Glavni » alibaba-info » Kako prenesti in namestiti Office (Word, Excel, PowerPoint) na Samsung Galaxy v španščini

Kako prenesti in namestiti Office (Word, Excel, PowerPoint) na Samsung Galaxy v španščini

AliExpress WW

Eden od najpomembnejše aplikacije V računalniku ali mobilnem telefonu je Office, saj nam med drugim omogoča dostop do vseh besedilnih datotek, preglednic, predstavitev, baz podatkov.

In naš mobilni telefon ni nobena izjema potem se strinjamo, da jih lahko računalnik vizualizira brez težav.

Toda naš mobilni telefon potrebuje tudi to sposobnost, ker gre za to odprite funkcije našega mobilnega telefona na nekaj, kar nam bo res zelo koristilo, se bomo naučili namestiti pisarno na Samsung Galaxy.

Kazalo ()

  Kako namestiti Office na Samsung Galaxy korak za korakom

  Office je sestavljen iz čim večjega števila aplikacij glej na sliki gre za paket aplikacij, ki omogoča njegovo uporabnost v različnih aplikacijah,

  Tako na primer v študentskem življenju kot tudi v delo in vsakdanje življenje Pri izvajanju katerega koli projekta se je treba obrniti na ta orodja, ki so tako uporabna, bodisi za Wordov dokument (besedilo) ali Power Point (diapozitivi).

  Pisarno sestavljajo:

  • Microsoft Word
  • Microsfot PowerPoint
  • Microsoft Excel
  • Microsoft Access
  • Microsoft Publisher
  • Microsft ena opomba
  • Microsoft Lync

  Spoznajte prednosti vsakega programa:

  Microsoft Word

  Microsoft Word je urejevalnik besedil zbirke. Beseda ima prevladujoč položaj na trgu besedilnih procesorjev. Njegova lastniška oblika DOC velja za dejanski standard.

  Čeprav v svoji različici Word 2007 uporablja nov format, ki temelji na XML, imenovan .DOCX, vendar ima tudi sposobnost varčevanja in odprte dokumente v obliki DOC.

  Pogoste razširitve:

  .doc (Word 97-2003)
  .docx (Word 2007-2019)
  .pika
  .rtf (vsi)

  Microsoft Excel

  Microsoft Excel je program za preglednice, prvotno imenovan Multiplan. Tako kot Microsoft Word ima tudi zdaj prevladujoč trg; a sčasoma je Excel presegel prodajo, postal priljubljen in dejansko postal standard. Na voljo je za platforme Windows in Macintosh.

  Pogoste razširitve:

  .xls (Excel 97-2003)
  .xlsx (Excel 2007-2019)
  .xlsm (makri)

  Microsoft PowerPoint

  Microsoft PowerPoint je zelo priljubljen program za Windows razvijati in uvajati izvirne vizualne predstavitve v okoljih Windows in Mac. Uporablja se za ustvarjanje večpredstavnostnih diapozitivov, ki so sestavljeni iz besedila, slik, zvoka, animacij in video posnetkov..

  Pogoste razširitve:

  .ppt
  .pps (Powerpoint 97-2003)
  .pptx
  .ppsx (Powerpoint 2007-2016)

  Microsoft Outlook

  Microsoft Outlook (ki ga ne smemo zamenjati z Outlook Expressom) je osebne informacije in e-poštni odjemalec. Zamenjava sporočil Windows, Microsoft Mail in Schedule + se je začela v različici Office 97.

  Pogoste razširitve:

  .sporoč
  .pst (Outlook 97-2003)

  Microsoft OneNote

  Program beležnice, ki zbira ročno napisane ali vtipkane zapiske, risbe, izrezke zaslona in zvočne komentarje. Opombe so lahko v skupni rabi z drugimi uporabniki OneNote prek interneta ali omrežja.

  Microsoft Access

  Access je upravitelj podatkov, ki uporablja koncepte relacijske baze podatkov in jih je mogoče upravljati s poizvedbami in poročili. Prilagojen je za zbiranje podatkov iz drugih pripomočkov, kot so Excel, SharePoint itd..

  Microsoft Publisher

  Omogoča vam enostavno ustvarjanje, prilagajanje in skupno rabo najrazličnejših publikacij in trženjski material. Vključuje različne predloge, nameščene in naložljive s spletnega mesta. Omogoča ustvarjanje od informativnih brošur do personaliziranih kartic.

  Če imate med drugim težave z odpiranjem nekaterih datotek s pripono .doc .xls, je to zato, ker jih nimate brez aplikacije ki vam omogoča pravilen ogled teh dokumentov

  Ampak tukaj vam bomo pustili označeno v ta namen in tako lahko naravno dostopate do svojih najpomembnejših dokumentov.

  Načini za enostavno namestitev besede na katero koli napravo

  Office Suite + urejevalnik PDF

  Je super aplikacija saj vam omogoča, da vidite vse, kar sestavlja pisarniški paket, in datoteke PDF, ki vam omogočajo, da izvedete vse potrebne spremembe in urejanja.

  Pa tudi ustvarjanje dokumentov brez ni problema vse v preprosti, povsem popolni in zanimivi aplikaciji. Do njega lahko dostopate tako, da ga brezplačno prenesete iz Trgovine Play.

  Microsoft Office Mobile je najboljša alternativa za vaš mobilni telefon.

  Ta aplikacija je uradna od Microsofta, vsebuje vse, kar morate odpreti oz si oglejte vse te dokumente brez kakršnih koli težav.

  Seveda, ker ga je ustvaril a Microsoftova aplikacija vse bo prikazano tukaj, na vašem mobilnem telefonu z Microsoft Office Mobile boste videli vse, kar potrebujete.

  Prepričani smo, da ne boste imeli več težav ogled datotek tukaj smo vam prinesli rešitev za urejen in idealen ogled datotek.

  Kot vedno hvaležni, da ste vedno na preži naše publikacije, Že boste vedeli, da ni treba namestiti ničesar drugega, ko se odločite za katero koli od teh

  Prvega priporočamo predvsem zato, ker je opremljen z nekoliko precej nameščenim bralnikom PDF priročno za ustvarjanje in ogled dokumentov.

  Ali ste lahko na preprost način namestili Microsoft Office na vaš Samsung Galaxy?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar