Glavni » android » Kako prenesti ikone, emojije in teme iPhone za pretvorbo in prilagoditev mojega Androida

Kako prenesti ikone, emojije in teme iPhone za pretvorbo in prilagoditev mojega Androida

AliExpress WW

Ena izmed lepih stvari, za katere bi lahko rekli, da jih ima iOS, so njegove ikone, očitno jih ne marajo vsi, vendar ne moremo zanikati, da so preprosto odlične, saj je to eden najpogostejših interesov mnogih uporabnikovKako prenesti ikone emoji in iPhone teme za Android?

Če imate Android in so vam te ikone všeč, ne skrbite, da jih sploh ni zapleteno, v nekaj sekundah boste na svojem mobilnem telefonu imeli čudovite ikone, visoke kakovosti in z brezhibnim dizajnom naprava, kot za spremembo nekoliko estetsko gledano. Poleg tega lahko v vašem Androidu uporabite tudi aplikacije za kamere, ki so iOS.

Kazalo ()

  Kako videti iPhone na Androidu?

  Pred zagonom morate posodobiti Android. Če želite narediti prav to in se odzvati na Kako prenesti ikone čustvenih simbolov in teme iPhone za Android, bomo na kratko potrebovali zaganjalnik, ki počne prav to, spremenite zasnovo Androida na takšnega, ki je zelo podoben iPhoneu.

  Na ta način bomo lahko videli vse ikone iOS na naši napravi Android, a poleg tega bomo videli tudi precej podobno zasnovo v smislu namizja itd..

  S tem zaganjalnikom bomo še naprej uporabljali Android kot običajno, vendar bomo poleg vseh programov imeli samo namizja kot v iOS-u. uživajmo v ikonah in emojijih omenjenega operacijskega sistema od Apple-a ves čas na kratko naredi izjemno impresivno spremembo, kakšna bi bila naša naprava Android.

  Kako prenesti teme iPhone za Android?

  Najprej morate ta iLauncher prenesti iz Trgovine Play. Zdaj boste našli, kje piše "Prenos ", in preprosto počakate, da se postopek konča, da ga namestite. Ko končate, pritisnite tipko za dom in izberete, da zaženete zadevni zaganjalnik in voila.

  Očitno lahko različne ikone tega zaganjalnika konfigurirate z ikono zadevne aplikacije, morate aktivirati način iPod če celo želite, da se ikone integrirajo, konfigurirajte vse, kot vam je najbolj všeč.

  Skratka, s preprosto aplikacijo lahko vsaj odidemo od znotraj naš Android, kot da bi bil pravi iPhone, Če to pustimo ob strani, moramo upoštevati tudi, da je zaganjalnik precej lahek, deluje zelo tekoče, predvsem pa nam omogoča hiter dostop do vseh aplikacij.

  Kako prenesti ikone iPhone za Android?

  Zadevna aplikacija se imenuje iLauncher - OS 9 in je na tej povezavi na voljo v Trgovini Play popolnoma brezplačno. Kar morate storiti, je prenesti omenjeno aplikacijo in jo po namestitvi konfigurirati na vklopite način iPod, tako da se ikone samodejno integrirajo.

  Kot boste videli, na našem Androidu ni preveč težko uporabljati ikon iOS, niti ni težko uporabiti sloga, kakršnega najdemo na napravah Apple. Seveda, če želite prenesti to aplikacijo z vsemi ikonami itd..

  Imeti morate najmanj razpoložljivega prostora shrambo v mobilnem telefonu, ker v nasprotnem primeru ne boste mogli prenesti omenjene aplikacije.

  Kaj je več, V emojiju iPhone lahko uživate tudi v svojem Androidu in brez preveč težav, saj kot boste videli, v nasprotju z drugimi rešitvami ni treba koreniti ali kaj podobnega, vendar je vsak uporabnik z izjemno osnovnim znanjem sposoben, da je njegov Android vsaj v notranjosti videti kot iPhone brez kakršnega koli razreda iz težave.

  Upoštevati moramo tudi, da je izstrelitev še vedno precej lahka, zato za tiste, ki so prav tako iskali preprost, učinkovit, srčkan, a lahek lansirnik, tako da vaš mobilni telefon deluje bolj gladkoa, potem imate srečo, ker to popolnoma izpolnjuje vse pogoje, ki jih potrebujete.

  Še ena stvar, ki jo radi imamo v Androidu, so razširitve za Chrome, ki jih je zelo enostavno imeti..

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar