Glavni » google » Kako prenesti in namestiti najnovejšo različico programa ES File Explorer za Android

Kako prenesti in namestiti najnovejšo različico programa ES File Explorer za Android

AliExpress WW

Ali nujno potrebujete dober raziskovalec datotek za Android? Če je tako, ne skrbite. Ponujam vam odlično možnost, ki jo lahko najdete v trgovini Google Play, samo morate jo prenesi ES File Explorer za Android je najboljši med vsemi brskalniki in z vsem, kar potrebujete.

Ta aplikacija za Android je prepričana, da vam bo všeč, ker ima zelo udoben in intuitiven vmesnik, zato vam ne bo težko razumeti aplikacije in njena funkcionalnost je popolnoma popolna.

Kazalo ()

  Na ta način boste lahko prenesli in namestili ES File Explorer

  To je zelo popolna aplikacija, saj vam ne bo samo dala možnost upravljanja datotek iz naprave Android.

  Ima pa tudi vloga upravitelja opravil, upravitelja aplikacij in lahko celo upravlja odjemalce storitev za shranjevanje v oblaku, ki jih najpogosteje uporabljate, kot so: SkyDrive, Dropbox, Google Drive in več.

  Nobenega dvoma ni, da je to najboljše orodje, ki je na voljo uporabnikom, ki uporabljajo platformo Android, kar jim omogoča upravljanje vseh virov od kjerkoli in ob katerem koli času dneva na zelo enostaven način. Preprosto povedano je najbolj uporabna aplikacija, ki ste jo našli..

  Nekaj ​​zelo pomembnega, kar bi morali vedeti in kar bo v določenem trenutku zagotovo zelo koristno, je, kako lahko v svoji napravi Android že večkrat izbrišete podvojene datoteke naš prostor za shranjevanje postane gneča in nekatere stvari moramo izbrisati, raje izbrišite te podvojene datoteke.

  Če jih izbrišete, boste opazili, da bo vaša naprava dejansko ostala veliko več prostora za shranjevanje, Poleg tega boste lahko našli še eno možnost, da izpraznite pomnilnik naprave, ne da bi morali brisati svoje najljubše programe.

  Kako lahko prenesete najnovejšo različico programa ES File Explorer

  ¿Ta aplikacija vam je bila všeč?, zagotovo ja, saj ima vse, kar ste iskali, in še več. Če želite prenesti ES File Explorer za Android.

  Od takrat ni nobenega problema je na voljo v uradni trgovini aplikacij Google Play. Najboljše od vsega, čeprav je tako popolna in napredna aplikacija, je popolnoma brezplačna.

  Koraki za prenos ES File Explorerja za Android:

  No, če želite prenesti ES File Explorer za Android, vendar ne veste, kako to storiti, ste lahko popolnoma brezskrbni, saj tukaj vam bom pustil nekaj korakov o tem, kako to storiti in ne spodleteti pri poskusu:

  1. Prva stvar, ki jo morate storiti, je  odprite aplikacijo Google Play v vašem Androidu, če ga nimate, je najbolje, da ga prenesete in namestite, sledite nekaj preprostim korakom, da imate aplikacijo Trgovina Google Play v napravi Android.
  2. Zdaj moraš poiščite aplikacijo ES File Explorer s pomočjo iskalnika bo zagotovo prikazan najprej z imenom ES File Explorer, zato ne boste imeli veliko težav z iskanjem.
  3. Ko najdete aplikacijo, bi morali poiščite gumb za namestitev in kliknite nanjo. Ko to storite, se prikaže novo okno s potrebnimi informacijami za dostop do te aplikacije, samo pritisnite, kjer piše V redu.
  4. Zdaj bi se morala aplikacija prenesti, počakati je treba konča prenos in namestite samodejno.
  5. Ko je namestitev končana, lahko odprete aplikacijo. Upoštevati morate le navodila, ki se prikazujejo odslej, in lahko uživate v tej odlični aplikaciji.

  Če imate težave Če želite prenesti ES File Explorer za Android, lahko poskusite z naslednjo neposredno povezavo.

  Zdaj je mogoče namestiti ES File Explorer

  S tem so vam zagotovljene vse funkcije, ki jih ponuja aplikacija, ali vidite, kako enostavno je prenesti ES File Explorer za Android? Zdaj imate popolno prijavo z vsem, kar potrebujete, in popolnoma brezplačno.

  Zelo koristno priporočilo, ki vam bo v nekem trenutku zagotovo veliko pomagalo, je, da se nam velikokrat to zgodi naša mobilna naprava je ukradena in izgubimo vse svoje datoteke, fotografije ali video posnetke, ki so bili zelo pomembni, ali kakšen dokument, ki smo ga morali predstaviti naslednji dan.

  In to nas spravlja v težave in nas od takrat celo zelo vznemirja ne vemo, kako obnoviti takšne stvari tako bistveno, da vam v resnici ni več treba skrbeti, saj že zdaj lahko brez težav obnavljate datoteke, fotografije ali videoposnetke iz mobilnega telefona Android.

  Če imate kakršna koli vprašanja in želite, da jih rešimo s pomočjo vadnice, lahko pustite v komentarjih in na to bomo z veseljem odgovorili na najboljši način.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar