Glavni » google » Kako korak za korakom prenesti in namestiti Root Master v Android za mobilne naprave

Kako korak za korakom prenesti in namestiti Root Master v Android za mobilne naprave

AliExpress WW

Eden najpreprostejših načinov root svojo mobilno napravo brez dvoma je z Root Master In to je, da je ta aplikacija preveč enostavna za uporabo in jo je vredno poskusiti, najslabše, kar se lahko zgodi s to aplikacijo, je, da preprosto ni združljiva.

Zato mobilnika ne korenite, vendar pa naprava nikoli ne pusti v neuporabi ali kaj podobnega. Zdaj bomo šli pogovorite se malo o tej aplikaciji hkrati pa vam bomo nekoliko razložili, kako ga uporabljati v preprostih korakih, da boste lahko na ta način hitro uporabili super uporabnika na svojem mobilnem telefonu.

Kazalo ()

  Korak za korakom prenesite Root Master na svojo mobilno napravo

  Čeprav root naprava Android ni zelo dobra stvar, saj ima nekaj pomanjkljivosti, je ena izmed njih tudi ta, kdaj korenite na mobilnem telefonu S tem takoj izgubite garancijo, zato je naprava kadar koli poškodovana.

  Garancije ne bi več pokrival kraj, kjer ste ga kupili, ampak ena izmed prednosti, ki jih ima root napravo je, da ga je mogoče popolnoma personalizirati, svoje terminale pa prilagodijo tudi z uporabniškim vmesnikom.

  In najboljši del je ta, da odpravlja bloatware, torej vse tiste programe za smeti, ki so nameščeni v tovarni, in ki zavzamejo veliko prostora na napravi, nekaj, zaradi česar nam je na odličen način neprijetno.

  Ker se velikokrat pojavi nadležno sporočilo, ki nas opozori, da je naša naprava ima malo prostora za shranjevanje in da bi morali izbrisati fotografije, datoteke, videoposnetke, glasbo in dokumente, ki so dejansko preveč pomembni.

  Zato je za mnoge ljudi izvedba a root na mobilnem telefonu To je dobra možnost in še več, če je to storjeno z dobro aplikacijo.

  Zato boste spodaj vedeli, kako lahko namestite to neverjetno na preprost način in korak za korakom.

  Kako lahko uporabljate aplikacijo Master Root v sistemu Android Easy

  Očitno je, da je prva stvar, ki jo bomo naredili, prenesti Master Root, nato pa bomo nadaljevali s koraki, ki vam jih bom prikazal spodaj, aplikacija je v kitajščini, to je edina slaba stvar, A brez skrbi, sploh ga ni težko uporabljati.

  Takoj, ko zaženemo aplikacijo, začne analizirati mobilni telefon, da bi prišel do zaključka, da se bo, če je mogoče root ali ne, če je, pojavilo novo okno z gumbom na levi, ki piše "Korenina".

  Enkrat da kliknete na "Root " Vse, kar morate storiti, je počakati in zdaj se prikaže še eno okno, ki ima dva gumba v kitajščini, toda z barvami, eno v rdeči in drugo v vijolično ali lila, boste morali pritisniti lila, da boste lahko nadaljevali..

  Na ta način lahko Root Master namestite na svoj mobilni telefon Android

  Najboljše pri Root Masterju je to deluje za katero koli napravo Android, čeprav obstaja veliko več aplikacij, s katerimi bi lahko Root v računalniku, in če to ne deluje z Root Master, lahko poskusite druge možnosti.

  Pripravljen ... Ste mislili, da je treba še kaj? Da res da, vendar je neumno in to je, da bo ta aplikacija privzeto namestite aplikacijo SuperSU kaj je v kitajščini.

  Zato se bodo vsakič, ko vas aplikacija vpraša za dovoljenja, vsi pojavili v tem jeziku, rešitev je, da jo odstranite in namestite ChainsDD Superuser ali Chainfire SuperSU in voila, na ta način lahko uživate kot root uporabnik.

  Kot boste videli, sploh ni zapleteno in zdaj, če želite izbrisati aplikacijo Master Root, lahko to storite brez kakršnih koli težav, saj očitno tovrstno ukoreninjenje je trajno in lahko med drugim namestite spremenjene in prilagojene ROM-e, da znatno izboljšate svojo mobilno izkušnjo.

  Pomembno je, da upoštevate, da če je kateri koli Root proces z vami tudi narobe je nepravilno nameščen ali kaj ne uspe, Najboljše, kar bi lahko storili, je, da v mobilni napravi naredite Hard Reset, saj je to nekaj povsem enostavnega in hitrega.

  Na ta način vaša naprava ne bo poškodovana in bo ostala takšna, kot ste jo zapustili. Da, to je treba pojasniti kaj ste imeli na mobilnem telefonu, Ker pri ponastavitvi mobilni telefon izgubi popolnoma vse in zdi se, kot da je pravkar zapustil tovarno.

  Čakamo da vam je bila ta vadnica všeč in da lahko zdaj na najboljši način uživate v svojem mobilnem telefonu, pa tudi z veliko prostora.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar