Glavni » alibaba-info » Kako prenesti avtomobilsko igro Drive Ahead! za moj mobilni telefon Android

Kako prenesti avtomobilsko igro Drive Ahead! za moj mobilni telefon Android

Če ste eden tistih oboževalcev, ki že pozna in pozna veliko večino iger za Android in zato ne pritegne več pozornosti, poskusite prenesti Vozi naprej! Za android, odlična igra z vozili, polna adrenalina, akcije in redkega cilja.

Najboljše pri tem je, da lahko uživate v kateri koli napravi, ki ima ta operacijski sistem, in njen prenos je zelo preprost. Zagotovo vas bo očaral vznemirljiv zaplet te igre, vendar je pomembno, da to natančno vedeti, za kaj gre res tako, da boste med igranjem kar najbolje izkoristili.

Kazalo ()

  Kaj je Drive Ahead! za Android in kaj je tako vznemirljivo?

  To je igra, kjer vozila soočajo, gladiatorska bitka. Našli boste najrazličnejše tipe vozil, s katerimi se lahko borite, od SUV vozil do dirkalnih avtomobilov.

  Cilj te igre je zelo preprost, ubiti svojega sovražnika, to je vse. Razmislite pa o vozilu, ki ga boste uporabljali, saj ima vsako svoje prednosti in slabosti, zato morate dobro premisliti, pri izbiri s katerim se boste borili..

  V tej igri ste avtomobilski gladiator svoje prijatelje boste morali premagati tako, da jih boste zadeli, da bodo dosegli najvišji možni rezultat. Imate možnost, da svoje bitke prilagodite najboljšim spopadom, igranje pa je tako enostavno, da to lahko stori celo štiriletnik, saj ima način igranja je zelo osnovni, pritisk naprej in nazaj.

  Kaj pa igranje Drive Ahead! za Android in kako ga namestiti v svoj mobilni telefon?

  Ima več načinov igre ki ga boste morali odkriti sami, na primer nogometni način, ki je precej zanimiv. Poleg tega obstajajo še drugi načini za boj, za napredovanje v igri si morate prizadevati tudi za pridobitev kredita, da ga lahko uporabite v računalniku, ki vam omogoča odklepanje velike količine nove vsebine, kot so arene in vozila za boj.

  Ali želite prenesti to izvrstno igro?, Potem ni težav, saj je na voljo v trgovini Android Google Play. Še najboljše pa je, da je popolnoma brezplačen, zato ga lahko kupi vsak.

  Koraki za prenos Drive Ahead! za Android:

  Prenos te igre bo zelo preprost, tukaj vam bom pokazal nekaj kratkih korakov, da bo hitra in varna:

  1. Najprej morate odpreti aplikacijo Google Play najdete v imeniku aplikacij. Preprosto poglejte ikono z njegovim imenom na vašem mobilnem telefonu in jo pritisnite, da jo odprete.
  2. Na novem zaslonu, ki se je pravkar odprl, morate vnesti Drive Ahead! v iskalni vrstici. Načeloma je prvi izšel med različnimi možnostmi, ki jih iskalnik zavrže, saj ima ta odlična igra veliko podobnih kopij, nekateri pa so jo želeli posnemati.
  3. Zdaj od aplikacij, ki so na seznamu, samo morate pritisniti tisto z natančnim imenom igre in na tej tisti, ki jo morate klikniti. Ko to storite, se prikaže nov zaslon, kliknite zeleni gumb, kjer piše Namesti. Takoj se prikaže okno s podatki, ki jih potrebujete za dostop do igre, za začetek prenosa morate samo klikniti V redu.
  4. Zdaj moraš počakajte, da se prenos konča in igra se samodejno namesti. Če je mogoče, ne izklopite telefona in se iz očitnih razlogov ne odklopite od internetnega vira, tako da igra ne bo prekinila namestitve.
  5. Ko je prenos končan, lahko odprete igro. Ko jo odprete, morate slediti navodilom, ki ste jih prejeli, dokončati vadnico in na koncu jo lahko začnete predvajati brez težav.

  Tako enostavno je prenesti Drive Ahead! za Android, kaj še čakaš? S prenosom te igre boste sprejeli zelo nenavaden, a zabaven izziv, ki ga boste zagotovo lahko doživeli v kratkem. Čakajo vas najbolj epski spopadi med avtomobili, Čas je, da sovražnika raznesete na koščke! in ne pozabite, da je vrhunec, da je popolnoma brezplačen.

  Priporočena
  Pustite Komentar