Glavni » alibaba-info » Kako prenesti in namestiti teme na Samsung Galaxy J1, J2, J3, J5 in J7 Kako spremeniti teme?

Kako prenesti in namestiti teme na Samsung Galaxy J1, J2, J3, J5 in J7 Kako spremeniti teme?

AliExpress WW

Kot vedno rečem, mi je pri Androidu najbolj všeč, da nam omogoča, da svoje mobilne naprave čim bolj prilagodimo. Od obvestila do teme, njenih ikon, barv in na stotine drugih stvari kot v drugih operacijskih sistemih, se boste morda morali kdaj kdaj poravnati s spremembo ozadja in to je to..

Zato mislim, da je ena od "najmočnejših " stvari, ki jih ima Android in s katerimi ima veliko prednosti pred drugimi napravami, ravno pri tej. Zato vas bomo v tej objavi naučili, kako prenesite različne teme za Android tako da lahko na ta način čim bolj prilagodite svojo napravo.

Ena izmed čudovitih stvari, zaradi katere mi je vsekakor všeč in veliko Android, prav ogromno možnosti prilagajanja imamo pri sebi Pametni telefon. Tako lahko, ne glede na teme, ikone, ozadja itd., Dosežemo resnično edinstven dotik našega naprave in na edinstven in impresiven način izstopa od ostalih.

Zato vam bomo dali nekaj nasvetov, predvsem pa vas bomo naučili kako prenesti teme za vaš Samsung Galaxy J7.

Preden začnemo s člankom kot takim, vam želimo ponuditi neposredno povezavo do najboljših zaganjalnikov, ki trenutno obstajajo za naprave Android. Tam boste našli vse potrebne informacije in tako lahko svoj mobilni telefon posodobite na trenutne trende leta 2021.

Kazalo ()

  Prenesite teme za Samsung Galaxy J7

  Kot že veste, zaganjalnik, ki ga imamo na naši napravi Samsung je TouchWiz. Očitno je izključno za naprave tega podjetja. V njem lahko najdemo ogromno tem na voljo, čeprav se marsikdo ne zaveda, da ni treba ničesar prenašati iz trgovine Pojdialigle niti katerega koli drugega zaganjalnika, da lahko to zelo enostavno prilagodimo s pritiskom na nekaj možnosti, povsem preprosto.

  Najprej morate pritisniti začetni zaslon, da odprete možnosti (spremenite ozadje, Pripomočki, itd.) Pojavi se tudi tista z napisom "Teme ". Zdaj, ko gremo v razdelek Teme, bomo poleg njih našli še ogromno Na ta način lahko iščemo tudi po kategorijah bolje razumeti, kaj želimo za svoj pametni telefon.

  Očitno imamo v tej uradni zaganjalnici veliko raznolikosti, ki je privzeto na voljo na našem mobilnem telefonu, vendar je jasno, da čeprav imamo veliko število možnosti, še vedno obstaja možnost, da nam ni všeč. V tem primeru morate prenesti drugo Zaganjalnik trgovine Play kjer so spremembe takšne, da tam, če vam je na koncu všeč.

  Trgovina tem Samsung

  Da bi lahko šli v trgovina s temami din Samsung, Pojdimo samo na začetni zaslon mobilnega telefona in pustimo pritisnjen gumb na zaslonu. To boste morali storiti, dokler se ne pojavi več možnosti, kjer lahko spremenimo ozadje, pripomočki in kako jih odstraniti iz naprave Android in tisti, ki pravi "teme ". Tam gremo v tisk.

  Zdaj moramo poiskati teme, ki najbolj ustrezajo tistim, kar imamo v mislih. V vsakem primeru, če na tem mestu ne najdete naključno, se lahko odločimo, da razporedimo vse po kategorijah, da bomo lažje našli tisto, kar želimo.

  Če vas teme, ki jih najdete tukaj, ne prepričajo, priporočamo, da obiščete Trgovino Play in poiščete "Launcher ". Tam boste videli veliko število možnosti za čim večjo prilagoditev vašega pametnega telefona in lahko bi celo poskrbeli, da bo deloval z večjo tekočino in hitrostjo. Seveda je to odvisno od izbranega zaganjalnika, na srečo jih je veliko in lahko izberete tistega, ki ga želite. Če vam ni všeč, ga odstranite in ste končali.

  Prenesite teme za Samsung J5

  Vsake toliko je dobro, da malo spremenimo temo našega mobilnega telefona. Da ga čim bolj prilagodimo, da se z njim počutimo prijetno, tako da nas neposredno spodbudi, da ga želimo uporabljati. V primeru Samsunga se zaganjalnik imenuje TouchWiz. Kar je izjemno zmogljivo. Estetsko gledano moram potrditi, da je ta, ki mi je najbolj všeč od vseh uradni zaganjalnik za Android. Ker v mojem primeru niti Sony, niti Motorola niti LG, če navedem nekaj primerov, mi je na koncu tako všeč, kot se zgodi pri Samsungu.

  Poleg tega lahko s tem dostopamo do menija, kjer bomo našli najrazličnejše teme, ki jih lahko hitro namestimo v našo napravo. Treba je opozoriti, da malo skladiščni prostor da jih lahko očitno prenesete. V nasprotnem primeru ne bomo mogli narediti preveč.

  Morda niste eden tistih uporabnikov, ki imajo telefon Samsung J5 in imajo v rokah kaj manj zmogljivega. vendar na enak način morate v svojo napravo namestiti zaganjalnik. Če želite to narediti, se morate odločiti za najboljši zaganjalnik za mobilne telefone Android srednjega razreda.

  Spremenite teme na telefonih Samsung J5

  Če želite to narediti, morate preprosto iti do začetnega dela, z obema prstoma hkrati navznoter in jih pomakniti. Zaslon postane majhen, vendar se na dnu prikaže nekaj možnosti. Zdaj morate samo pritisniti, kjer piše Teme.

  Ko ste tam, lahko vidite, da so teme po kategorijah in dejansko imate dovolj, da si lahko predstavljate. Vprašanje bo, da vidite, kateri izmed vseh najraje lahko izbere istega.

  Moraš imeti račun Samsung da lahko prenesete temo in jo uporabite. Isti račun je brezplačen in od tam ga ne bi smelo imeti preveč težav. Zato vam ni treba skrbeti.

  Kot boste videli, spreminjanje teme vašega Samsunga ni preveč zapleteno. Gre za malo potrpljenja, še posebej za iskanje tistega, ki vam je všeč.

  V trgovini je veliko lansirnih naprav, ki vas lahko prepričajo, edino, kar morate storiti, je s svojega mobilnega telefona vnesite ikono Trgovina Play, V iskalnik preprosto napišite "Launcher " in poskusite čim več, dokler ne dobite tistega, ki vam je najbolj všeč.

  Po drugi strani pa morate vedeti tudi, da zaganjalniki niso primerni samo za mobilne naprave z operacijskim sistemom Android. Obstaja tudi nekaj zanimivih, ki jih lahko prenesete in namestite v naprave IOS. V naslednji povezavi vam predstavljamo podrobnosti o tem, kako prenesti in namestiti zaganjalnike za telefone IOS.

  Ne pozabite, da so nekateri težji ali lažji od TouchWiz-a. In očitno lahko povzroči težave z delovanjem vašega mobilnega telefona (čeprav bi bilo to čudno in ne tako slabo). Toda ob tem deluje celo za tiste, ki želijo več hitrosti v meniju., poiščite lahek zaganjalnik za Android da nekoliko pospešite postopke med jedilniki in meniji.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar