Glavni » alibaba-info » Kako prenesti in namestiti stare različice WhatsApp za BlackBerry

Kako prenesti in namestiti stare različice WhatsApp za BlackBerry

AliExpress WW

WhatsApp je ena najpogosteje uporabljanih aplikacij po vsem svetu, o tem ni dvoma. Bistvo je, da uporabniki, ki imajo BlackBerry z operacijskim sistemom tega podjetja, so imeli težave z uporabo ene izmed najpogosteje uporabljanih aplikacij v tistem času, WhatsApp.

Od začetka tega leta so v bistvu ostali brez možnosti prenosa te aplikacije, saj je bila umaknjena iz trgovine AppWorld in sam WhatsApp je pravkar objavil, da ta operacijski sistem ni več podprt.

V zadnjih letih smo s prihodom pametnih telefonov ali pametnih telefonov videli, kako so se nekatere aplikacije preoblikovale v bistvu mora imeti večina uporabnikov tovrstne opreme, tiste, ki so jo vgradili praktično vsi.

No, v takem pogledu je treba opozoriti, da je ena izmed tistih aplikacij, ki je uspela izstopati nad drugimi, WhatsApp, to je bilo na voljo celo iz časov, ko so bili pametni terminali samo BlackBerry.

Danes vemo, da so se stvari zelo spremenile in da naprave BlackBerry nimajo skoraj nobene teže na trgu, kaj šele lastnega istoimenskega operacijskega sistema. Vendar si ne moremo kaj, da ne bi pomislili, da nekatere njihove enote še vedno delujejo in zelo dobro za uporabnike.

Težava je v tem, da je bil BlackBerry na ta način na nek način prisiljen da ne bo še naprej združljiv z WhatsApp v starejših različicah zadevnega kurirja.

Če imate možnost, da še naprej nameščate WhatsApp na svoj BlackBerry, boste vedeli, da je postopek zelo preprost, če morate le odpreti App World, trgovino aplikacij teh terminalov in poiskati WhatsApp, da kliknete Start na Prenesi.

Težava je v tem, da kot že rečeno, nekateri terminali BlackBerry ne dovoljujejo imajo priložnost namestiti WhatsApp, in v teh primerih bomo ugotovili, da je treba vprašanje zasukati.

Kazalo ()

  Prenesite staro različico WhatsApp za BlackBerry

  Rešitev, kako na ta način doseči, da lahko še naprej uporabljamo WhatsApp, je precej preprosta in gre za to prenesite staro različico aplikacije; Edino zdaj lahko to aplikacijo uporabljamo v napravah z operacijskim sistemom BlackBerry, ki že dolgo ne prejema več posodobitev..

  Način, kako priti do datoteke za namestitev aplikacije je iz spletnega brskalnika Naprave; ali pa lahko uporabite računalnik in ga nato prenesete v mobilno napravo.

  Če imate zadevno aplikacijo že nameščeno, morate preprosto spremeniti datum svoje mobilne naprave na leto 2014; pustite dan in uro popolnoma enaka, spremeniti morate le leto in to je to. Tako lahko še naprej uporabljate aplikacijo.

  Ko spremenite datum naprave, preprosto morate znova zagnati isto in ko znova odprete aplikacijo, boste videli, da jo lahko še naprej uporabljate, ne da bi morali zamenjati mobilni telefon.

  Eno je jasno in to je, da ne vemo, kako dolgo bo ta metoda za uporabo WhatsApp na BlackBerry trajala, torej očitno takoj, ko lahko kupite mobilni telefon, ki ima Android  Kupite ga lahko brez obotavljanja, obstaja po ugodni ceni in lahko uporabite aplikacijo.

  Kaj storim, če ne morem namestiti WhatsApp neposredno na svoj BlackBerry??

  Prejšnje vprašanje kot podnaslov je ravno tisto, ki ga uporabniki različnih terminalov BlackBerry da aplikacije WhatsApp ne morejo namestiti na tradicionalen način; in ki želijo ohranjati enake stike s svojimi znanci in prijatelji.

  Prva stvar, ki jim jo lahko priporočimo, je preverjanje te omejitve, za kar vam bomo svetovali, da natančno preverite možnost, da je vaš pametni telefon BlackBery popolnoma posodobljen v vašem operacijskem sistemu.

  Če ne, in imate staro različico BlackBerryja, ne bomo mogli na noben način prenesti ali namestiti WhatsApp; zato morate najprej preveriti, ali imate na voljo najnovejšo različico tega operacijskega sistema kanadskega podjetja.

  Ko potrdite to vprašanje, je naslednji korak povezan s prenosom WhatsApp neposredno; prek uradne spletne strani messengerja ali prek te posebne povezave, ki vam jo pripeljemo.

  Ko prenesete WhatsApp za staro različico BlackBerryja, program za sporočanje boste lahko redno uporabljali; čeprav se vedno spomnimo, da v nekaj tednih ne bo več na voljo, zato si oglejte druge možnosti v zvezi s tem..

  Ste že lahko namestili WhatsApp na vašem mobilnem telefonu BlackBerry s tem trikom?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar