Glavni » amazon » Kako prenesti in namestiti protivirusni program v brezplačni Nokia Asha korak za korakom

Kako prenesti in namestiti protivirusni program v brezplačni Nokia Asha korak za korakom

AliExpress WW

Mobilni telefoni Nokia Asha morda zdaj niso tako pogosti, pa vendar so bili nekoč nekaj najbolj prodajanih po vsem svetu, zato jih ima še vedno ogromno ljudi.

Resnica je, da to ustvarja, da uporabniki želijo vedeti, na kakšen način lahko izkoristite jih kar najbolje, in zato vam bomo poskušali ponuditi nekaj rešitev v zvezi s tem.

Ob tej posebni priložnosti smo torej želeli govori konkretno o tem, kako prenesti protivirusni program za mobilni telefon Nokia Asha.

Kazalo ()

  Najboljše funkcije Nokia Asha

  Zaslon in vnos

  Ti telefoni imajo 2,4-palčni zaslon LCD (36,0 mm visok in 48,0 mm širok) z ločljivostjo 240 x 320 slikovnih pik, ležeče. Ta zaslon lahko predstavljajo do 262.144 barv.

  Imajo zadnji digitalni fotoaparat z ločljivostjo 2,0 milijona slikovnih pik, do 4x digitalni zoom in brez bliskavice. Resolucija zajem slike s kamere Velikost slike je 1760x1168 slikovnih pik. Opozoriti je treba, da na primer nima leč Carl Zeiss, za razliko od Nokijinih modelov serije Lumia.

  Posnete slike so stisnjene v format JPEG. Zajamete lahko običajne in črno-bele, sepije in negativne učinke; ti lahko nastavite svetlobno občutljivost in ravnovesje beline.

  Tipkovnica in gumbi

  Telefoni imajo polno in kompaktno tipkovnico, QWERTY, AZERTY itd.. odvisno od regije kjer se prodajajo. Imajo tudi več posebnih tipk, ki označujejo oba telefona. Ti se nahajajo pod zaslonom in nad celotno tipkovnico.

  Zaradi te vrste tipkovnice se lahko prilagodite piši hitreje in zelo redko so blokirani, če pa že, obstaja trik za odklepanje tipkovnic Nokia s kodo in vam bo v veliko pomoč.

  Odhod

  Naprave imajo uporaben 3,5 mm AV priključek za priključitev združljive slušalke. Čigave slušalke se uporabljajo tako za avdio izhod kot za FM radijsko anteno.

  Mobilni telefoni se lahko povežejo prek USB-ja Priključek Micro USB razred B, ki ga imajo. Prav tako se brezžično povežejo prek Bluetootha 2.1 + EDR.

  Baterija in kartica SIM

  Ta baterija ima zmogljivost 1430mAh (5,3Wh) in napetost 3,7V, kar je približno baterija je 890 ur v stanju pripravljenosti 52 ur predvajanja glasbe in 7 ur pogovora v omrežju 2G.

  Kar zadeva kartico SIM, je v tem, kar narekuje največjo razliko med 200 in 201: model 200 ima dve reži za kartice SIM Dvojna mobilna kartica SIM, medtem ko ima 201 samo eno. Noben model ne podpira mikro SIM ali nano SIM.

  Baterija se nahaja pod pokrovom zadaj, ki ne potrebuje orodij za odpiranje, medtem ko je kartica SIM vstavljena in izvlečena z desne strani: model 201 ima eno režo za SIM, 200 ima dve, eno višjo od druge, vendar vedno na isti strani.

  Skladiščenje

  Osrednji notranji pomnilnik telefonov ima 64,0 Mb zmogljivosti. Naprave podpirajo dodaten pomnilnik s kapaciteto do 32 GB.

  Protivirusni program za Nokia Asha

  Kaj se zgodi in tu se težava začne, je, da imajo ti terminali operacijski sistem, ki nima trgovine z aplikacijami in prenosov, kot je Google Play za Android, ki olajša dobršen del tega nalog, ki jih moramo opraviti.

  Vseeno ne skrbite, ker možnost še obstaja namestiti protivirusno programsko opremo v napravo Nokia Asha, čeprav ročno.

  Kot smo že rekli, da bi lahko namestili protivirusni program v tej vrsti pametnega telefona, kar morate storiti, je prenesti protivirusni program v računalnik in ga nato prenesti v telefon, da ga namestite v to napravo.

  Namestite protivirusni program na mobilni telefon Nokia Asha

  No, na tem mestu moramo omeniti, da lahko na srečo, če iščete protivirusni program za svojo Nokia Asha, izbirajte med več možnostmi, glede na to, da je res veliko razvijalcev te vrste programske opreme, ki omogoča dostopnost aplikacij.

  Nekateri najboljši so torej naslednji:

  • Spybot: govorimo o eni najboljših aplikacij, ki obstajajo danes, ko razmišljamo o tem, kako se znebiti glavnih virusov, ki povzročajo škodo na mobilnih telefonih. Je tudi platforma, s katero bo vaš pametni telefon deloval še hitreje.
  • Varnost pametnega telefona Norton: To je res zanimiva možnost, saj gre za enega redkih protivirusnih programov, ki ima posebej uradno različico za računalnike Symbian, operacijski sistem Nokia Asha. Sposoben je zaznati viruse, neželeno pošto, vohunsko in zlonamerno programsko opremo na splošno. Prav tako je popolnoma brezplačen.
  • AntiCommWarrior: eden najlažjih za uporabo, saj lahko zazna različne vrste virusov.

  Ste že namestili protivirusni program na pametni telefon Nokia Asha??

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar