Glavni » google » Kako brezplačno prenesti in namestiti SuperOneclick za osebni računalnik - najnovejša različica

Kako brezplačno prenesti in namestiti SuperOneclick za osebni računalnik - najnovejša različica

AliExpress WW

Biti korenski uporabnik je nekaj, kar si bo kdorkoli z napravo Android v določenem obdobju življenja želel, bodisi zaradi potrebe, nujnosti bodisi preprosto iz radovednosti, možnosti, ki vam jih lahko omogoči kot root uporabnik, je veliko in boste biti sposoben z nekaj besedami imeti popoln nadzor nad svojo napravo, da bi lahko na ta način namestil veliko ROM-ov po meri, odpravil programe, ki jih tovarniško namestijo telefonske družbe, naredil varnostne kopije podatkov (z varnostnimi kopijami), z nekaj besedami veliko zelo zanimive in uporabne stvari predvsem.

pad_screenshot

Kazalo ()

  Kako lepo, kako lepo

  Zato je SuperOneClick najboljša možnost, da imate dostop root ali super uporabnik, na ta način lahko prilagodite celotno napravo po svojih željah, namestite programe, ki zahtevajo root, izbrišete aplikacije, ki so smeti, da prihranite prostor ali imajo na splošno boljše delovanje. Prav tako za vsak primer priporočamo, da naredite varnostno kopijo celotnega sistema, preden želite spremeniti ali izbrisati določene stvari.

  Naprave, kjer deluje

  Dobra stvar SuperOneClick je, da je združljiv s številnimi napravami na trgu, kot je v nesmrtnem Samsungu i9000, tudi v različnih Motorola, Nexus One in Samsung, najboljše od vsega pa je, da se lahko preizkusite, če je vaša naprava združljiv preprosto s poskusom root, če ne morete, ne skrbite, da se vaši napravi ne zgodi popolnoma nič.

  Previdno

  Očitno moramo biti previdni, ne gre za dostop do sistema in nič se ne bo zgodilo, prav tako pa tudi za prednosti, če nismo previdni, da lahko napravo pustimo popolnoma neuporabno, upoštevati moramo, da je ukoreninjenje mobilnega telefona ni problem, težava je v tem, da lahko s svobodo izbrišete datoteke ali stvari, ki so bistvenega pomena za njegovo delovanje, in jih očitno uničite, tako da vam ostane mobilni telefon, ki ne deluje.

  Upoštevajte tudi, da običajno ukoreninjenje naprave povzroči, da garancija preneha delovati, zato, če jo želite obdržati ali je preveč nova, razmislite o tem in morda počakajte ali samo tvegajte, da garancija ne deluje več..

  Prednosti korenskega dostopa so velike v nasprotju s slabostmi, vendar jih zato ne bi smeli upoštevati, odvisno od uporabe, ki jo želite uporabiti, in vaših izkušenj..

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar