Glavni » alibaba-info » Kako brezplačno prenesti, namestiti in aktivirati Javo v mojem brskalniku Windows Windows

Kako brezplačno prenesti, namestiti in aktivirati Javo v mojem brskalniku Windows Windows

AliExpress WW

Java je eden najbolj priljubljenih in uporabljanih programskih jezikov po vsem svetu. V zadnjem času ga nadomeščajo novi jeziki, vendar ima še naprej vodilno vlogo in zato ga je treba namestiti v naš računalnik. Bomo videli kako namestiti java -, Pomembno je pri programiranju, vendar trenutno obstaja programska oprema, ki nam omogoča programiranje aplikacij brez poznavanja programiranja.

Kazalo ()

  Kako namestiti Javo v računalnik

  Pred začetkom namestitve je priporočljivo pojasniti. Če boste prenesli in namestili Javo, je priporočljivo, da to storite prenesite z uradne spletne strani, na ta način se prepričate, da je datoteka, ki jo prenesete, resnično tisto, kar želite, in ni okužena.

  Nadaljujemo z koraki za namestitev Jave. Prva stvar, ki jo morate storiti, je onemogoči požarni zid iz računalnika (ko je Java nameščena, jo lahko znova aktivirate). Nato vstopite na uradno spletno mesto Java in kliknete možnost "Windows v spletu ".

  Zdaj se bo pojavilo pogovorno okno, ki vas bo prosilo shranite ali zaženite datoteko. V tem primeru je najbolje, da izberete možnost shranjevanja in nato pojdite na mesto, kjer je bila datoteka prenesena, da zaženete namestitev..

  Zagon namestitve odpre a čarovnik za namestitev Java ki nam pokaže nekaj dodatnih aplikacij, ki jih je mogoče namestiti skupaj z Javo. Njihova namestitev ni obvezna, zato je odvisno od vas, ali jih želite namestiti ali ne. Izberite programe, ki jih želite namestiti ali ne, in kliknite "Naprej ".

  Pojavilo se bo več informativnih oken in zadnje vas bo na to opozorilo Java je pravilno nameščena. Samo kliknite "Zapri " in postopek namestitve je že končan.

   Kako namestiti Javo v Mac

  Če je vaš računalnik Mac s sistemom OSX operacijski sistem lahko namestite tudi javo. V tem primeru morate slediti naslednjim korakom.

  Najprej pojdite na uradno spletno mesto Java in poiščite razdelek Mac prenosi. Nato morate za prenos datoteke sprejeti pogoje licenčne pogodbe.

  Ko je datoteka prenesena, je čas, da jo zaženete. Pojavilo se bo pogovorno okno, ki nas bo pozdravilo in, tako kot v primeru osebnega računalnika, nam bo ponudilo možnost namestitve ali ne drugih programov skupaj z Javo. Dajemo "Naslednji" in nadaljujemo z namestitvijo.

  Postopek se bo nadaljeval in pojavilo se bo potrditveno okno, ki označuje, da je Java nameščena. Dajemo gumb "Ugasniti" in končali smo z namestitvijo. Naučite se tudi posodabljati Javo v svojem računalniku. Kako vem, ali imam najnovejšo različico??

  Več o Javi

  Java je na voljo za Windows in OSX, ki sta dva najpogosteje uporabljena operacijska sistema, lahko pa tudi prenesete brezplačno za Linux in Solaris, po postopku, podobnem tistemu, ki smo ga pravkar razložili.

  V vsakem primeru je treba vedeti, da je po namestitvi Jave to običajno potrebno znova zaženite brskalnik da na njem aktivirate Javo. Če imate več vprašanj o Javi, boste na njeni uradni spletni strani našli veliko informacij in tehnične podpore za odgovore na vsa vaša vprašanja.

  Izvajalno okolje Java (Java) je orodje, ki postane bistvenega pomena za kateri koli računalnik, kateri koli operacijski sistem in glavne brskalnike na svetu.

  Čeprav mnogi ne vedo, čemu služi, nam v resnici v bistvu omogoča vse, ne bi bilo enako, če v Facebook vstopimo z onemogočeno Javo ali brez nadaljnjega obiska Oglejte si, kako to storiti brez jave.

  Prenesite najnovejšo različico Jave

  Zato je pomembno vedeti kje prenesti Java Če želite biti ne samo posodobljeni, ampak tudi če iz nekega razloga v življenju nimate Jave v novem ali nedavno formatiranem računalniku, natančno veste, od kod jo naložite.

  Java nam v bistvu omogoča uporabo osnovnih stvari v brskalniku, kot je klepet v Facebooku, poleg igranja spletnih iger, gledanja 3D slik, uporabe različnih aplikacij itd. Zato vas želim v tem članku naučiti kako prenesti java -.

  Kje prenesti Javo

  Ti lahko prenesi java - Na uradni spletni strani, ki sledi tej povezavi, tehta praktično nič in namestitev je pravzaprav precej hitra, poleg tega pa jo lahko konfigurirate v istem namestitvenem programu, čeprav je priporočljivo, da pustite vse privzete vrednosti, saj so.

  The najnovejša različica jave je brezplačna tako da nimaš izgovorov za prenesi java - v računalniku in na ta način lahko pravilno krmarite in uporabljate različne programe, ki ste jih namestili v računalnik.

  Kako prenesti Javo

  Ne da bi šli naprej, zelo priljubljena igra, kot je Minecraft, da bi igrala MineCraft brez interneta, potrebuje Javo, da bi lahko delovala, če nimate najnovejša različica jave v svojem računalniku ne boste mogli uživati ​​v tem ogromnem svetu, o katerem smo govorili že večkrat.

  Zahvaljujoč tehnologiji Java boste lahko udobno delali v računalniku, poleg tega pa se boste lahko obnašali v varnem okolju, dokler ga boste obdržali posodobljeno. Najnovejša različica Jave je 8 Posodobitev 131 in je izšla 18. aprila 2017, bodite na tekočem z najnovejšimi različicami v spletu, ki se vam zgodijo zgoraj, čeprav glede posodobitev ne bi smeli preveč skrbeti, ker posodablja samodejno, tako da lahko po namestitvi zagotovo pozabite.

  Z Javo lahko igrate številne spletne igre na trgu, se pogovarjate in klepetate s prijatelji, brskate po različnih spletnih mestih in si ogledujete 3D slike, med mnogimi drugimi stvarmi. Zato ne čakajte več in samo začnite nalagati Javo s povezave, ki sem vam jo prej pustil.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar