Glavni » google » Kako prenesti in namestiti EPSXE, najboljši emulator PS1 za moj mobilni telefon Android

Kako prenesti in namestiti EPSXE, najboljši emulator PS1 za moj mobilni telefon Android

Danes lahko z napredkom tehnologije vidimo, da je veliko igralnih konzol zaostajalo. Preprosto jih je zamenjala nova različica, tako kot pri Play Station 1 in njegovih neverjetnih igrah. Vendar pa je veliko uporabnikov odkrilo orodje in želi vedeti, kako ga prenesti namestite emulator EPSXE na PS1 za Android in podoživite te trenutke.

Kazalo ()

  Funkcije emulatorja EPSXE

  To moramo razjasniti emulator ePSXe ni brezplačen, je plačljiva aplikacija, ki je zagotovo ena izmed priljubljenih med uporabniki. Na enak način je treba opozoriti, da gre za emulator za PlayStation 1, prvo različico PlayStation.

  Ta emulator za Android je značilna visoka združljivost z igrami. To deluje na podoben način kot tisti, ki delajo z osebnimi računalniki z operacijskim sistemom Windows.

  Iz tega emulatorja lahko rečemo, da Namenjen je izključno mobilni opremi na primer pametni telefon, tablični računalnik in naprave z operacijskim sistemom Android. Najboljše pri tem emulatorju je, da lahko hkrati izkoristite in igrate od enega do štirih igralcev.

  Tudi ta emulator vključuje podporo za navidezne kontrole na zaslonu na dotik, pa tudi za fizični nadzor platform, kot je. Na primer mobilne naprave Xperia Play in druge iz različnih podjetij.

  Če želite vedeti, o katerem emulatorju govorimo, moramo reči, da gre za ePSXe, emulator za Android, ki izstopa, ker vključuje tehnologijo OpenGL. To izstopa predvsem zato, ker izboljšuje grafiko iger, kot je vtičnik Peopsxgl.

  Po drugi strani pa moramo hkrati upoštevati, da ima ta emulator podporo za naprave ARM in Atom X86. Najboljše od vsega pa je, da ga lahko hitro in enostavno prenesete.

  Kako prenesti in namestiti emulator EPSXE PS1 za Android

  Priporočamo, da prenesete te programe emulatorja neposredno s platforme iz Googla Play, kjer vam ni treba reševati virusov ali kakršnih koli tveganj, 100-odstotno varno platformo.

  Prva stvar, ki jo moramo izpostaviti pri tem emulatorju, je ta se namesti kot katera koli druga aplikacija za Android in ko ga namestimo, ga moramo premakniti neposredno v pomnilnik microSD naprave. Na ta način vam notranjega pomnilnika nikakor ne nasičimo.

  Poleg tega bi to morali vedeti ima nekatere posebne zahteve, na primer RAM 512 MB, dvojedrni procesor in drugi, čeprav s to prednostjo, da terminala ni treba ukoreniniti.

  Na koncu imamo v zvezi s tem nekaj vprašanj za analizo, nekatere druge podrobnosti, povezane s temi emulatorji. Na tej točki moramo upoštevati, da gre za emulator PlayStation 1, natančneje za emulator, ki je posodobljen na različice 1.9 in novejše emulatorje.

  Seveda moramo upoštevati enako, kot smo razvijalci tega emulatorja so del programske opreme ePSXe, tako da v tej zvezi že poznate številne njene elemente.

  Priporočila za uporabo emulatorja EPSXE PS1 za Android

  Kaj glavno priporočilo Povedati vam moramo, da uporabljate najnovejšo različico aplikacije, saj boste s tem imeli velike prednosti in izkušnja je čudovita.

  Če se boste igrali s prijateljem, morate biti povezani v omrežje Wifi internet, tako da je vaša povezava stabilna in ne boste imeli težav.

  S tem emulatorjem lahko igrajte odlične klasične igre s konzol kot slavni Tekken 2 za PS1, ki vas bo s to izvrstno igro nedvomno popeljal nazaj v otroštvo in zaživel čudovite spomine. in najboljše od vsega je, da ga imate na dlani v svojem mobilnem telefonu.

  Še ena od klasike, ki je ne morete nehati imeti na vašem Androidu in ga uporabite s tem orodjem, je slavna in ikonična Medal of Honor, ki je že od izida na Play Station ikona video iger, tako da jo lahko hitro in varno prenesete v svoj mobilni telefon.

  Če iz kakršnega koli razloga tega orodja niste mogli prenesti ali uporabiti, Obstajajo tudi drugi klasični emulatorji iger, ki so izjemni in jih lahko uporabljate brez neprijetnosti. To vam bo pomagalo, da se rešite dolgčasa.

  Priporočena
  Pustite Komentar