Glavni » alibaba-info » Kako brezplačno prenesti in namestiti Spider Solitaire v Android ali iPhone v španščini

Kako brezplačno prenesti in namestiti Spider Solitaire v Android ali iPhone v španščini

AliExpress WW

Nikomur ni skrivnost, da smo na neki točki našega življenja prišli igrati številne igre, ki so bile tovarniško vključene v računalnike z operacijskim sistemom Microsoft. In Spider Solitaire je bil eden izmed njih, zato vas bomo tukaj naučili, kako prenesite Spider Solitaire na Android in iPhone hitro enostavno.

Če moramo razmišljati o tistih igrah, ki so za vedno zaznamovale naše življenje, je že dolgo jasno, da je Solitaire ena izmed njih, in to je igra s kartami, ki je bila prilagojena med ogromnim številom različic Windows, na Microsoftov računalniški operacijski sistem. Dosegli smo milijarde domov, v katerih so se s tem zabavali tako veliki kot majhni.

Kazalo ()

  Kratka zgodovina igre Solitaire

  Naredi malo zgodovine, Solitaire, ki je v prvotni različici prispel po zaslugi Windows 3.0 do prvih računalnikov, takrat je bil prisoten v večini posodobitev tega operacijskega okolja, ne le kot ga vsi poznamo v njegovi različici Klondike, ki je najbolj znana.

  V nasprotnem primeru se pojavijo tudi drugi, kot so Spider Solitaire, Free Cell Solitaire, Pyramid Solitaire ali Three Peaks Solitaire, tako da se vsak bolje seznani z nekaterimi. Zaradi tega razvoja igre se je bilo mogoče vrniti med posodobitvami in v prejšnjih različicah ni zastarela, poleg tega pa je po njihovi zaslugi lahko šla prilagajanje okusu uporabnikov.

  Zdaj moramo reči, da je ta igra podobna aplikacija, ki se je povrnila v slavo zaradi dejstva, da je privzeto nameščena v najnovejši različici naprav Windows, to je seveda Windows 10, že začela različice za mobilne naprave, tako iPhone kot Android, le tisto, kar smo že dolgo čakali, najboljše pa je, da je to za obe vrsti terminalov.

  Opozorilno sporočilo za zagon Spider Solitaire za mobilne naprave

  Kot smo že povedali, je ostalo malo in nič, da bi lahko uživali v Spider Solitaire za Android in iPhone, razen dejstva, da druge različice pasijansa ki smo jih že omenili. Očitno bi šlo za popolnoma enake različice igre, ki jih lahko vidimo v operacijskem sistemu Windows 10 in bodo dosegle vse mobilne naprave.

  Pravzaprav so nekateri uporabniki prejeli naslednje e-poštno sporočilo, v katerem nekako pričakujejo, da bomo lahko uživali v vseh Spider Solitaire zabava na mobilnem telefonu od kratkega:

  Ali imate iPhone, iPad ali drugo napravo z iOS ali Androidom? V tem primeru imamo za vas vznemirljive novice: razvijamo se Zbirka Microsoftovih pasjansov za naprave iOS in Android in potrebujemo skupino strastnih igralcev pasijanov, ki nam bodo pomagali oceniti našo beta različico igre, ko bomo še naprej delali na njej. Kot cenjeni član Microsoftovega Casual Game Inner Circle vam želimo dati priložnost, da postanete del našega beta programa in nam poslati povratne informacije o izkušnji.

  Kako prenesti Spider Solitaire za Android

  Že je na voljo ta igra za mobilne naprave, Zavedati se morate, da sledite naslednjim korakom:

  • V Trgovino Play morate vstopiti.
  • V iskalno vrstico vnesite ime igre.
  • Pritisnite gumb za iskanje.
  • Ko je ikona aplikacije najdena, nadaljujte z njeno namestitvijo.

  Tako preprosto je, samo prepričati se moraš dovolj prostora za shranjevanje, ki ga lahko preprosto sprostite, da se izognete težavam v času prenosa.

  Prenesite Solitaire za iPhone

  To je praktično enak postopek kot zgoraj, Za razliko od naprav s sistemom iOS imajo drugačno trgovino z aplikacijami kot naprave Android. A to ni nič resnega, preprosto morate vstopiti v App Store, opraviti iskanje, podobno zgoraj omenjenemu, in to je vse, ta čudovita igra bo že nameščena.

  Podobne igre

  Iger je zelo veliko podobno kot glavni junak tega članka. Kakšna je igra Burako, ki je priljubljena in zabavna igra s kartami, ki jo lahko brez težav prenesete brezplačno.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar