Glavni » google » Kako brezplačno prenesti in namestiti najnovejšo različico RoomScan Pro v napravo Android

Kako brezplačno prenesti in namestiti najnovejšo različico RoomScan Pro v napravo Android

AliExpress WW

Danes moramo govoriti o a aplikacija, ki je na koncu dejansko zelo uporabna, to je RoomScan Pro za Android. Zagotovo se vam se je večkrat zgodilo, da želite kaj spremeniti ali pa preprosto spremeniti sobo in vedno se pojavi majhen problem. Torej, če želite brezplačno namestiti RoomScan Pro, vam bomo pomagali.

Meritve, ali spremeniti prostor, kos pohištva, zagnati nekaj na določeno območje sobe, meritve so celo vprašanje, ki ne samo vam odvzame nekaj minut, če ne celo ur, ko poskušate to ali ono.

Takrat se pojavi RoomScan, aplikacija, ki ima sistem, podoben tistemu najboljših aplikacij, ki meri razdaljo, ki jo prehodite. Jasno je, da je zelo koristna aplikacija, ki vam pomaga optimizirajte prostor in prihranite nekaj ur.

Kazalo ()

  Kaj je RoomScan in kako deluje?

  Preden se naučimo, kako prenesti to izvrstno aplikacijo, bomo malo podrobneje razložili, kaj lahko naredi. Ker je najbolje vedeti, kako ravnati z njim, za boljše rezultate pri uporabi. Ni tako zapleteno in v primerjavi z drugimi aplikacijami prihranite čas, ko vidite, kako natančno televizor meri kot primer.

  S storitvijo RoomScan nismo ostali sami pri "Izmeri meritve ", ki jih uporablja tudi zunaj njih. Ker bomo poleg merjenja sten to lahko tudi storili sestavite načrte prostorov. Na ta način lahko naredite določene izračune o tem, kaj želite početi, med drugim tudi o pohištvu na splošno..

  Upoštevajte, da bo aplikacija delovala pravilno moraš biti precej natančen in natančno prilagodite mobilni telefon. Ne deluje po magiji, niti ne gre za vstop v sobo. Ne gre za to, da fotografiramo samo s katerega koli zornega kota in imamo čarobno vse podatke, ne take.

  Moramo ga uporabiti kot da gre za nekakšen pravi števec. Če ga želite uporabiti, morate svoj pametni telefon postaviti na steno in od tam začnemo. Da lahko aplikacija naredi načrt sobe, morate pametni telefon spraviti skozi vsako od sten prostora.

  Tako boste lahko na enostaven, hiter in preprost način pravilno izvedli meritve vsake sobe v vašem domu, kadar želite spremeniti sektor.

  Primer je lahko, ko nakupujete in razmišljate o novem pohištvu za vaš dom pravilno izberite tisto, ki vam najbolj ustreza predvsem pa prihranite neprijetna presenečenja, kot je prihod domov in da je pohištvo preveliko za kraj, kamor ste ga nameravali postaviti.

  Z nekaj besedami je lahko zelo koristen v mnogih situacijah in je ena najboljših aplikacij za mobilne naprave..

  Kako prenesti RoomScan Pro za Android?

  Lahko rečemo, da je ta aplikacija tako dobra kot tista, ki vam pomagajo organizirati urnik pouka. Torej, če želite brezplačno namestiti RoomScan Pro, sledite spodnjim korakom. Kmalu boste videli, da je to zelo enostavno in hitro, in ne zahteva zapleten in dolg postopek.

  Najprej je treba upoštevati, da je to aplikacije ni v Googlovi trgovini, zato morate za uporabo na vašem Androidu prenesti datoteko APK. Za to bi moral Google preprosto prenesti RoomScan Pro brezplačno. Ko to storite, sledite korakom namestitve.

  • Ko prenesete datoteko APK aplikacije RoomScan, morate poiskati njen vsebnik.
  • Ko najdete lokacijo te datoteke, jo pritisnite in kliknite na install.
  • Pred tem je pomembno, da ste aktivirali možnost neznanih virov. Ta možnost se uporablja za namestitev tistih aplikacij, katerih izvor ni iz trgovine Google Play.
  • Ko aktivirate to možnost, morate slediti korakom namestitve
  • Že nameščen lahko začnete uporabljati to neverjetno aplikacijo.

  Kot ste morda že opazili, je bila namestitev te aplikacije tako hitra kot čas, ki ga boste prihranili pri preoblikovanju vašega pohištva z njo.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar