Glavni » alibaba-info » Kako prenesti in namestiti Wifi Radar v Android in tako razširiti omrežje WiFi mojega mobilnega telefona

Kako prenesti in namestiti Wifi Radar v Android in tako razširiti omrežje WiFi mojega mobilnega telefona

AliExpress WW

Mobilne naprave so pomembne v življenju vseh nas, zato je pomemben tudi mobilni internet. Toda poleg tega Wifi omrežja So povsod in zato je v našem mobilnem telefonu nujno dobra antena, da lahko zajame ves signal zadevnega omrežja Wifi..

Za nadaljnje izboljšanje Wifi povezljivost našega telefona obstajajo različne aplikacije, ki pomagajo in celo dajejo več nasvetov za določitev naprave na določen način, da bi dosegli boljšo povezavo Wi-Fi. Idealno je, da se naučite varnega povezovanja z internetom prek mobilnega telefona ali osebnega računalnika prek WiFi ali USB. Ali želite vedeti, katero aplikacijo vam priporočam? Wifi Radar je eden najboljših, ki ga boste našli v Androidu, in o tem se želim pogovoriti naprej.

Kazalo ()

  Kako namestiti radar Android Wifi

  Ena izmed najbolj zanimivih možnosti, ki jo ima ta aplikacija, je možnost ogleda fizične lokacije Omrežje Wifi na ta način boste lahko našli, od kod izvira ta signal, če se želite približati in imeti le boljši signal Wi-Fi.

  To dosežemo z nekakšnim kompasom, ki uporablja omenjeno aplikacijo z natančno uporabo senzorja kompasa, ki ga ima mobilno napravo, Zato je pomembno, da veste, ali ima vaša naprava to tehnologijo ali ne..

  Kako prenesti radar Wifi Android

  Če ga želite prenesti, je zelo preprosto, saj je v Trgovini Play sledite tej povezavi in ​​preprosto boste morali pritisniti, kjer piše "namestitev ", ko se enkrat pritisne, prikaže se okno, v katerem boste morali potrditi določena dovoljenja, sprejeti in začnite prenos, da bo po končanem nameščen v telefon in ga boste tako lahko izkoristili.

  Priporočam, da v času prenos, ste povezani v omrežje Wifi tako da je na ta način vse narejeno hitreje.

  Aplikacija je izjemno intuitivna in nam omogoča konfiguriranje več možnosti, ki jih boste videli med raziskovanjem počasi omenjena aplikacija. Brez odpadkov je zelo enostaven za uporabo, predvsem pa je zelo koristen, saj lahko s to aplikacijo naredite več stvari, kot sem jih omenil zgoraj.

  Wifi Radar za Android

  Ne pozabite, da morate imeti najmanj prostora shranjevanje v telefonu da bi lahko namestili aplikacijo, vendar tudi ni preveč, zato vas zaradi tega ne bi smelo preveč skrbeti.

  Za kaj je radar WiFi?

  Je app ki dela z njim GPS Pametni telefon in senzorji, kot so merilnik pospeška, digitalni kompas in tudi žiroskop, ki omogoča iskanje vsakega omrežja, ki ga prikazuje na zemljevidu, na ta način lahko Lokacija fizika omrežja brezžično.

  To je predvsem posledica njegovega brezžičnega načina dostopati na internet prek a naprave v omrežje,  združevanje različne opreme brez potrebe po kablih, kar olajša takojšnjo povezljivost z omrežji. Seveda je za to potrebno, da je z usmerjevalnikom povezan s kablom.

  Skozi usmerjevalnik Vem preoblikovati informacije digitalno v radijske valove, da ga oddajajo po zraku na določeno razdaljo. Nato se z dekodirnikom sprejemne opreme radijski valovi pretvorijo v digitalne signale, kjer mikroprocesor naprave omogoča povezavo z internetom..

  Bližje kot je naprava usmerjevalniku, boljša je povezava. Ta aplikacija vam omogoča povečanje funkcije a brezžično omrežje, Med njimi lahko omenimo, da omogoča obnovitev gesel, ki jih imajo omrežja, poleg prepoznavanja bližnjih omrežij in povezovanja z omrežjem WiFi.

  Ta aplikacija je lahko samo nameščen v Pametni telefon, ker je nujno, da imate senzor kompasa, morate imeti tudi minimalno kapaciteto prostora za shranjevanje in internetno povezavo, na ta način lahko aplikacijo uporabljate z večjo varnostjo in uporabo.

  The WiFi radar vam omogoča, da raziščete razpoložljiva brezžična omrežja in nato ustvarite profile za svoja najljubša omrežja. Seveda ga moramo konfigurirati za delo z uporabljenim omrežnim vmesnikom. 

  Vsa vprašanja, ki jih imate, kot vedno, lahko pustite malo spodaj, v polje za komentar. Poleg tega vam lahko pokažemo, kako povečati in izboljšati signal WIFI / 3G / 4G.

  In če predstavite kakšno slaba stran je v omrežju wifi Ker ne deluje pravilno in indikator interneta to kaže, je najbolje, da veste, kako težave z WiFi rešiti pravilno in brez težav.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar