Glavni » alibaba-info » Kako brezplačno prenesti in namestiti WhatsApp za Nokia Lumia 625 in 620

Kako brezplačno prenesti in namestiti WhatsApp za Nokia Lumia 625 in 620

AliExpress WW

Trenutno imamo na voljo različne mobilne telefone, za katere bi lahko rekli, da se vedno daje prednost znamki ali modelu, to je primer Nokia, ki ima raznoliko opremo z različnimi funkcijami in igrami, kot je Classic snake.

Danes bomo govorili o modelu znamke Nokia, saj je zaradi svoje vsestranskostiSvoje mesto je osvojil pri izbiri Nekateri mobilni in je, da Nokia Lumia modeli 625 in 620.

Začnimo z Nokia Lumia 625, ki je naprava z operacijskim sistemom Windows Phone in je kljub temu, da je mobilni telefon srednjega razreda, še vedno neverjetno dobra možnost za tiste, ki želijo imeti mobilni telefon z odličnim operacijskim sistemom, ki ima glavne aplikacije in njihove nove posodobitve, kot je WhatsApp.

Kazalo ()

  Namestite WhatsApp v Nokia Lumia 625

  Za to priporočamo, da dobite ta mobilni telefon in prva stvar, ki jo morate narediti, ko jo imate v rokah, bo prenesite WhatsApp za Nokia Lumia 625, seveda lahko WhatsApp prenesete tudi na druge modele Nokia.

  Večina uporabnikov komentira, da je izkušnja s to napravo preprosto čudovita, z 1,2-GHz dvojedrni procesor in 512 MB RAM-a imate več kot dovolj, da kar najbolje izkoristite ta izjemno ugoden mobilni telefon.

  S tem mobilnim telefonom pri prenosu aplikacije lahko klepetajte posamezno ali v skupinah, pošiljanje video posnetkov, zvokov in celo fotografij, posnetih s 5 MP kamero in LED bliskavico, je preprosto čudovito in nekaj super zabavnega.

  Poleg tega imate še 8 GB notranjega pomnilnika za prenos in namestitev na stotine stvari in za shranjevanje osebnih fotografij in videoposnetkov priporočamo, da uporabite microSD, na katerega lahko vstavite enega do 64 GB, da vam nikoli ne zmanjka prostora.

  Z Baterija 2000 mAh vsekakor zapremo visokokakovosten pametni telefon po zelo ugodni ceni, dostopen vsem.

  Če želite prenesti WhatsApp ali drugo aplikacijo v Nokia Lumia 625, morate samo vstopiti v trgovino Windows Phone in preprosto poiskati aplikacijo in to je to, na ta način lahko uživate v vseh prednosti, ki vam jih ponuja ta neverjeten operacijski sistem.

  Namestite WhatsApp v Nokia 620

  Zdaj, po tem istem vrstnem redu idej, želite vedeti vse o tem? prenesite WhatsApp za Nokia Lumia 620? Kot smo že omenili, vam bomo v tem članku predstavili vrsto podatkov ali bolje rečeno ne le o delovanju aplikacije na tem mobilnem telefonu.

  Toda poleg vseh podrobnosti tega, njegove prednosti in tiste, ki niso, tako da z vsemi temi informacijami se odločite, ali ta pametni telefon izpolnjuje vaša pričakovanja da lahko brezplačno prenesete WhatsApp na to napravo s sistemom Windows Phone, ki je uradna trgovina teh naprav, čeprav obstaja možnost prenosa trgovine Play s teh naprav.

  Nokia 620 Značilnosti

  Prva stvar, ki bi jo morali vedeti, je, da ima odlično 3,8-palčni zaslon ClearBlack TFT LCD, čeprav je nižjega cenovnega razreda.

  Njegova zadnja kamera s 5 MP ima vrhunsko LED bliskavico, da lahko zajame drugačno trenutke, ki so bili del vašega življenja in jih ovekovečite, da jih bodo lahko kasneje delili s prijatelji ali družino s pomočjo WhatsApp bodisi v posameznih klepetih ali celo v skupinskih klepetih.

  Glede zmogljivosti in pretočnosti se lahko pritožimo in to je, če imamo dvojedrni procesor Snapdragon S4 Plus to pomeni, da gre na 1 GHz in 512 RAM-a imamo zagotovo zmogljivo napravo, ki nam omogoča popolno svobodo gibanja.

  Toda to ne bi bilo nič, če ne bi imeli na voljo dovolj prostora za shranjevanje vseh datotek, ki jih prejmete v skupinah ali posameznih pogovorih. z 8 GB notranjega pomnilnika in možnostjo dodati microSD, ki bo zagotovo potreben, da boste lahko brez omejitev shranili svoje fotografije in video posnetke.

  S prosojnim dvobarvnim polikarbonatnim ohišjem je zasnova precej privlačna, elegantna in odlična, idealna za prenesite WhatsApp za Nokia 620 iz uradne trgovine, ki jo najdete na seznamu aplikacij tega mobilnega telefona.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar