Glavni » google » Kako brezplačno prenesti in namestiti MercadoLibre na iOS ali PC, da lahko kar koli kupite in prodate

Kako brezplačno prenesti in namestiti MercadoLibre na iOS ali PC, da lahko kar koli kupite in prodate

AliExpress WW

Časi se vedno spreminjajo. Zdaj z novimi tehnologijami ni več treba iti v kakršen koli nakupno-prodajni posel ali kaj podobnega, da bi se lahko znebili izdelka, ki ga ne uporabljamo več. medtem ko mu v zameno zaslužimo nekaj denarja. Zdaj z orodji, ki nam jih ponuja internet, lahko kupujemo in prodajamo, kar želimo, in čeprav mnogi to počnejo prek Facebooka, je najbolj priporočljivo, da naložite MercadoLibre, da boste od njega imeli največ koristi..

Upoštevati je treba pomembno točko, in sicer, če nameravate prodati rabljeni izdelek. To bi moralo biti notri v dobrem stanju in z dobro predstavitvijo.

Mercado Libre je eno najbolj znanih spletnih mest po vsem svetu, kot je na primer eBay, obe pa sta bili zasnovani z namenom, da ljudem omogočita objavo svojih izdelkov in informacij, hkrati pa jim omogočata tudi ogled drugih, ki jih zanimajo. Na takih mestih lahko kupujejo različne izdelke po zelo konkurenčnih cenah in hkrati enostavno prodajte vse, kar imate v hiši.

Kazalo ()

  MercadoLibre je idealna aplikacija za nakup in prodajo

  Ne glede na to, ali želite samo vedeti cene ali resnično želite prodati ali kupiti stvari, potem je ta aplikacija za vas in prenesi MercadoLibre. Ker vam omogoča hiter in varen dostop do številnih možnosti.

  Prednosti, ki jih bomo imeli z aplikacijo Mercado Libre, je več, med katerimi smo morda tiste, ki bi jih lahko najbolj poudarili: udobno krmarjenje po naši mobilni napravi z vsem, kar je prilagojeno poljubni velikosti zaslona, ​​poleg tega pa lahko prejema obvestila o komentarjih, nakupih in raznih drugih stvareh. Različna iskanja lahko izvajamo, kot da bi to počeli v računalniku, vendar z očitnim udobjem naše naprave, poleg tega, da lahko objavljate izdelke, med drugim med drugim.

  MercadoLibre resnično vodi sezname strani za nakup in prodajo izdelkov. Rezultati vaše platforme jasno intuitiven in natančno določen, zaradi česar je brskanje med različnimi kategorijami za uporabnike veliko bolj priročno, zato je zelo priporočljivo spletno mesto.

  Kadar je le mogoče, nam bo aplikacija pokazala izdelke bližnjih prodajalcev ali najbližjih, tako da boste na ta način lažje pridobili omenjeni izdelek.

  Na enak način kot v računalniku z iskalnikom lahko uporabite vrsto filtrov in na ta način imeti nadzor nad opravljenimi poizvedbami in tako doseči natančne rezultate ter ne izgubljati časa z iskanjem izdelkov, ki so si podobni ali nimajo nič skupnega s tem, kar iščemo.

  Prenesite MercadoLibre za iOS

  Čeprav za računalnik ni mogoče prenesti različice, lahko spletno mesto vedno uporabite. Če želite prenesti MercadoLibre za iOS, lahko obiščete Apple Store, kjer boste našli aplikacijo, ki jo lahko brezplačno prenesete, njene informacije in druge specifikacije. Samo vstopiti moraš. Če želite izbrati, za kateri sistem želite, lahko vnesete MercadoLibre in tam vas bodo usmerili na želeno stran.

  Ko ste v trgovini Apple, morate samo poiskati in pritisniti gumb za prenos, tako da se začne prenos aplikacije, ko bo končana, se bo samodejno namestila. Na srečo aplikacija je popolnoma brezplačna tako boste lahko uporabljali vse razpoložljive možnosti brez kakršnih koli omejitev ali vmesnih stroškov za uporabo aplikacije.

  Nato morate ustvariti svoje uporabniško ime, tako da sledite korakom, prikazanim v aplikaciji, tako da lahko začnete kupovati in prodajati na njegovi platformi.

  Priporočamo, da upoštevate te nasvete, da bo vaša izkušnja MercadoLibre prijetnejša in se boste izognili prevaram.

  Če boste prodajali:

  • Navedite vse podatke o svojem izdelku, blagovni znamki, modelu, datumih in katere koli druge pomembne specifikacije, to bo pomagalo kupcem.
  • Naložite dobro fotografijo izdelka, vizualna predstavitev je zelo pomembno kot prodajna strategija, bolje je videti, več obiskov boste dobili.
  • Določite primerno ceno. Ti lahko primerjajte s cenami podobnih izdelkov na strani, ki vas bo vodila.

  Če boste kupili:

  • Oglejte si oceno prodajalca. MercadoLibre ponuja a sistem ocenjevanja za uporabnike, da ocenijo svoje prodajalce.
  • Poiščite prodajalce, ki imajo medaljo. Medalja je podeljena prodajalci z veliko prodaje, z dobrimi ocenami in ki so upoštevali davčna pravila na strani.
  • Preberite ocene prodajalca. Drugi uporabniki komentirajo in ocenjujejo prodajalce. Vodite se temu, da izberete.

  Zdaj, ko veste, ne čakajte več, da boste uživali v nakupu in prodaji z MercadoLibre in njegovimi ugodnostmi.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar