Glavni » google » Kako prenesti in namestiti aplikacijo za root UNIVERSAL AndRoot v Androidu

Kako prenesti in namestiti aplikacijo za root UNIVERSAL AndRoot v Androidu

AliExpress WW

Očitno je, da veliko število prednosti, ki jih ima root, nekaj, kar mnogi od nas vemo, in zelo verjetno je, da če ste tukaj, to točno veste, kaj so te prednosti in jih želite zdaj, dobra novica za vas, potem, ker v tem članku vas bomo naučili, kako lahko brezplačno prenesete Universal AndRoot, s katerim nameravate v enem koraku lahko korenite svoj pametni telefon. Tudi ogromno število naprav iz tega razloga je najboljša aplikacija za root root androot.

Kazalo ()

  Kaj je univerzalni androot kot aplikacija za root

  Root je način, kako v angleščini izgovoriti root. Zakaj se ukoreniniti? No, ker vam omogoča, da postanete root dostop do korenskega imenika, to je imenik, kjer je celoten operacijski sistem nameščen v operacijskem sistemu, ki temelji na Unixu. Ok, zdaj, ko to vemo, vemo, da ko root ali root uporabniki lahko dostopajo do korenskega imenika, potem lahko dostopamo do katerega koli dela operacijskega sistema, zato moramo dodeliti ime super uporabnika (tudi v nekaterih primerih spodaj) ).

  Postanite koren. Ali nas to lahko spremeni? Ko postanemo korenski uporabnik, imamo dovolj dovoljenj za izvajanje katerega koli ukaza v operacijskem sistemu, to pomeni, da lahko (približno) spremenite operacijski sistem glede na vaše želje. Mnogi uporabljajo "pooblastila " za spreminjanje in odstranjevanje že nameščenih programov v operacijskem sistemu in je ni mogoče odstraniti in jih ne uporabljamo (na primer odstranite aplikacijo kalkulatorja).

  Kakšna je uporaba root v Androidu za mobilne naprave?

  Očitno je, da korenite napravo z enim samim klikom in na ta način lahko imate popoln dostop do Androida, poleg tega boste lahko uporabljali številne programe, za katere morate biti root uporabnik.

  Zadevna aplikacija je kot katera koli druga, prenesite APK, ga namestite in preprosto zaženite.

  Z ukoreninjenjem lahko poškodujem svoj mobilni telefon

  Nemogoče, če vaša naprava ni zakoreninjena, vam preprosto pove, da ni zakoreninjena in to je to, nič ni pokvarjeno ali se podatki izgubijo ali kaj podobnega, zato je popolnoma varen v primerjavi z drugimi metodami.

  Upoštevajte, da root z Universal AndRoot deluje sezonsko z napravami HTC Desire, Legen in Wildfire, To pomeni, da ko znova zaženete napravo, se koren izgubi in morate znova narediti metodo, v drugih napravah deluje zelo dobro, čeprav v več ne deluje, priporočamo, da poskusite, pri tem ni zapleteno vsi in drugi če ne deluje, se popolnoma nič ne zgodi.

  Kaj lahko naredimo z aplikacijo za root root androot

  Ko ste zakoreninjeni, lahko naredite na stotine stvari, ki vam prej očitno niso bile mogoče, to je, da jih boste lahko namestili ROM-i po meri na preveč preprost način, Poleg tega, da lahko namestite različne korenske programe, da kar najbolje izkoristite svojo napravo, lahko na pametnem telefonu spremenite tudi vse, kar želite, brez kakršnih koli omejitev.

  Ena izmed velikih prednosti, ki nam jo takrat daje Android to je možnost ne samo za prenos takih aplikacij. Za ukoreninjenje mobilnega telefona, če ne celo velike svobode na splošno, ki nam jo predstavlja pri uporabi.

  Ali se splača navijati Android Android?

  Če ste napreden uporabnik, je odgovor Da. Če izhajate iz sveta Androida, priporočamo, da preberete naše vadnice in preverite naše novice. Zdaj se morate postopoma naučiti začeti v novem svetu korenin. Ker so številni proizvajalci oblikovali najnovejše pravilnike o posodobitvah, lahko v sobi po meri optimizirate telefon pred uradno posodobitvijo. Za dodatne funkcije in zmogljivost vam ni treba kupiti vrhunskega modela telefona.

  Upoštevajte, da se trg mobilne telefonije zelo hitro razvija. Najdemo mobilne naprave s štirijedrnimi procesorji, ki si jih pred letom dni nismo mogli predstavljati. Da, Rom ne more delati čudežev. Čaj bo zagotovil hitrejše procesorje in več pomnilnika se bo še naprej izboljševalo z avtonomijo. A kot si lahko predstavljate, je najpomembneje posodobiti svojo opremo in vedeti, kako izbrati. Najprej priporočamo, da preberete naslednjo vadnico.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar