Glavni » google » Kako prenesti in namestiti najnovejšo različico Google Fuchsia OS APK v mobilni sistem Android

Kako prenesti in namestiti najnovejšo različico Google Fuchsia OS APK v mobilni sistem Android

AliExpress WW

Ali želite prenesti Google Fuchsia OS APK? Takrat morate vedeti, da vas bomo v tem članku naučili ne samo, kako prenesti APK za Google Fuchsia OS, temveč tudi nekatere njegove glavne lastnosti, da jih boste podrobno poznali..

Resnica v teh pogledih je, da obstaja veliko uporabnikov, ki želijo vedeti več o eni glavnih najav ali predstavitev Googlova I / O konferenca 2017.

Dejansko je Google Fuchsia OS APK eden najbolj prijetne novice da so ljudje Googla v zadnjem času napovedali in v zvezi s tem moramo reči, da govorimo o novem operacijskem sistemu, operacijskem okolju, ki do zdaj nismo vedeli ničesar, a nas bo kmalu preseneti.

Prva stvar, ki bi jo morali upoštevati v zvezi s tem, je, da govorimo o službi, ki je Googlu že dolgo vzela čas, in zato bomo govorili o vsem, kar je povezano z Google Fuchsia OS APK.

Fuchsia OS bi moral delovati na mobilnih telefonih, tabličnih računalnikih, računalnikih in prenosnikih. Vmesnik bi se prilagodil zaslonu in imeli bi vrsta operativca edinstven za vse naprave.

To ne bo problem z novo različico Veliki G, In nova sprememba izvorne kode programa AOSP (Android Open Source Project) nam sporoča, da bo operacijski sistem Fuchsia združljiv z aplikacijami Android..

Zdi se, da bo Fuchsia oblečena v posebna različica ART (Android Runtime), ki ga je mogoče namestiti v katero koli napravo. V drugi obliki naj bi datoteke .FAR ustrezale datotekam APK v Androidu, vendar v veliki meri..

Kazalo ()

  Funkcije OS Fuchsia

  Prva stvar, ki jo moramo povedati o operacijskem sistemu Fuchsia OS, je, da si prizadeva spoštovati ali ohranjati nekatera vprašanja, zaradi katerih je Android. S tem se posebej sklicujemo na to, da je popolnoma brezplačno okolje za uporabnike.

  Resnica je, da ima Fuchsia OS vmesnik Armadillo, kar je ena njegovih glavnih značilnosti in ki ga odlikuje sledenje minimalističnemu slogu, res zelo dobro doseženo.

  Vsekakor je razvit operacijski sistem Fuchsia OS začenši skoraj od nikoder, nekaj, kar je v teh časih običajno za inženirje. Resnica je, da ima na ta način edinstven vizualni videz, ki ga razlikuje od drugih operacijskih okolij.

  Celo, ena od razlik Med operacijskim sistemom Fuchsia OS in Android je neposredno povezan z dejstvom, da lahko za vsako aplikacijo, ki smo jo namestili, uporabimo različne zavihke.

  Po drugi strani pa prve slike in celo testi operacijskega sistema Fuchsia OS tega leta 2017, ki smo jih videli, kažejo, da celo

  n je dolga pot lahko ga upoštevamo kot resno alternativo temu, kar nam lahko Android zdaj ponudi.

  Dejansko številne podrobnosti še niso dokončane in to lahko vidimo s prostim očesom. Poleg teh osnovnih vprašanj moramo poudariti na enak način, da boste, če nameravate prenesti APK operacijskega sistema Fuchsia OS, to lahko storili.

  Če želite vedeti, kako namestiti Google Fuchsia OS, morate najprej vstaviti namestitveni APK korake ki so potrebni v tej vrsti primera, zato morate najprej začeti s prenosom namestitvenega APK-ja neposredno s te povezave.

  Kot lahko vidite, je to zelo preprosta vadnica, če enkrat zaženete APK raziskovalca naprave, z aktiviranimi neznanimi viri boste imeli napol končano vadnico.

  Ali ste s tem korakom lahko prenesli APK za Google Fuchsia OS??

  Kako namestiti operacijski sistem Fuchsia na kateri koli Android

  Uživali boste lahko a priori, uporabniški vmesnik, ki se razlikuje od tistega, ki ste ga vajeni, in a boljše delovanje in življenjska doba baterije, kot je zapisano v poročilih, tako dobra novica za ta ekosistem.

  Vendar vam ne bo treba koreniti mobilne naprave, ničesar, kar ni potrebno za preizkušanje novega operacijskega sistema Fuchsia na katerem koli Androidu.

  V bistvu morate prenesti APK Armadillo in izvesti običajno namestitev, kot da bi šlo za kateri koli APK. S svojo napravo vam ne bo treba narediti nič čudnega, to je enostavno, hitro in preprosto.

  Koraki so naslednji:

  • Prenesite APK Fuchsia OS iz pogona.
  • V nastavitvah> Varnost aktivirajte možnost Neznani viri.
  • Namestite APK in končali ste.

  Od tega trenutka boste morali odpreti aplikacijo samo s klikom na ikono in videli boste uporabniški vmesnik z operacijskim sistemom Fuchsia.

  To morate storiti, da boste lahko uživali v novem Googlu, saj boste potrebovali vsaj 1 minuto, da namestite vse, kar smo že omenili, zato je vredno poskusiti.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar