Glavni » alibaba-info » Kako prenesti in namestiti najnovejšo različico WhatsApp Business za Android

Kako prenesti in namestiti najnovejšo različico WhatsApp Business za Android

AliExpress WW

Ali želite vedeti, kako prenesti WhatsApp Business APK za Android? Takrat morate vedeti, da smo v Poglej, kako to storiti, velikokrat govorili o značilnostih, povezanih s to aplikacijo, saj obstajajo poslovne aplikacije, kot je profesionalni Facebook. Resnica je, da že dolgo vemo, da razvijalce WhatsApp še posebej zanima možnost stav na podjetja.

WhatsApp je izboljšal svojo aplikacijo do te mere, da je izboljšal in odpravil napako, ki jo je sprožil, ko je bil zaprt ali zaprt, zdaj pa ima še eno orodje, kot je WhatsApp Business za Android.

Kazalo ()

  Namestite WhatsApp Business APK

  Kot smo že povedali, takrat smo vam že povedali o WhatsApp Business, in takrat smo komentirali, da bomo v prisotnosti novega orodja ali aplikacije za tiste, ki že imajo WhatsApp, vendar namenjeni tistim, ki imajo podjetja in morajo ali želijo komunicirati s svojimi strankami prek novega medija. Nedvomno možnost, ki jo bodo mnogi kmalu cenili.

  WhatsApp Business je za razliko od prvotne aplikacije osredotočen na podjetja tako da lahko na najboljši možen način upravljajo svoja podjetja in stranke, segment, ki že ima tudi druge aplikacije. Seveda je vse zasnovano okrog majhnih podjetij, čeprav smo prepričani, da bi to lahko zanimala nekatera srednja in celo velika podjetja.

  Nekatere funkcije, ki jih posebej pričakujemo od novih različic WhatsApp za podjetja, so povezane s sposobnostjo konfiguriranja samodejnih odzivov, medtem ko bodo seznami oddajanja verjetno postali veliko pametnejši kot prej.. Poleg tega naj bi številna podjetja za prvo ozaveščanje javnosti uporabila bote..

  Prav v tem članku vas nameravamo naučiti kako prenesti WhatsApp Business za Android, Ker lahko to storite na dva načina, in sicer na tradicionalni način prek trgovine Google Play in drugi, z uporabo tipičnega namestitvenega APK-ja za te primere. Prav tako morate vedeti, da imamo prvo različico, WhatsApp Business 0.0.58.

  Zdaj je možno, da boste po potrebi videli sporočilo, na primer "Številka, ki ste jo vnesli, nima dostopa do te aplikacije. Preverite svojo številko in poskusite znova " ali "vnesena številka ne imajo dostop do te aplikacije. Preverite številko in poskusite pozneje ". Takrat morate narediti registracijo kot preizkuševalec WhatsApp Business.

  Iz trgovine Play namestite WhatsApp Business

  Vstopite na uradno stran aplikacije, kliknite Namesti in na novo ustvarjeni ikoni odprite WhatsApp Business

  Namestite WhatsApp Business prek APK-ja

  Ko prenesete namestitveni APK, pojdite v Nastavitve, Varnost in omogočite neznane vire, zaženite namestitveni APK, odprite WhatsApp Business iz nove ustvarjene ikone

  Ali želite vedeti, kako prenesti WhatsApp Business APK na Android? Potem ste prišli do pravilnega članka, saj vas bomo v naslednjih nekaj vrsticah naučili popolnoma vseh podrobnosti o njem, ki jih morate vedeti. Resnica je, da se bomo v tem primeru osredotočili na njegovo najnovejšo različico, da vam pokažemo, kako prenesti WhatsApp Business 0.0.73 APK na Android.

  In če želite namestiti WhatsApp Business 0.0.73 APK na Android, morate to vedeti naletimo na eno prvih posodobitev različice za podjetja glavnega svetovnega selca. Kot vedno lahko najdemo popravek nekaterih znanih napak platforme.

  Prenesite beta različico WhatsApp Business

  V podjetju WhatsApp Business je vse zasnovano okrog majhnih podjetij, čeprav smo prepričani, da bodo tudi nekatera večja podjetja želela izkoristiti doseg javnosti, ki ga prinaša ta posebna aplikacija.. Ideja je v bistvu povezana z uporabo vseh vrst botov, da se približate strankam, sistem, ki smo ga mnogi v zadnjem času videli v drugih družbenih omrežjih.

  Kot vedno rečemo, Priporočljivo je, da aplikacije namestite z APK-ji, namesto da bi to storili neposredno iz trgovine Google Play., glede na to, da se APK-ji običajno posodabljajo že dolgo prej. Za aplikacijo, ki šele izvaja prve korake, na primer WhatsApp Business za Android, je lahko odločilno v smislu izkušenj, ki jih imamo kot uporabniki..

  Upoštevati morate celo, saj je veliko uporabnikov to komentiralo, da se morate za registracijo prijaviti ki imajo možnost preizkusiti WhatsApp Business. Če želite to narediti, se morate na tej povezavi registrirati kot preizkuševalec WhatsApp Business in tako preprečiti pojavljanje naslednjega sporočila: "Številka, ki ste jo vnesli, nima dostopa do te aplikacije. Preverite svojo številko in poskusite znova " ali "vnesena številka nima dostopa do te aplikacije. Preverite številko in poskusite pozneje ".

  Namestite WhatsApp Business 0.0.73 APK na Android

  Ko prenesete WhatsApp Business, pojdite v Nastavitve, Varnost in omogočite neznane vire, zaženite APK WhatsApp Business, počakajte, da se izvede namestitev, odprite WhatsApp Business z njegove ikone

  Korak za korakom prenesite WhatsApp Business 0.0.79 beta

  Če ste v zadnjem času prebirali naše članke, ste že videli, da smo že velikokrat poučevali vse podrobnosti o WhatsApp Business, novem orodju za podjetja in strokovnjake za sporočanje. Pa tudi, V tem primeru vam bomo pokazali, kako korak za korakom prenašati WhatsApp Business 0.0.79 beta, vedno imeti svojo najnovejšo različico.

  Dejansko je pomembno, da veste, kako prenesti WhatsApp Business 0.0.79 beta, saj je to najučinkovitejši način, ko želite uživati ​​v najnovejši različici te aplikacije. Govorimo o namestitvenem APK-ju lahko hitro in enostavno prenesete in namestite na svoj mobilni telefon.

  Prenesite beta različico WhatsApp Business

  WhatsApp Business je bil posebej zasnovan za majhna podjetja, ob upoštevanju, da so večji verjetno razvili lastne bližinske kanale s strankami in uporabniki. Najprej bodo podjetja uporabila bote, da bodo lahko vzpostavila klepete z uporabniki, nato pa boste videli vsakega izmed njih, katere strategije so najbližje iskanemu.

  Poleg tega moramo reči, da je WhatsApp Business 0.0.79 beta precej majhna posodobitev te posodobitve, čeprav rešuje nekatere varnostne težave in zaznane napake. Kar vedno priporočamo, je to namestite te različice APK, na primer WhatsApp Business 0.0.79 beta, da boste vedno imeli najboljšo različico vsake vloge.

  V preostalem morate vedeti, da če ste namestili WhatsApp Business 0.0.79 beta ali imate prejšnjo različico te aplikacije in vidite sporočilo "Številka, ki ste jo vnesli, nima dostopa do te aplikacije. Prosimo, preverite svojo številko in poskusite znova "ali " vnesena številka nima dostopa do te aplikacije. Preverite številko in poskusite znova pozneje", ker se niste registrirali

  Namestite WhatsApp Business 0.0.79 beta na Android

  Ko prenesete aplikacijo, pojdite v Nastavitve, Varnost in omogočite neznane vire, zaženite APK WhatsApp Business, počakajte, da se namestitev izvede, odprite WhatsApp Business iz njene ikone.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar