesti, namestiti in konfigurirati FLASK v sistemu Windows 10 ali MAC korak za korakom

Kako prenesti, namestiti in konfigurirati FLASK v sistemu Windows 10 ali MAC korak za korakom

AliExpress WW

Dobrodošli! V tej objavi Naučili vas bomo najhitrejšega in najlažjega načina, ki obstaja namestite in konfigurirajte bučko v nekaj minutah. Če želite razviti osnovno aplikacijo ali aplikacijo, ki jo želite razviti na gibčen in hiter način, je Flask lahko zelo priročen, saj za določene aplikacije ne potrebujete veliko razširitev in je dovolj. Poleg vsega vključuje razvojni spletni strežnik.

Če vas zanima, vas vabimo k nadaljujte z branjem z veliko pozornosti.

Kako namestiti in konfigurirati bučko
Oglejte si ta video na YouTubu

Pri razvoju aplikacij so mikrookvirji nujni. Ti ekosistemi vsebujejo potrebna orodja za razvoj aplikacij ne da bi morali začeti delo iz nič. Za razliko od okvirov, ki so veliko bolj popolni in večji, so mikrookvirji bolj praktični.

Z mikrookvirjem lahko torej prihranimo veliko časa, če želimo zgraditi aplikacijo, ne da bi si morali toliko razbijati glave. V tem smislu, v Pythonu bomo našli veliko raznolikost mikroframov za delo, med katerimi je ena najbolj priporočljivih Flask. Ima popolne komponente za pravilen razvoj aplikacije.

Kazalo ()

  Kako namestiti Flask v Windows in Mac

  Preden lahko izvedemo postopek namestitve in konfiguriranja bučke, moramo razviti optimalno delovno okolje. Na ta način ga lahko izkoristimo na najboljši možen način. Prva stvar, ki jo moramo storiti, je namestite Virtualenv za to pa moramo narediti naslednje:

  • Za začetek moraš namestite Različica Python 2.7 Kot najmanj. Če imate v računalniku nameščen sistem Windows, morate le odpreti uradno stran Python. Po drugi strani pa, če je vaš operacijski sistem Linux, je najvarneje, da ga že imate privzeto vgrajenega.
  • Potem moraš nadaljujte z namestitvijo PIP. Kar je potrebno orodje za izvedbo namestitve s pomočjo ukazne konzole paketov Python. Če imate Ubuntu, morate v konzolo vstaviti naslednji ukaz

  apt-get namestite python-setuptools

  • Zdaj nadaljujte z izvajanjem naslednjega:

  easy_install pip

  • Nasprotno, če imate Windows, morate poiskati datoteke, ki jih je mogoče naložiti py Y. getpip.py. Ne pozabite teči obe datoteki s Pyhtonom iz konzole.
  • Končno lahko zdaj namestite virtualenv. V konzolo morate vstaviti naslednji ukaz:

  Pipi namesti virtualenv

  Kako konfigurirati bučko in ustvariti navidezno okolje?

  Zdaj smo blizu, da lahko začnemo postopek za namestite in konfigurirajte bučko na zadovoljiv način. Vse, kar morate storiti, je ustvariti navidezno okolje z virtualenv. Če želite to narediti, morate zelo natančno upoštevati naslednja navodila

  • Prva stvar, ki jo morate storiti, je ustvari mapo, kamor bo shranjen naš projekt. Kasneje morate v omenjeno mapo vnesti naslednji ukaz:

  virtualenv mojprojekt

  • Za konec je samo še vprašanje aktivirati ustvarjeni projekt. Če uporabljate Ubuntu, morate vstopiti v okolje in vnesti naslednji ukaz

  Izvorni koš / aktiviraj

  • Če pa uporabljate Windows, morate vnesti drugačen ukaz

  Skripti / aktiviranje

  Postopek namestitve bučke

  Zdaj, ko izpolnjujemo vse potrebne zahteve, zdaj lahko nadaljujemo z namestitvijo Flask v nekaj minutah. Najprej moramo za njegovo namestitev v konzolo vnesti naslednji ukaz

  pip namestitvena bučka

  Na koncu zaslona konzole bomo dobili sporočilo "Uspešno nameščena bučka .. " s katerimi dajemo postopek namestitve končan. Od tega trenutka lahko brez težav začnete razvijati želene aplikacije

  Na ta način zaključimo ta majhen osnovni vodnik, ki se ga moramo naučiti namestite in konfigurirajte bučko. S tem znamenitim mikrookvirjem resnično olajša postopek ustvarjanja aplikacij. Še posebej, če ga ne želite začeti ustvarjati iz nič. Ker so časi, ko nimamo dovolj časa, da bi ves dan iskali pravi okvir.

  Če so vam bile informacije v tej objavi koristne, prosim delite z vsemi prijatelji. Ker lahko pomaga nekomu, ki nima pojma o obstoju tega mikrookvirja, imenovanega Flask.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar