Glavni » google » Kako prenesti Marauderjev zemljevid za Android?

Kako prenesti Marauderjev zemljevid za Android?

AliExpress WW

Če ste eden izmed mnogih mladih ali najstnikov, ki so ga v nekem trenutku zabavale dogodivščine Harryja Potterja, ene najpomembnejših znanstvenofantastičnih sag v zgodovini, potem je ta članek namenjen vam. To je, da po daljšem iskanju in poizvedbah naših bralcev o tem, za Končno smo lahko našli težko pričakovani Marauderjev zemljevid v različici za terminale Android.

Prav zares, Marauder's Map se pojavi v tretjem delu filmske serije Harrry Potter, kot bistveni element, kolikor je Harryju in njegovim prijateljem prikazal, lokacijo vseh, ki so bili v gradu Hogwarts, kjer se v resnici dogajajo številne dogodivščine tega lika, v spremstvu njegovih neločljivih prijateljev Rona in Hermione.

Zdaj pa še tako radovedno, Zemljevid slavnega marauderja lahko prinesemo na naše računalnike ali pametne telefone, Potem vam bomo pokazali nekaj nekoliko radovednih, druge pa veliko bolje dosežene, kar vam bo omogočilo, da na primer veste, kje so vaši prijatelji iz družabnih omrežij, tako da je, kot vidite, skoraj nemogoče ustaviti vsaj pogledat.

Kako prenesti Marauderjev zemljevid za Android?
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Kako uporabljati Marauderjev zemljevid v računalniku ali mobilnem telefonu?

  Najprej morate to vedeti Imamo različico Marauder's Map za Android, obstajajo pa tudi alternative za najbolj uporabljen brskalnik, Google Chrome. V obeh primerih so bile te različice marauderjevega zemljevida razvite tako, da vemo, kje so vsi naši Facebook prijatelji, torej prijatelji najpomembnejšega družbenega omrežja na planetu..

  Če želite Marauderjev zemljevid za brskalnik Google Chrome, morate to vedeti obstaja razširitev tega programa, ki jo lahko prenesete neposredno s te povezave. Zdaj je omogočiti, da razširitev deluje tudi povsem preprosto, do te mere, da moramo samo razširitev namestiti, vstopiti v Facebook klepet in na takem zemljevidu bomo videli lokacijo naših prijateljev.

  Seveda moramo najprej izpostaviti dvome, ki se lahko pojavijo pri nekaterih bralcih, da aplikacija ali razširitev sama po sebi ne more zaznati lokacije naših prijateljev, kar bi po drugi strani pomenilo kršitev njihove zasebnosti, a vse pokaže nam, kje so tisti, za katere bi lahko vedeli, kje so. z orodji socialnega omrežja, kot je Friend's Latitude for Facebook, ki ga lahko prenesemo s te povezave.

  In Marauderjev zemljevid za Android?

  No, če ste prišli sem pričakovati, da boste vedeli kako Prenesite Marauder Map za mobilne naprave Android, potem morate vedeti, da obstaja posebna aplikacija, Marauder Map. Lahko ga prenesemo s te povezave in nam pokaže, kako se liki v tej sagi o znanstvenofantastičnih filmih premikajo iz enega dela v drugega, čeprav tokrat, ne da bi imeli ustrezne informacije.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar