Glavni » amazon » Kako prenesti in namestiti najboljše brezplačne spletne prevajalnike ali Googlove prevajalnike za Android in PC

Kako prenesti in namestiti najboljše brezplačne spletne prevajalnike ali Googlove prevajalnike za Android in PC

AliExpress WW

Ker se že dolgo zavedamo, da so naprave z operacijskimi sistemi Android najbolj uporabljene na svetu, vedno poskušamo pregledati, katere aplikacije se ne morejo nehati nameščati na njih. In danes ugotavljamo, da glede prevodov obstaja aplikacija, ki jo morate čim prej prinesti svoji ekipi, seveda Google Spletni prevajalec.

Kazalo ()

  Google Translate, bistvena aplikacija

  Dejansko si na tem mestu ne moremo kaj, da ne bi pomislili, da je Google Translate eden izmed najboljše prevajalske aplikacije vseh vrst vsebine, ki jo lahko imamo na napravi Android, tiste, ki pa se zaradi dela razvijalcev ne preneha obnavljati kadar koli, zato, če jo imate nameščeno dlje časa, jo preverite na poglejte, kateri drugi elementi imajo agregat.

  Seveda moramo najprej poudariti, da ima Google Translate nekaj precej klasičnih načinov uporabe, na primer tistih, ki so povezani neposredno z različnimi besedili in SMS-ji, ki jih lahko prejmemo. Če imamo sinhroniziran Google Translate, bomo imeli prednost pred vsemi bo takoj prevedeno kot prihajajo k nam, v več kot 90 jezikih.

  Na splošno je Google Translate za Android eno izmed tistih orodij, ki jih morate imeti, ker čeprav jih je v zvezi s tem veliko, ima to prednost, da jih je razvil velikan aplikacij in storitev. Tudi, kot smo rekli, se ne ustavi posodabljanja in zdaj ima tudi podporo za simultano prevajanje glasovnih pogovorov vstop skozi mikrofon.

  Tudi Google Translate je ena izmed številnih aplikacij, ki je nedavno dodala možnost, da prenesemo nekaj paketov z vašimi podatki. Za kasnejšo uporabo, tudi če nimamo internetne povezave. To je nekaj podobnega kot pri Google Zemljevidih. In zato je iz kakršnega koli razloga nismo hoteli nehati omenjati.

  Veliko možnosti za razumevanje vsega

  Mogoče je celo prevedite dvosmerni zvok do 32 jezikov, da si boste lažje predstavljali. Omeniti moramo tudi, da obstaja možnost odblokiranja strani, ki so blokirane prek vašega prevajalnika. Lahko celo rokopis, čeprav se očitno v tem primeru moraš truditi biti čim bolj jasen.

  Če menite, da je to potrebno, lahko shranite besedne zveze, za katere menite, da bi vam lahko koristile v prihodnosti..

  Še več razlogov za prenos Google Prevajalnika? Niti ne moremo omeniti drugih podrobnosti, med katerimi moramo upoštevati, da če fotografiramo znake ali plakate, uporablja sliko samo, da poskuša prevesti vse te besede. Tako, da imate možnost, če ste v tujini, izvedeti več podrobnosti o tem..

  Babilonski prevajalec

  Babilon je eden izmed najbolj priljubljena programska oprema za prevajanje na svetu, sposoben prevesti do 75 jezikov z enim klikom.

  Če nimamo te programske opreme, lahko tudi uživamo v učinkovitost tega prevajalca prek spletne različice. Besedila iz večjega števila jezikov lahko prevede v španščino, med drugim tudi v angleščino, portugalščino, kitajščino ali hebrejščino..

  Babylon je specializiran za prevode, zato nas spletni prevod ne zadovolji. Preko njegove spletne strani lahko najamemo storitev osebnega prevajanja ki ga bo izvedel poklicni prevajalec.

  Prevajalec Svet

  Govoriti o spletnih prevajalcih, ne da bi se sklicevali na prevajalca časopisa El Mundo, je skoraj nemogoče. Je zelo preprost prevajalec, ki obvlada le nekaj jezikov (angleški, španski, nemški, francoski, italijanski in portugalski), v zameno pa ima to prednost, da je s gramatičnega vidika eden najbolj natančnih.

  Prevajalec WorldLingo

  WorldLingo je podjetje, specializirano za prevode, ki uporabnikom ponuja tudi spletni prevajalec, čeprav v tem primeru brezplačna storitev je omejena na 500 besed.

  WorldLingo uporabnikom ponuja prevajalnik besedil, prevajalnik dokumentov, prevajalec spletnih strani in prevajalec e-pošte.

  Vsak od teh prevajalcev vam bo pomagal pri vsem, kar potrebujete. Jeziki torej ne bodo problem, če jih uporabljate.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar