Glavni » alibaba-info » Kako prenesti in namestiti Pokémon Go na Samsung Galaxy J1

Kako prenesti in namestiti Pokémon Go na Samsung Galaxy J1

AliExpress WW

Pokémon Go je igra razširjene resničnosti da lahko igrate s svojega mobilnega telefona, tako da locirate in zajamete pokemone, ki jih vidite preko mobilnega telefona. Nedvomno je bilo veliko ljudi radovednih in so si želeli prenesti Pokémon Go, v mnogih primerih za Samsung. Težava nastane pri uporabnikih Samsung Galaxy J1 zaradi različnih težav z zmogljivostmi naprave.

Samsung Galaxy J1 je mobilni telefon, ki je doživel velik razcvet, ima dve različici, to je Galaxy J1 2016 in različica Samsung Galaxy J1 Ace. Slednji je bolj kompakten in manj iznajdljiv kot Galaxy J1. Torej to ne ustreza minimalne zahteve za igranje Pokémon Go. Ampak vam ni treba skrbeti, tokrat vam prinašam Pokémon Go za Samsung Galaxy J1, tako da lahko zajamete vse željene Pokémone.

Kazalo ()

  Zakaj ne morem prenesti Pokémon Go za Samsung Galaxy J1??

  Številni uporabniki novih Samsung Galaxy J1 in J1 Ace so že poskusili igrati Pokémon Go na svojih mobilnih telefonih. Izpolnjevanje tega z najpomembnejšo zahtevo, ki je imeti Android različico 4.4 ali novejšo. To brez uspeha, ker še vedno ne morejo prenesti igre.

  Ena izmed težav, ki jo imajo različici Galaxy J1 in J1 Ace, je ta, da pri poskusu prenosa iz Trgovine Play vrne sporočilo, da naprava ni združljiva s Pokémon Go. To je zato, ker ti mobilni telefoni nimajo potrebnih senzorjev za zagon Pokémon Go. Senzorji, o katerih govorimo, so žiroskop in merilnik pospeška, in ti so zelo pomembni, saj so na mobilnem telefonu potrebni za uporabo AR kamere v Pokémon Go. Tudi to, česar se bomo naučili, vam lahko pomaga pri igranju drugih iger razširjene resničnosti, kot sta Ingress ali Zombies Run.

  Namestite Pokémon Go za Samsung Galaxy J1 in J1 Ace

  Za mobilne telefone Samsung Galaxy, ki niso združljivi s Pokémon Go kot J1, je mogoče izvesti metodo igrajte Pokémon Go s pomočjo urejevalnika APK, aplikacija, ki vam omogoča spreminjanje aplikacije in namestitev Pokémon Go za katero koli nepodprto napravo, ne glede na to, ali gre za mobilni telefon ali tablični računalnik.

  Da bi to delovalo, pa je treba igro optimizirati, saj je bilo v več primerih nameščena igra. Toda ta se na koncu zapre po nalaganju logotipa podjetja Pokémon. Običajno je, da se igra po izhodu tega zaslona zapre, saj je pomnilnika RAM teh naprav zelo malo in ga druge aplikacije hitro porabijo.

  Priporočljivo je, da namestite upravitelja aplikacij, tako da lahko svoj mobilnik maksimalno optimizirate in nato zaprete večino aplikacij, ki so v uporabi. Na ta način se Pokémon Go ne bo zaprl, ko se prikaže zaslon podjetja Pokémon. Tudi vi lahko poskusite sprostiti prostor v pomnilniku naprave občasno, da bi se izognili problemu zapiranja bližnjih terminskih pogodb.

  Če želite iz Pokémon Go dobiti še več zabave, sledite naslednjim nasvetom:

  • Spremljajte vse redne novice o aplikaciji, nenehno spreminja, da bo igra polna novosti in bo tako zanimiva.
  • S hojo boste dobili več stvari in pokemon. Pojdite na sprehod in se prepričajte, da je vaša internetna povezava dobra.
  • Vzemite si čas za igro. To ni ena izmed tistih priložnostnih iger, ki jih lahko ustavite sredi boja, zato si vzemite čas..
  • Poiščite in preberite vodnike, ki vam bodo v pomoč. V vseh primerih je znanje moč.

  Pojasniti moramo, da naprave Samsung Galaxy J1 in J1 Ace niso najboljše za igre z razširjeno resničnostjo. Njegov notranji pomnilnik ni prikazan manjkajo pa jim dodatki. Čeprav to ne onemogoča prenosa Pokémona na te mobilne telefone, tako da boste lahko v celoti uživali v izkušnji slavne igre. Priporočamo, da dobite telefon z boljšimi zmogljivostmi.

  Kot boste videli, če je mogoče z malo potrpljenja in truda prenesti Pokémon Go za Samsung Galaxy J1 in J1 Ace, je to zelo preprosto in ne boste imeli nobenih težav. Ujeli boste vse željene Pokemone, napolnili boste zbirko in imeli boste možnost postati mojster pokemonov.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar