Glavni » google » Kako prenesti in namestiti brezplačen črkovalnik za Android ali iPhone

Kako prenesti in namestiti brezplačen črkovalnik za Android ali iPhone

AliExpress WW

Če boste morali poslati delovne dokumente ali e-poštna sporočila z univerze, boste takrat vedeli, da je bistvenega pomena, da ne naredite nobene črkovalne napake, saj boste v nasprotnem primeru zelo slabi. Ravno v teh primerih bi nas lahko zanimala aplikacija, ki bi pregledala vse, o čemer pišemo da ne bomo delali napak.

Na mobilnih napravah Android lahko s preprostim pogledom v trgovino Google Play ugotovimo, da obstaja veliko število črkovalnikov, čeprav ne vseh zelo cenjena. Zato smo se odločili, katere najboljše možnosti imamo trenutno na voljo v tem segmentu, in našli smo takšno, ki vam bo zagotovo všeč..

To je aplikacija za preverjanje črkovanja za Android, ki jo bomo podrobno analizirali spodaj, tako da jo boste morali namestiti, da boste lahko uživali v njenem delovanju. Zahvaljujoč tej aplikaciji za preverjanje črkovanja za vaš mobilni telefon boste lahko prepričani, da so popolnoma vsa e-poštna sporočila ali dokumenti, ki jih pošljete, so dobro predstavljivi.

Kazalo ()

  Prenos črkovalnika v Android

  No, začnimo z glavnimi lastnostmi, ki jih moramo upoštevati pri preverjanju črkovanja, za katero mnogi menijo - in ocene to kažejo - ena najboljših aplikacij v tem segmentu. Ima več kot 4 milijone prenosov, poleg tega podpira ogromno jezikov, med katerimi lahko omenimo španščino, pa tudi Angleščina, francoščina, italijanščina, nemščina itd.

  Ko vnesete dokument ali besedilo in ga zaženete s funkcijami popravljanja črkovalnika, lahko z njim v nekaj sekundah izvedete katero koli vrsto operacije. Lahko jih na primer pošljete neposredno po e-pošti, prek SMS-a ali prek drugih aplikacija za sporočanje na primer Facebook Messenger ali WhatsApp itd..

  Preverjanje črkovanja je odlična alternativa, ko želimo popraviti slovnico in ločila, čeprav je, kot vedno rečemo, bolje, da se učimo, medtem ko izogibamo se napakam. Zato menimo, da je aplikacija, kot je Preverjanje črkovanja, resnično pomembna za to vrsto primerov, zato ne nehajte razmišljati o možnosti namestitve na vašo napravo.

  Prednosti in slabosti preverjanja črkovanja v mobilnem telefonu

  Kar zadeva črkovanje, je ne glede na to, v katerem sektorju delate, zelo pomembno. Pa bodi za napišite sporočilo v WhatsApp ali e-pošto, pravilno pisanje je tisto, kar vam lahko odpre vrata in pove veliko o tem, kakšen človek ste. 

  Prednost

  • Izboljšate svoje črkovanje: Tudi če ne pišete bolje, je preverjanje črkovanja na vašem mobilnem telefonu tisto, kar vam omogoča, da se izognete pogostim napakam v besedah; na primer med "seno " in "tam " je eno od glagola imeti, drugo pa od kraja.  
  • Vaša profesionalna podoba se bo izboljšala: če črkovanje ni vaša močna stran, bo tak element na vaši mobilni napravi postal odličen zaveznik pri prikazovanju izboljšane profesionalne podobe. Poleg tega poskrbite, da je za vaše stike vedno pravilno zapisano. 
  • Ne zanimajo vas poudarki: to orodje je tisto, ki bo poskrbelo za pravilno postavitev naglasov, na primer za besede, kot so samo in samo. Eno je iz prislova "samo ", drugo pa za samostalnik "osamljenost ".

  Slabosti

  • Ne naučiš se dobro pisati: čeprav je vaš črkovanje izboljšano v besedilih in sporočilih, ki jih pošiljate z mobilnega telefona, v resnici niste vi tisti, ki odpravlja vsako napako, zato se ne naučite popravljati, kar ste storili narobe. 
  • Korektor ni popoln: Čeprav je črkovalnik, ne popravi vseh napak, pa tudi slovničnih napak, še manj pa dvojnih pomenov, ki jih dajete stavkom. 
  • Manj pozorni ste na črkovanje: Čeprav ga mnogi ne upoštevajo, je to ena največjih slabosti. To je zato, ker malo po malo pozabite na poudarke ali pa jim niste več pozorni, saj veste, da bo korektor poskrbel za vse.  

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar