Glavni » google » Kako prenesti in namestiti Netflix na Smart TV

Kako prenesti in namestiti Netflix na Smart TV

¿Ali si želite ogledati filme ali serije? Prva stvar, ki mi pride na misel, je zagotovo Netflix in ni čudno. Storitev pretakanja vsebuje veliko vsebine in dostop do nje je precej enostaven. Ne izstopa le z enostavnim dostopom do neverjetne količine vsebine. Toda enako lahko vidite tudi v HD, Full HD in 4K.

večina Smart TV že ima nameščen Netflix blaga. Čeprav v nekaterih primerih morda ni priložen tej aplikaciji ali da bi jo zaradi neke vrste napake odstranili.Kako prenesti in namestiti Netflix na pametni televizor? Veliko vprašanje, kajne? Ne skrbite, ker bomo spodaj videli, kako lahko to storite na preprost in hiter način.

Kazalo ()

  Prenesite Netflix na Smart TV

  Netflix se na Smart TV uporablja z izjemno lahkoto. Razvili so se tako, da imajo aplikacije za uporabo vseh vrst, kot da bi šlo za telefon.

  Tako je v večini primerov samo vstopite v trgovino z aplikacijami in v iskalnik napiši ime aplikacije in to je to. Ko se pojavi, izberete aplikacijo, jo namestite in že imate to neverjetno aplikacijo, da si lahko med drugim ogledate serije in filme.

  Če imate televizijo z Androidom, preprosto vstop v trgovino Play Lahko narediš, kar ti rečem zgoraj, sploh ni zapleteno.

  Včasih se lahko zgodi, da čeprav iščete v trgovini, Netflix se ne prikazuje. Razlog je morda v tem, da aplikacija ni več združljiva z vašim televizorjem. Čeprav vas ne skrbi, da obstaja še en način za namestitev storitve pretakanja.

  Kako namestiti Netflix na TV

  Pravzaprav je povsem preprosto. Edino, kar moraš storiti je, da uporabite brskalnik televizorja in vtipkate netflix.com. Nato se preprosto prijavite s svojimi podatki o računu, kot vedno..

  Na ta način lahko Netflix uporabljate brez kakršnih koli težav, ampak iz brskalnika. Nobene aplikacije vam ni treba namestiti, saj storitev pretakanja deluje precej dobro iz katerega koli spletnega brskalnika.

  Da bi to lahko storili, je očitno, da se televizija, ki jo imate, lahko poveže z internetom. Če vaš televizor nima možnosti, da se na kakršen koli način poveže z internetom, vam ostane edina rešitev uporaba Chromecasta ali računalnika, povezanega prek HDMI.

  Priporočena
  Pustite Komentar