Glavni » alibaba-info » Kako brezplačno prenesti in namestiti Respawnables v iOS za vaš iPhone

Kako brezplačno prenesti in namestiti Respawnables v iOS za vaš iPhone

AliExpress WW

Če so vaše igre akcijske igre tretje osebe, vam jih ponudim z zelo smešno grafiko in zelo zanimivi liki, če želite uživati ​​v njem, morate samo prenesti Respawnables za iOS. Spletna strelska igra, kjer lahko igralci uživajo v načinu za več igralcev in s kamero tretje osebe.

Kazalo ()

  Kaj je tako kul pri Respawnables za iOS? Kakšne so njihove značilnosti?

  Če so vam všeč igre za več igralcev, ki jih delite s prijatelji, ima ta igra več kot 185 misij za igranje na spletu, bitke so kratke, vendar z zelo hitra dinamika, saj je to cilj.

  Poleg tega boste lahko kot strelska igra izbrali svoje orožje 30 na voljo, kar vam bo omogočilo, da naredite smrtonosne posnetke, ima celo trike, da dobite več orožja in naredite posnetke po meri.

  Strašne pištole

  Pri opremi tega orožja je priporočljivo uporabiti celoten paket Warlock, čeprav, če spremenite noge za tiste, ki vam dajo 7% okretnosti, vas ljubim, bili ste boljši, saj je bila strategija teh pištola je Gun and Run Ti pištole, pa tudi kombinacije Toxic Pistols in Pistols of the Dark so popolnoma enake

  Ta igra za več igralcev ima izjemen grafični motor, tako da bo videti odlično na vašem iPhoneu ali iPadu, ki je zasnovan na znakov je zelo barvita in zabavno, medtem ko so nastavitve zelo slikovite.

  To je zelo zabavna igra z vsebino, ki nam bo omogočila, da jo vsak dan igramo ure, bodisi sami bodisi z družba vaših prijateljev ali v spletu iz naprave iOS.

  O čem gre v igri Respawnables?

  Respawnables, ki ga je razvil in uredil Digital Legends, uporablja grafični motor Karisma Engine. Z risarsko estetiko gre za strelca iz tretje osebe z oblikovno podobo, ki spominja na Saga Team Fortress z veliko streli, orožjem in ubijanjem. Na voljo za naprave iOS in Android.

  Respawnables je bil izdan konec lanskega leta za iOS, vendar je bila igra šele ta teden je prišel v Android. Gre za šaljivo akcijsko igro tretje osebe, ki spominja na igre, kot sta EA Battlefield Heroes za osebni računalnik ali Gameloft's Blitz Brigade za Android, čeprav je The Respawnables izšel pred igro Gameloft..

  Respawnables je brezplačna igra, ki ima več kot 100 misij za igranje brez povezave in spletni način za več igralcev, ki nam omogoča predvajanje njegovih načinov "Vse proti vsem " in "Team Duel ".

  Igra nam ponuja raznolike zemljevide, več kot 50 elementov za prilagoditev našega značaja, 20 smrtonosnih orožij, kar nekaj pripomočkov in okrepitev. Igra ima mikroplačila za nakup posebnih paketov

  Kako prenesti Respawnables za iOS? Korak za korakom

  Respawnables je igra, ki si je zaradi igranja tretje osebe in zabave, ki so njihove spletne igre. To aplikacijo lahko dobite v napravah Android in iOS. Poleg tega je ena najbolj prenašanih iger na obeh platformah..

  Trenutno je ta igra na voljo v trgovini iTunes in tako naprej popolnoma brezplačno, kar je super. Preveriti morate le, ali vaš iPhone, iPod Touch ali iPad izpolnjuje minimalne zahteve glede namestitve, to je vsaj 291 MB razpoložljivega prostora za shranjevanje in ima nameščeno iOS različico 5.1.1 ali novejšo različico.

  Koraki za enostavno nalaganje Respawnables za iOS

  Če vaša naprava iOS izpolnjuje prej navedene zahteve, potem lahko prenesite igro brez težav. Če ne veste, kako to storiti, ne skrbite, tukaj vam bom v nekaj korakih pokazal, kako to hitro in enostavno doseči, poglejmo:

  1. Prva stvar, ki jo morate storiti, je odpreti iTunes v iPhonu, iPadu ali iPod Touchu.
  2. Zdaj morate poiskati igro Respawnables, ko jo najdete, jo morate klikniti za dostop do podrobnosti igre. igra.
  3. Naslednji korak je iskanje gumba za prenos, pritisnite ga, da začne postopek Prenesi.
  4. Ko je prenos končan, lahko igro odprete brez težav. Ostalo je slediti navodila , ki se zdi, da dopolnjujejo vadnico, zato lahko začnete igrati brez neprijetnosti.

  Ali vidite, kako enostavno je prenesti Respawnables za iOS? Prenos lahko traja nekaj časa, ker je malo težka, zato vam priporočam, da svojo napravo povežete z omrežjem Wi-Fi, vendar je to nedvomno igra, ki jo je vredno preizkusiti.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar