Glavni » alibaba-info » Kako prenesti in namestiti izpit Octopus za Android v španščini

Kako prenesti in namestiti izpit Octopus za Android v španščini

AliExpress WW

Vsi tisti, ki so pripravili ali trenutno pripravljajo opozicije vedo, da to ni lahka pot, daleč od tega. Zato se je treba na vse pripraviti, saj mnogi po spletu iščejo praktične možnosti za študij na področjih, kot so matematika, fizika, med drugim..

Na srečo je napredek novih tehnologij s seboj prinesel razvoj aplikacije, ki so lahko zelo koristne za vse tiste, ki so trenutno poglobljeni v proces študija za dostop do službe v javni upravi. 

Ena izmed tistih aplikacij, ki bi lahko bila koristna, je Octopus: Test opozicije in v primeru, da iščete aplikacijo za učenje angleščine, obstajajo možnosti.

Opozicijski izpiti so lahko zelo raznoliki, obstajajo pisni izpiti za razvoj, ustni izpiti, psihotehnični izpiti, praktični primeri, fizični testi.

...

Na splošno se izpit poskuša prilagoditi ravni zahteva, kakšno bo delovno mesto, h kateremu nasprotnik stremi.

Toda v primeru izpitov in ali so za opozicijo, če obstaja model izpita, da nikoli ne manjka je test z več izbirami. Eni, ki se jih študentje najbolj bojijo. Preizkusi se pogosto uporabljajo pri tekmovalnih izpitih, saj gre za izpite, ki jih je mogoče hitro popraviti, kar je zelo koristno, če je veliko prijavljenih.

Kdor je kdaj študiral, ve, da vaja z več izbirami ni pripravljena na enak način kot izpit za izpit. Eden od ključev za dobro pripravo na dan izpita je študij in tudi opravili veliko testov, da bi se jih navadili.

Vem kakšna vprašanja se navadno postavljajo in vzamejo gibčnost Da bi lahko v najkrajšem možnem času odgovorili na čim več vprašanj, zagotovo geografije in njenih zemljevidov ne bo manjkalo, na izpitih je to nekaj, kar se doseže le, če je bilo prej opravljenih veliko lažnih izpitov.

Pogosto nasprotniki med študijem ne delajo, kar pomeni, da nimajo veliko ekonomskih sredstev in da je kakršna koli pomoč dobrodošla, zato aplikacije, kot je Octopus: Test opozicije, ki so brezplačne, so tako dobro cenjeni v tej skupini.

Kazalo ()

  Kaj je hobotnica: preizkus opozicije?

  Ta aplikacija je uporabno orodje za nasprotnike in katere glavni cilj je jim pomagati izboljšati pripravo.

  Aplikacija ponuja lepo število testi, ki se prav tako pogosto posodabljajo za opozicije, povezane z zdravjem, inženirstvom, upravo, varnostnimi silami, gasilci in drugimi službami. Prav tako ne manjka preizkusov ustave, ki so nujni v vsakem nasprotovanju.

  Uporabnik klikne ikono za prenos in lahko začne to izvajati. Hobotnica gosti test različne vrste razvrščene po kategorijah za lažje iskanje tistega, kar iščete, vključuje statistični sistem, s pomočjo katerega lahko študent vidi napredek svojega študija.

  Omogoča opravljati lažne izpite preveriti položaj študenta na lestvici in ima tudi sistem dosežkov, katerega namen je motivirati in spodbuditi učenje.

  Velikokrat priprava opozicije pomeni osamljenost, ki ni vedno pozitivna, zato jo vključuje tudi hobotnica socialne spretnosti s katerimi lahko študent deli svoj napredek s prijatelji iz študijske skupine.

  Prenesite Octopus: Test opozicije

  To aplikacijo za preizkus nasprotovanj je mogoče prenesti iz trgovine Google Play ali iz trgovine App Store. Aplikacija je brezplačna. Prej so bili preskusi razdeljeni med brezplačne in plačljive, vendar z najnovejšo posodobitvijo zdaj je mogoče prenesti vse teste v aplikaciji popolnoma brezplačno.

  Da bi namestite aplikacijo v napravo z operacijskim sistemom Android imeti morate različico 4.0 ali novejšo. Če gre za napravo z operacijskim sistemom iOS, je potrebna različica 7.0 ali novejša in 33,3 MB prostega prostora.

  Prijava ima dokaj visoko oceno s strani uporabnikov in komentarji na to so dokaj pozitivni.

  Uporaba hobotnice: preizkus opozicije

  Po prenosu in namestitvi aplikacije V območju Meni lahko vidimo vse razpoložljivi testi, razvrščeni glede na zadevni ugovor, ampak tudi ob upoštevanju drugih meril, kot so testi, ki jih uporabniki najbolj cenijo, ali tisti, ki so bili nedavno posodobljeni.

  Trenutno ima aplikacija preizkus opozicij Zdravstvena nega in EIR, medicina in MIR, asistent za zdravstveno nego, računalništvo (TIC, PreparaTIC), telekomunikacije, pravosodni asistent, knjižnični asistent, administrativni asistent, agenti za javne finance, nacionalna policija, psihologija in PIR, farmacija in FIR, biologija in BIR, radiofizika in natakar-čistilec (J.Extremadura), med drugim.

  Če želimo opraviti test, moramo le poiskati kategorijo, ki nas zanima, in klikniti na izpit, ki ga želimo opraviti. Sistem nam pove, v katerem letu je test, število vprašanj in čas, ki je na voljo za njegovo izvedbo.

  Kliknite gumb za prenos in test se odpre. S klikom na gumb "Predvajaj " lahko preizkus začnite znova ali nadaljujte, če smo ga pustili na pol poti. S premikanjem zaslona v levo preidemo od enega vprašanja do drugega, dokler ne pridemo do konca izpita in vidimo rezultat, ki smo ga dosegli..

  V vsakem t testuimamo možnost ustavitve vaje, dokončajte ga kadar koli in si oglejte našo statistiko ter poročajte, če smo v vprašanju zaznali kakršno koli napako.

   Popolno in brezplačno orodje

  Vse lastnosti, ki smo jih analizirali, naredijo Octopus: Upor preizkusite eno najkoristnejših aplikacij pri pripravi ugovorov. Poleg tega lahko nasprotnik s prenosom na mobilni telefon izkoristi vsak prosti trenutek, da si ogleda teste in še naprej izboljšuje svoj trening.

  Ko so opozicije pripravljene, je vsaka pomoč le majhna, toda pri Octopus: Upozicije preizkusite nasprotnike imajo na dlani velikega zaveznika to jim bo pomagalo še naprej širiti svoje znanje, tako da bodo ob prihodu velikega dne pripravljeni na uspešno opravljen izpit.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar