Glavni » amazon » Kako prenesti, namestiti in aktivirati aplikacijo MiraCast v sistemih Android, Android TV, Windows 7/8/10 in MAC

Kako prenesti, namestiti in aktivirati aplikacijo MiraCast v sistemih Android, Android TV, Windows 7/8/10 in MAC

AliExpress WW

MiraCast v nekaj besedah ​​je aplikacija, ki nam omogoča ogled vsebine, ki jo gledamo na telefonu, a na televiziji. Eden od načinov uporabe televizorja kot ogledala na nek način lahko vidimo vse, kar se vidi na mobilni napravi, idealno za ta način, da lahko uživate v videoposnetkih, fotografijah, filmih. Zato vas bomo tokrat naučili, kako prenesti in namestiti MiraCast na Android, TV in Windows.

Če želite uporabljati MiraCast, boste morali imeti pametni televizor, eden najbolj znanih je Haier. V nasprotnem primeru je nemogoče uporabiti omenjeno aplikacijo In če gremo za primer, je nameščen na večini mobilnih naprav, zato na splošno sploh ni treba ničesar prenašati.

Kazalo ()

  Prenesite MiraCast na Android

  Upoštevajte, da MiraCast zahteva, da sta dve napravi povezani v isto omrežje Wi-Fi, da lahko delujeta, če telefon uporablja podatke in je televizor povezan z omrežjem Wi-Fi, je neuporabno., bistveno je, da sta oba povezana v isto omrežje.

  Upoštevajte tudi, da se lahko ime aplikacije zelo razlikuje, ker dejansko je odvisno od vaše različice in mobilnega telefona, vendar vsi delujejo na enak način, nekateri so lahko MiraCast, zaslon za oddajo, brezžični zaslon, Smart View, Mirror Screen, Mirror View itd..

  Kako namestiti MiraCast na Android

  Kar morate storiti, je dvakrat spustiti vrstico z obvestili, da poiščete ikono MiraCast, enako je verjetno TV ali kaj podobnega, pritisnite nanjo, da jo vključite.

  Televizor mora biti povezan z omrežjem Wi-Fi in morda iz "Source " na daljinskem upravljalniku imate možnost, ki je podobna tisti, ki sem jo omenil prej, kar se spet razlikuje glede na znamko televizije. Lahko je Screen Mirror, Smart View.

  Predvajajte zaslon telefona na pametni televiziji

  Na ta način na pametnem televizorju si lahko ogledate zaslon svojega mobilnega telefona, Kot boste videli, je preveč preprost in najboljše od vsega je, da vam ni treba uporabljati kakršnega koli kabla, kar je na splošno preveč nadležno..

  V tem primeru, dokler imate stabilno povezavo Wi-Fi, ne boste imeli nobenih nevšečnosti, da boste lahko uživali v kakršni koli vsebini, ki jo predvajate na mobilnem telefonu, ampak na veliko večjem zaslonu, lahko celo predvajate in si ogledate vse, kar igrate, s televizorja.

  Ta metoda deluje samo, če ste v računalniku izvedli vse nastavitve za uporabo Miracast-a. Zdaj sledite spodnjim korakom, da začnete zrcaliti zaslon. Prva stvar je, da vklopite televizor in pritisnete gumb vira, nato izberete zrcaljenje zaslona, odprite Nastavitve in kliknite Naprave in tiskalniki. Kliknite, če želite dodati napravo, samo izberite povezavo s televizorjem.

  Kaj morate namestiti Miracast v sistem Windows

  Miracast je na voljo samo za sisteme Wi-Fi, kar pomeni lahko ga uporabljate na prenosnih računalnikih in drugih brezžičnih podpornih napravah. Prepričajte se, da je vaša povezava Wi-Fi hitra in zanesljiva. Če vaš računalnik nima tehnologije wifi. Uporabljate wifi adapter.

  Obstajajo na voljo je preveč wifi adapterjev, lahko kupite katero koli napravo. Kot sem vam že povedal, je Miracast združljiv s sistemoma Windows 8.1 in Windows 10, vendar v starejših različicah sistema Windows ni na voljo..

  Če res želite to orodje za Windows 7 in Windows 8 morate posodobiti različico in gonilnike. Za namestitev aplikacije Miracast morate imeti najnovejšo posodobitev sistema Windows 10. Poleg tega mora imeti računalnik certifikat WiDi, ki je integriran protokol.

  Adapterji za Miracast

  Nekateri starejši pametni televizorji ne podpirajo funkcije Miracast. Če še vedno želite Miracast uporabljati na televizorju, tudi Če vaš televizor ne podpira Miracast, ga lahko uporabite prek adapterja.

  Na trgu je veliko adapterjev. Lahko uporabite Amazon Fire Stick Microsoftovega brezžičnega zaslona. Ta adapter je lahko drag. Zdaj zaženite Miracast v računalniku in ta bo samodejno poiskal mobilno napravo. Ko najdete napravo, se povežite s televizorjem in delite zaslon na televizorju.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar