Glavni » alibaba-info » Kako brezplačno prenesti najnovejšo posodobitev WhatsApp 2021 s telefona LG Android

Kako brezplačno prenesti najnovejšo posodobitev WhatsApp 2021 s telefona LG Android

AliExpress WW

Imejte Posodobitev WhatsApp ali najnovejše razpoložljive različice sporočil je bistvenega pomena, Najprej zato, ker to zagotavlja, da bomo imeli dostop do popolnoma vseh najnovejših funkcij aplikacije, po drugi strani pa, ker se s tem izognemo nekaterim varnostnim luknjam, ki se običajno pojavijo v aplikacijah, ko niso posodobljene do zadnjega, zato da je treba prenesti posodobitev WhatsApp na naš Android LG.

Bistvo je v tem zlasti nekateri uporabniki imajo težave pri prenosu najnovejše različice WhatsApp in zato vam želimo korak za korakom pokazati, kaj storiti, da prenesete posodobitev WhatsApp 2020 na LG.

Kazalo ()

  Najnovejša različica WhatsApp 2020 za LG

  Prenos posodobitve je za večino uporabnikov preprost in tako bi si večina mislila, toda v primeru, da ste eden izmed ljudi, ki imate težave s posodabljanjem WhatsApp v napravi LG, nadaljujte z branjem Od takrat vas bomo naučili nekaj skrivnosti, ki jih morate upoštevati, da boste lahko na vaš Android LG prenesli in namestili posodobitev WhatsApp.

  Kako prenesti posodobitev WhatsApp 2020 na svoj mobilni telefon LG Android

  Najbolj neposreden način je preprosto ob vstopu v trgovino Google Play lahko posodobite aplikacijo in vnesete razdelek "moje aplikacije in igre " obstaja seznam aplikacij z razpoložljivimi posodobitvami, izberemo posodobitev in čakamo.

  Če iz nekega razloga na vašem Androidu Android niso aktivne samodejne posodobitve, morate prenesti najnovejšo različico WhatsApp ročno, za kar morate vstopiti v trgovino Google Play in v iskalnik vtipkati WhatsApp.

  Ko se pojavi uradna aplikacija WhatsApp, morate dati možnost Posodobi. Če ni na voljo, to nedvoumno pomeni na pametnem telefonu imate že nameščeno najnovejšo različico WhatsApp.

  Ko je prenos končan, bo postopek namestitve samodejen, in morate vedeti, da boste imeli leta 2020 na voljo najnovejšo različico WhatsApp za mobilne telefone LG.

  Če še vedno želite preveriti, ali imate najnovejšo različico WhatsApp, sledite tem korakom:

  • Na pametnem telefonu odprite WhatsApp
  • Kliknite meni s tremi pikami
  • Pojdite v Nastavitve
  • Potem pa na pomoč
  • Potem boste to videli spodaj WhatsApp Messenger navedite različico
  • Ko imate to številko na voljo, je naslednja stvar, da v Googlovi trgovini aplikacij odprete WhatsApp in preverite, ali se ta številka ujema z najnovejšo različico, ki se prikaže
  • Če ne, preprosto kliknite Posodobite, da dobite najnovejšo različico sporočanja.

  Kako posodobiti WhatsApp brez dostopa do trgovine Google Play

  Če vam je ljubše ne nameščajte ga iz trgovine Google play in to z datoteko APK, lahko tudi vi, datoteko morate prenesti s strani, ki ji zaupate, in jo zagnati v napravi.

  Ker gre za program, ki ni bil prenesen iz uradne trgovine, morate prilagoditi varnostne nastavitve, da ga boste lahko zagnali..

  Na svojem mobilnem telefonu LG ne morem prenesti ali posodobiti WhatsAppa

  Obstajajo različni razlogi, zakaj je težko ali nemogoče posodobiti WhatsApp do posodobljene različice je to odvisno od platforme, ki jo uporabljamo.

  V primeru Androida opozorili bomo na najpogostejše napake pri namestitvi za katero predstavlja napako pri posodabljanju Whastappa:

  V primeru predstavitve kode napak 413, 481, 491, 492, 921, 927 ali 941, To je mogoče rešiti z brisanjem Google računa, nato pa je treba napravo znova zagnati, da znova dodate Google račun, priporočljivo je tudi počistiti predpomnilnik aplikacije.

  Če gre za Pri napakah 101, 498 ali 910 gre za premalo prostora za shranjevanje, za to morate izbrisati predpomnilnik. Če še vedno ne morete, boste morali izbrisati datoteke, ki so v shrambi naprave WhatsApp, kot so videoposnetki, slike, glasovna sporočila.

  Druga pogosta napaka je "Neveljavna datoteka paketa ", v tem primeru je rešitev prenos aplikacije v datoteko APK.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar