Glavni » alibaba-info » Kako korak za korakom prenesti in namestiti igre na pametni televizor LG, Phlips ali HiSense

Kako korak za korakom prenesti in namestiti igre na pametni televizor LG, Phlips ali HiSense

AliExpress WW

Pametni televizorji so postali popolna izbira za ogromno število uporabnikov ki si ne želijo ogledati svojih najljubših televizijskih oddaj med predvajanjem, ampak tudi druge na zahtevo.

Zdaj, čeprav je res, da je na te računalnike mogoče prenesti različne programe in da so nam mnogi med njimi zelo koristni, so nas mnogi tudi vprašali, ali so tudi lahko namestimo igre v njih in kako to storiti.

Zato bomo v naslednjih vrsticah analizirali, kakšna je možnost namestite igre na pametni televizor, in kako je to mogoče storiti, tako da sledite vrsti zelo preprostih in enostavnih korakov, da lahko s svojega pametnega televizorja prenesete svoje najljubše igre.

Kazalo ()

  Katere igre lahko dobite za Smart TV

  Kot smo že povedali, je vse več aplikacij, ki jih lahko namestimo na pametne televizije, zato so se vsi začeli spraševati, kaj je treba storiti tudi za namestitev Igre, združljive s pametnim televizorjem.

  No, to boste opazili v trgovinah za prenos teh televizorjev na voljo je veliko iger, ne tako napredni kot tisti, ki jih najdemo na konzolah, vendar dovolj za zabavo. Tu lahko namestite enega ali več hkrati.

  V primeru nekaterih televizorjev pametna kot znamka LG, Svojim uporabnikom dajo na voljo nekatere platforme, kot je Gamefly, ki nam omogoča istočasno igranje prek pretočnega predvajanja z drugimi igralci in shranjevanje naših najljubših iger, vendar je za to potrebno predhodno registracijo.

  Seveda ni vedno tako enostavno izkoristiti teh iger, včasih pa si moramo prizadevati, da jih pridobimo nekaj dodatka za televizor. Govorimo na primer o tipkovnicah, združljivih s televizorji, igralni palici itd. Le tako boste lahko v celoti nadzorovali gibe, ki jih izvajate v igrah.

  Kako po korakih prenesti brezplačne igre za Smart TV

  Po drugi strani pa, če želite vedeti, ali lahko namestimo najbolj znane igre mobilne naprave na pametnem televizorju, Moramo reči, da v mnogih primerih to ni mogoče, ob upoštevanju, da je nemogoče reproducirati zaslon na dotik telefona na televizorju.

  To se zgodi pri igrah, kot so Piano Tiles, ki pa žal so izpuščeni iz naših televizij. Vendar pa jih je mogoče prenesti iz trgovine Google Play, neposredno na vaš pametni televizor, če pa preverite, ali je pred namestitvijo trgovine Play na pametni televizor mogoče to storiti ali če tega ne storite, preverite, kako to storiti preden poskusite s tem korakom.

  Torej, kadar koli želite namestiti igre na pametni televizor, je vse, kar morate in lahko storite poiščite v trgovini s prenosi tiste, ki se vam zdijo zabavne, saj so s televizijo združljive samo tiste, ki so tam. Njen prenos je hiter in enostaven.

  Druga možnost je medtem lahko povežite mobilni telefon s televizijo, tako da deluje kot daljinski upravljalnik, čeprav morate vedeti tudi, da boste morali v takšnih situacijah igro igrati na mobilnem telefonu in jo lahko projicirati na televizorju, tako da ni točno isti čas izkušenj.

  Kaj bi še radi vedeli o možnosti namestitve brezplačnih iger na Smart TV? Pustite nam svoj komentar.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar