Glavni » google » Kako prenesti in namestiti pakete zvonjenja - najboljše aplikacije s tisoči melodij zvonjenja

Kako prenesti in namestiti pakete zvonjenja - najboljše aplikacije s tisoči melodij zvonjenja

AliExpress WW

Nekaj, kar je čisto Pri mobilnih telefonih so pomembni melodije zvonjenja ali telefonske tone, toni se uporabljajo za obvestila v osnovi iz katere koli aplikacije. Ne samo za spreminjanje sporočil in dohodnih klicev iz iPhona in katerega koli mobilnega telefona. Iz istega razloga vas bomo naučili, kako prenesti pakete in melodije zvonjenja za svoj mobilni telefon.

Večina naprav na izbiro je nekaj odtenkov, toda očitno se za veliko ljudi ne zdi dovolj.

Ali želite aplikacijo, ki vam omogoča izbiro med tisoči? Ker v tem članku želim le enega priporočiti precej zanimiva aplikacija s katerim lahko na svoj mobilni telefon prenesete na tisoče tonov, najboljše pa je, da se najde nekaj za vsak okus.

Kazalo ()

  Prenesite pakete zvonjenja za telefon

  Obstaja veliko aplikacij, podobnih tisti, ki jo bom priporočil, vendar velika večina nima količine, ki jo ima ta, poleg tega pa nima niti kakovosti, saj ni lahko imeti količine in kakovosti, v tem primeru pa najdemo prav to z zelo zanimivo aplikacijo, ki lahko ponudi količino in kakovost.

  Ali želite vedeti, o kateri aplikaciji govorim? Gre za Zedge, ta aplikacija lahko ponudi najrazličnejše tone, ima jih na tisoče in najboljše od vsega je, da najdeno organizirano po kategorijah, Na ta način lahko najdete šaljive tone, besedne zveze znanih likov, delčke pesmi svetovno znanih umetnikov, pa tudi serij ali filmov, v nekaj besedah ​​najdete vse.

  Upoštevajte, da ponuja tudi visokokakovostna ozadja HD za najrazličnejše mobilne naprave in ločljivosti, kar je nedvomno priročno kadar koli, bolj kot karkoli, ker jih je zelo enostavno prenesti..

  Glede njegovega vmesnika ni mogoče reči nič negativnega, ker deluje brezhibno. Zelo udobno v vseh pogledih. S zelo pregledni meniji in dostopne možnosti intuitivno. Tako se ne boste nikoli izgubili in ne boste porabili preveč časa za raziskovanje, kje so določene možnosti..

  Vse je mogoče narediti na zelo gibčen način in najti kar koli tontelefona ali ozadja, postane izjemno preprosto in hitro.

  Prenesite zvoke za obvestila

  Ker boste velikokrat želeli spremeniti tudi zvok obvestil WhatsApp, vas moramo obvestiti, da je to mogoče tudi storiti. V nastavitvah morate samo izbrati želeni ton in ga nastaviti, nič lažje od tega.

  Najboljše od vsega je, da so vsi ti toni za vaš mobilni telefon brezplačni, zato v zvezi s tem ne boste imeli nobenih težav. Vse lahko uporabite brez kakršnih koli omejitev in, kot sem vam že povedal, v kakršni koli prijavi ali obvestilu.

  Plahko daste drugega za vsako vrsto sporočila. Celo določenemu stiku oddate zvok, da boste vedeli, kdaj vam ta oseba pošlje sporočilo, in bodite čim prej pozorni na preprost primer..

  Povedati vam moramo, da obstaja veliko drugih načinov, kako doseči telefonske tone. Ena izmed najboljših možnosti je, da jo poiščete skladbo, ki vam je všeč, in jo nastavite kot melodijo zvonjenja. Številni telefoni imajo tudi možnost nastavitve različnih melodij zvonjenja za vsak stik. Nekaj ​​zabavnega v vseh pogledih, zato se lahko odločijo za nekaj zabavnega in vznemirljivega za svoje prijatelje.

  Najboljše aplikacije za prenos paketov zvonjenja

  V tem razdelku boste našli najboljše aplikacije za prenos melodij zvonjenja iz klicev kot obvestila. Ti lahko najti različne zvoke in fragmente pesmi najbolj znanih. Med nekaterimi lahko dobite tudi ozadja najboljših, polnih HD in po kategorijah najbolj neverjetnih za vaš mobilni telefon.

  Zedge najboljše med melodijami zvonjenja

  Zedge je najbolj znana aplikacija v tej kategoriji, Zedge lahko prenesemo z uradne strani Trgovine Play. Brez dvoma je zaznavanje kakršnih koli melodij zvonjenja označilo pred in po njem. Iz mobilnih zvokov, ki smo jih povzročajo nostalgijo, kot so stari mobilni telefoni Nokia ali Motorola celo zvoki iz znanih filmov, kot so Vojna zvezd.

  Če želite dobiti rigntone oz zvok videoigre, serije ali filma ne odlašajte z iskanjem v tej aplikaciji, ker boste presenečeni nad vsem, kar ima v svojem katalogu.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar