Glavni » alibaba-info » Kako prenesti in namestiti igro Minions za mobilne naprave, 'Minions Paradise ' za Android

Kako prenesti in namestiti igro Minions za mobilne naprave, 'Minions Paradise ' za Android

AliExpress WW

Minioni so nas prišli zabavat, ta smešna bitja, ki morajo vedno živeti z zlim šefom, so tako smešna so prinesli različne smešne norčije, Ta bitja privlačijo toliko, da so morali biti celo filmi v več delih ali bolj kot saga, danes nam prinašajo tudi zabavne igre, to in še veliko več je mogoče dobiti za Android z nekaj zahtevami .

Če bi morali navesti, katere stvari so značilne za Minione, bi bil pravi čas, se vam ne zdi? A kljub temu obstaja beseda, ki jih lahko zelo dobro opredeli in je "norost ". Tam imajo noro življenje nekaj slabega se jim nenehno dogaja, a vseeno se še naprej smejijo.

Minioni so tu, da se zabavajo tako odrasli, otroci in mladostniki s svojimi filmi in kratkimi filmi, pa tudi z igrami.

Ste že igrali igro teh malih rumenih prijateljev? V primeru, da je vaš odgovor pritrdilen, vas priporočam prenesite Minions Paradise za Android, saj se ta zelo razlikuje od drugih objavljenih naslovov. Povedal vam bom vse o tej aplikaciji, ki jo morate še naprej brati, da najdete vse, kar morate vedeti.

Obstajajo igre Minions z veliko mero zabave, danes prinašamo igro Minions Paradise, kjer bodo igralci morali poskusiti zgraditi popoln rajski otok, kjer se bodo vsi Minioni lahko sprostili in uživali v življenju nenehne zabave, kar je eden od ciljev te igre je graditi zgradbe za obiskovalce, da bi pritegnili več Minionsov.

Ta igra ni namenjena tistim, ki želijo visoko stopnjo težavnosti, ampak tistim, ki imajo radi te rumene pomočnike, ki ko ustvarjate v igri, se grafika poveča, zaradi česar je bolj vpadljiv

Kazalo ()

  Minions Paradise za Android

  Čeprav obstajajo različne igre, ki ne potrebujejo internetne povezave, bodo tokrat ti mali, a nori liki na križarjenju začenjajo imeti lepe počitnice, toda zaradi nesreče, ki jo je imel Phil, ker je bil tako neroden, je ladja začela toniti. Zahvaljujoč temu so Minioni končali na puščavskem otoku in začeli novo pustolovščino..

  Vaš cilj bo pomagati Minionom zgraditi raj na tem otoku. saj je tistega, ki so ga načrtovali, uničila nespretnost enega izmed njih. Ustvarili boste lahko igrišča za odbojko, parke, jacuzzije in številne druge zanimivosti. Privoščiti jim morate najboljše počitnice v življenju, da bodo lahko uživali v prostem času, preden jih bodo prišli rešit..

  Minioni ne morejo živeti, če nimajo hudobca, ki bi jim naročil, tokrat bo odgovorni profesor Fux. Poskrbeti morate za to, da čim bolj pomagate temu noremu znanstveniku, saj lahko tako dobite posebne žetone in številne druge nagrade. Vse vam bo pomagalo, ker na primer: s temi žetoni, ki jih lahko osvojite, bi lahko izboljšali spretnosti Minionsov.

  Kako prenesti Minions Paradise za Android

  Torej, če želite prenesti Minions Paradise za Android, boste to lahko storili neposredno iz trgovine Google Play, vendar prej morate preveriti, ali izpolnjujete določene zahteve. Če želite imeti to igro na svojem mobilnem telefonu, morate imeti različico Android, ki je starejša od 4.1.

  Če ima vaša naprava vse, kar potrebujete, sledite spodnjim korakom, da jo prenesete, čeprav imate možnost prenosa iger nizkega ali nizkega megabajta..

  • Najprej morate vstopiti tako, da sledite povezavi do Trgovine Play, saj boste tam našli aplikacijo.
  • Nato boste iskali in pritisnili gumb Namesti.
  • Ko to storite, se bo prikazalo majhno okno, v katerem se bodo prikazale vse informacije, do katerih mora imeti igra dostop, samo pritisnite accept.
  • Na koncu morate počakati, da se postopek prenosa in namestitve konča, da boste lahko uživali..

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar