Glavni » amazon » Kako prenesti in namestiti Musical.ly za ustvarjanje glasbenih videoposnetkov z mobilnim telefonom Android ali iPhoneom

Kako prenesti in namestiti Musical.ly za ustvarjanje glasbenih videoposnetkov z mobilnim telefonom Android ali iPhoneom

AliExpress WW

Ali ste vedeli, da lahko svoje glasbene sposobnosti razvijete samo tako, da namestite Musical.ly v svojo napravo Android ali iPhone?.

Na svetu je velik odstotek ljudi z naravnim talentom za petje, ki znajo recitirati melodije naravno, ne da bi se za to trudili. So pa tudi takšni, ki nimajo takega talenta in Ravno iz tega razloga so se razvili musical.ly.

To je aplikacija, ki je na voljo v v trgovini Android kot v Appleovi in resnica je, da je zelo dobro, saj lahko počnete stvari, ki si jih človek ni mogel predstavljati, bi rekli tudi profesionalci.

Predstavljajte si, da se lahko postavite na čelo osebe z dobrim glasom, glasbenika. Zadevna aplikacija je Musical.ly je zelo zabaven in zato vam bomo povedali, da deluje in kaj morate storiti, da ga prenesete.

Kazalo ()

  Kaj je Musical.ly?

  Danes in ravno po zaslugi tehnologije najdemo veliko glasbenih aplikacij. pravzaprav je Samsung že razvil posebej za model Galaxy Grand Prime, vendar se nanaša na preprostega igralca.

  Vendar bolj zabavno kot samo poslušanje najljubših melodij, je namestiti aplikacijo, ki vam omogoča, da pojete, plešete in pustite ta trenutek za vedno zabeležen. In ravno tu nastopi Musical.ly..

  Musical.ly je zelo dobra aplikacija za druženje s prijatelji, lahko ustvarite glasbene videoposnetke, ki se vam zdijo preveč resnični. Glavna funkcija je snemanje in deljenje prek družabnih omrežij, vi boste glavni junak, skozi zaporedje predvajanja.

  Ima veliko različnih pesmi, ki jih lahko posnamete, lahko pa videoposnetkom dodate tudi filtre in okvirje tako da, ko jih delite, izgledajo dobro.

  Dobra stvar je, da ima sistem, ki se bo ujemala z gibanjem ustnic z ozadjem pesmi, tako da ne bo videti kot predvajanje. To je ena od številnih lastnosti te čudovite aplikacije, ki je nedvomno ne morete zamuditi.

  Druga pomembna značilnost je ta lahko ugotovite, kako priljubljeni ste, Ko to vidiš imate 1M ali 1K, To bodo številke, ki vas bodo nedvomno presenetile.


  Oglejte si ta video na YouTubu

  Kako namestiti Musical.ly na Android ali Iphone in kako deluje?

  No, za začetek glasbene kariere morate najprej preveriti, ali je aplikacija združljiva z vašim operacijskim sistemom, v primeru Android mora biti 4.1 ali novejši. V iOS mora biti različice 8.0 ali novejše.

  Če izpolnjujete zahteve za prenos, morate aplikacijo poiskati v Trgovini Play če imate android, ali če imate iOS v Appleu, potem pritisnete namestite ali prenesite in počakajte, da se postopek konča.

  Ko namestite aplikacijo, se boste lahko najprej začeli zabavati Registrirati se morate in ko vstopite, boste lahko videli vsebino delijo drugi uporabniki. Preskočite jih lahko samo tako, da s prstom potisnete navzdol, tako da lahko začnete snemati.

  Če želite to narediti, morate pritisniti, kjer je rumena ikona z znakom plus (+) ko se bodo pojavile tri možnosti.

  Prva bo izbira pesmi iz knjižnice aplikacije, druga pa je "najprej posneti" in končno morate uvoziti video. Ko izberete glasbo, lahko izberete hitrost in vse podrobnosti, ki jih želite, nato pa jo delite s kom želite in v družabnih omrežjih, ki so vam všeč, in to je to.

  Po drugi strani, morda vas skrbijo podatki, ki jih lahko porabite, tako kot takrat, ko uporabljate svoja družabna omrežja. Vendar je dobra novica ta je mogoče shraniti podatke z uporabo te nove aplikacije.

  Resnica je taka zabavali se boste tako vi kot prijatelji in družina, zato priporočam, da prenesete Musical.ly.

  Nepričakovana sprememba imena, ki se zdaj imenuje Tik Tok

  Aplikacija Musical.ly se je preimenovala v Tik Tok, potem ko je bila uradno objavljena na družbenem omrežju Twitter. ByteDance je odgovoren za podjetje Muscal.ly, ki od leta 2017 uvaja novo ime.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar