Glavni » google » Kako prenesti, namestiti, ustvariti račun in se prijaviti za Wallapop - popoln vodnik

Kako prenesti, namestiti, ustvariti račun in se prijaviti za Wallapop - popoln vodnik

AliExpress WW

Mnogi so se spraševali, kaj je Wallapop? Skratka je neke vrste virtualni trg, kjer lahko prodajate tiste stvari, ki jih v svojem domu ne potrebujete več, da bi lahko od njih dobili nekaj denarja. Očitno lahko kljub temu, da lahko prodajate svoje stvari, kupite tudi različne izdelke, ki jih ponujajo drugi uporabniki, s čimer najdete veliko število zelo zanimivih spremenljivih cen, na srečo ima spletno stran in tudi aplikacijo za različne operacijske sisteme.

Wallapop, zaupanja vredna platforma

Upoštevajte to Wallapop je znan po vsem svetu, Ne gre za aplikacijo, ki je izšla natanko pred kratkim, je pa že dovolj uspešna kariera, v kateri je več sto tisoč uporabnikov že vrsto let kupovalo in prodajalo od stvari, kot je tehnologija, do pohištva, celo lastna delovna mesta.

Kazalo ()

  Nakup in prodaja pri Wallapopu

  Ideja je v bistvu tako podobna kateri koli drugi spletni trgovini. Posneti morate nekaj fotografij izdelka, ki ga želite prodati, nato ga objaviti in dodati majhen opis za tiste, ki želijo stopiti v stik z vami.

  V primeru želje nakup nečesa ni preveč zapleten resnici na ljubo, saj se morate samo obrniti na tistega, ki ima zadevni izdelek, da se dogovorite, kako bodo to storili, da bosta oba imela, kar hočeta.

  Najboljše od Wallapopa

  Najboljše pri tej aplikaciji je to popolnoma brezplačno, Poleg tega je mogoče, da se lahko znebite starih stvari, ki jih imate v hiši in ki zavzamejo prostor, povrhu pa z njimi zaslužite. Aplikacija je pravzaprav zelo dobro zasnovana, z zelo preprost, intuitiven vmesnik in da lahko hitro ravnaš, kot da bi jo poznal celo življenje. Poleg tega, da lahko v vsaki od kategorij najdemo veliko izdelkov mnogih drugih uporabnikov, kar pomeni, da imamo na voljo široko paleto možnosti, ko želimo kupiti vse.

  Prenesite Wallapop za Android

  Torej, da bi prenesi Wallapop vse, kar morate storiti, je poiskati aplikacijo v Trgovini Play. Tako, da morate kasneje preprosto poiskati gumb, kjer piše "namestitev ", pojavi se okno, v katerem se zahtevajo določena dovoljenja, ki jih aplikacija zahteva, da namestite, sprejmete in prenos omenjene aplikacije se začne za vaš android naprava.

  Kako se registrirati v Wallapopu
  Oglejte si ta video na YouTubu

  Od mode in dodatkov, vozil, elektronike, predmetov za šport in prosti čas, pohištva, knjig, filmov, igralnih konzol, naprav, storitev do nepremičnin.

  Od tam lahko pogledate in preverite ugled prodajalcev in ocenite z iskanjem ali po kategorijah izdelka, ki vas zanima, iskanje pa lahko filtrirate po razdalji, ceni in tudi glede na bližino, nazadnje objavljeno ali dajanje prednosti cena.

  Kako se registrirati v Wallapopu?

  V tej aplikaciji boste praktično našli vse, kar si lahko omislite za nakup ali prodajo. Registracija je zelo enostavna, imeti morate le pametni telefon ali računalnik in internetno povezavo.

  Mobilna aplikacija (Android ali iOS)

  • Zaženite aplikacijo
  • Zdaj boste vstopili v okno za registracijo, kjer vam bo na voljo več možnosti, kot je vstop z vašim Gmailom, Facebook računom ali registracija z e-poštnim računom.
  • V prvih dveh morate odobriti dostop do Facebooka ali Gmaila.
  • Če želite nadaljevati, boste morali navesti ime in priimek, e-poštni naslov in geslo, ki ga boste ustvarili za ta račun.
  • Izpolnite polje Ime in priimek Y. Geslo z veljavnimi informacijami
  • Vnesite e-poštni naslov v polje "E-pošta ", ki ste ga prej registrirali
  • Pritisnite gumb "enter " in končali ste.

  Iz računalnika ali računalnika

  Prijavite se s Facebookom

  Kliknite na gumb z napisom "Enter with Facebook " in s tem dejanjem se odpre majhno okno, kjer morate vnesti svojo e-pošto ali številko mobilnega telefona in geslo.

  Odnos, povezan z vašim Facebook računom in po tem bodo morali klikniti gumb z napisom "Prijavi se ", da se bodo nato pri izvajanju tega in samodejno registrirali pri Facebooku..

  Z vašim uporabniškim računom bo naložena nova stran Wallapop, ki jo boste odslej lahko uporabljali spletna prodajna storitev z vašim Facebook računom.

  Prijavite se pri Googlu

  Pri tej drugi možnosti morajo klikniti, kjer piše "Vstopi z Googlom " in ko to storijo, se odpre okno, tako da se vpišite v Google, izberite Gmail račun, ki se prikaže, ali "Uporabi drug račun " ".

  V primeru, da se vaše e-poštno sporočilo ne prikaže in se z njim naloži novo okno, kjer so natančno vprašani, vnesite ta Gmail račun, da se lahko nato registrirate pri Googlu.

  Nato se bodo v oknu pojavile nove informacije, kjer bodo natančno pozvani, da vnesejo geslo, povezano z njihovim e-poštnim računom za Gmail, in ga morajo vnesti ter klikniti na gumb Naslednji.

  Samodejno bodo notri z uporabniškim profilom, ki ima celo fotografijo, ki jo imajo v svojem Gmail računu. Ko sta račun in vaš registrirani profil ustvarjena, lahko začnete prodajati na Wallapopu

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar