Glavni » amazon » Kako prenesti animirana ozadja in ozadja iz storitve Google Pixel na kateri koli mobilni telefon Android

Kako prenesti animirana ozadja in ozadja iz storitve Google Pixel na kateri koli mobilni telefon Android

AliExpress WW

Ker imamo na voljo mobilno napravo,  prva stvar, ki jo želimo narediti, je, da jo prilagodimo, nanjo položijo podlogo, nalepijo nalepko ali nalepko, verižico ali etui, ki ga je babica izdelala za njeno zaščito, obstajajo tudi takšni, ki želijo kot ozadje postaviti osebno fotografijo družine, drugi, ki želijo risati risanko ali preferenca ekipe njihove ekipe kot ozadja, skratka, načinov za prilagoditev mobilnega telefona je veliko.

Danes nam tehnologija v tem smislu pomaga pri prilagajanju našega mobilnega telefona, izboljšanje predstavitve ali slikovnih pik slik, Da bi imeli mobilno napravo bolj do sedaj, lahko zdaj za ozadje postavimo sliko sorodnika in da je v gibanju, zakaj pa ne bi prenesli slik naše najljubše serije ali filma z dobro ločljivostjo in dinamično.

Google je predstavil svojo novo linijo mobilnih telefonov, Google Pixel, ki so zelo primerni za Android in da po malem spoznavamo malo več o njih, katere značilnosti ga delajo edinstvenega in ga ločujejo od ostalih. Medtem analiziramo in odkrijemo vsako od njegovih funkcij in ugotovimo, da je ena najboljših stvari, ki jih ima, ozadje v živo.

Animirana ozadja ali ozadja v živo so bolj zapletena kot statična, zato jih je običajno treba spremeniti, preden jih lahko uporabite na katerem koli mobilnem telefonu.

To so premična sredstva, ki izgledajo odlično, čeprav porabljajo baterijo. Dobra novica je, da jih lahko imate v telefonu, ne da bi morali razmišljati o nakupu Googla Pixel. Torej, če želite prenesite animirana ozadja Google Pixel z APK slediti morate le korakom, ki jih boste našli kasneje.

Kazalo ()

  Google Pixel Live Wallpapers

  Običajno proizvajalci mobilnih telefonov ali natančneje tisti, ki so odgovorni za operacijske sisteme, v tem primeru Android, pripravite edinstvena animirana ozadja in ozadja da bi ponudili ekskluziven način personalizacije mobilnih telefonov. Google v Pixel običajno vključi vrsto statičnih in animiranih ozadij, ki so najvišje kakovosti.

  Animirana ozadja ali znana tudi kot ozadje Live Earth so povezana z vesoljem ali planetom Zemljo, kar pomeni, da boste lahko uživali v nekaterih res lepa in precej lepa ozadja poleg prenosa veliko miru. Resnica je, da te ozadje v živo sploh niso odpadki, saj so bili pri izdelavi modelov zelo previdni.

  Najboljše je, da kljub temu, da nimate Googla Pixel, lahko imate ta sredstva na svojem mobilnem telefonu, zahvaljujoč uporabniku XDA Developers, ki je vsakega od njih prenesel tako zdaj katero koli napravo z Android Nougat jih lahko dobijo. Spodaj boste našli korake za prenos animiranih ozadij Google Pixel v APK, ne da bi morali brisati animirana ozadja, ki jih že imate v svojem Androidu.

  Prenesite ozadja Google Pixel Live Wallpapers

  Prej sem vam povedal, da so vse naprave z operacijskim sistemom Android Nougat ta sredstva bodo lahko imeli, To je glavna zahteva, zato morate, če želite imeti ta ozadja, to upoštevati. Žal teh ozadij v živo ni bilo mogoče prenesti na Android 6.0 Marshmallow, vendar se pričakuje, da jih bodo kmalu lahko vsi.

  Njegov učinek je neverjeten in čeprav porabi veliko baterije, ga je vredno uporabiti, zato če ima vaš mobilni telefon Android 7.0 Nougat in ARM69 ne izgubljajte več časa in jih prenesite v svoj mobilni telefon.

  Vse, kar morate storiti, je, da prenesete datoteko APK in jo shranite v pomnilnik mobilnega telefona. Potem, ko jih dobite, jo boste zagnali, kot da gre za običajno aplikacijo, najbolje bi bilo, da to storite neposredno s svojega mobilnega telefona, saj morate le odpreti mapo in vse boste našli veliko hitreje. Pomembno dejstvo: ni nujno, da je mobilni telefon zakoreninjen da ga lahko prenesete.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar